Ποιοι οι λόγοι της δυαδικότητας στη Γη;Ο Αρχάγγελος Μέτατρον, μέσα από επικοινωνία της Martha McManus στις 19/12/12, μας εξηγεί με πολύ γλαφυρό σχεδόν ποιητικό τρόπο, το γιατί δημιουργήθηκε η πολικότητα, γνωστή και ως δυαδικότητα, στη Γη:  

"Πριν από 26.000 χρόνια ξεκίνησαν όλα, μια μέρα τόσο μα τόσο μακρινή. Η Πηγή συνέλαβε ένα σχέδιο και φαντάστηκε μια πρόκληση για τις ψυχές που διέμεναν στο δικό σας σύμπαν. Να φέρουν εις πέρας το πιο μεγαλειώδες, το πιο δίκαιο, το πιο ιερό – αλλά η πρόκληση απέτυχε και το σκοτάδι κυριάρχησε – και τώρα, εδώ, σήμερα έφτασε η ώρα να κάνετε την αλλαγή.

Η ψυχή είναι ακόμα αγνή, το ξίφος ακόμα κοφτερό αλλά τα δώρα που κάποτε σας δόθηκαν τώρα θα αντικατασταθούν σε όλες τις ψυχές που ενσαρκώνονται τώρα, επειδή ο καιρός είναι κατάλληλος για να δείξετε στον κόσμο τι σημαίνει αληθινά Θεϊκή Παρουσία.

Οι πολλαπλές διαστάσεις υπάρχουν, και δεν είναι μόνον εννέα… χιλιάδες μπορούν να μετρηθούν και να επιλεχθούν. Σήμερα, αυτή η γνώση αλλάζει και η πρόκληση τώρα είναι, να επιλέγετε σωστά το πώς και το πού θα τοποθετείτε τις σκέψεις, την ενέργεια και το νου σας.

Επειδή η αλλαγή, για την οποία έχουν γίνει προβλέψεις και προφητείες, θα συμβεί.
Αυτή η αλλαγή είναι ολοκληρωτικά για το καλό, είναι ολοκληρωτικά για την κραταιότητα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο χάραμα. Καιρός μεγαλειώδους χαράς για όσους γνωρίζουν.

Συντονίστε την ψυχή σας με το μέρος από το οποίο προήλθε αυτή και αγκαλιάστε την ομορφιά της μίας, αληθινής πηγής. Φως αγάπης, φως χαράς, φως ειρήνης στα μάτια σας. Φως διασκέδασης, φως γέλιου είναι τα κλειδιά από εδώ και πέρα.

Ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ σε αυτή τη γη σε αυτή τη διάσταση είναι για να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε, να σας σπρώξουμε και να σας τραβήξουμε, μέχρι να γεννηθείτε μέσα από την πύλη της χαράς που βρίσκεται εδώ.

Ανταποκριθείτε στην πρόκληση, μην αφήσετε την ψυχή σας να τεμπελιάσει, επειδή το έργο της αφοσίωσης βρίσκεται στα καλύτερά του.
Η δόξα του Θεού βρίσκεται ολόγυρα. Η Δόξα του ανθρώπου έχει επίσης ειπωθεί.
Σηκωθείτε και ζητήστε να στρατολογηθείτε με το στρατό του φωτός, σηκωθείτε και ενωθείτε με το στρατό της αγάπης, αγάπης που είναι πέρα από την κατανόησή σας, ακριβώς τώρα.
Απλότητα... δεν υπάρχει τίποτε άλλο, μόνον Αγάπη και Φως, όλα τα άλλα απλώς ακολουθούν. Συντονίστε λοιπόν την ψυχή σας με το μέρος που κάποτε βρισκόσασταν. Συντονίστε την με τη δόξα του Θεού.

Συντονίστε την με τη θεϊκή καρδιά σας και αφήστε την αγάπη να λάμψει. Πολλά θα ακολουθήσουν με απλότητα και χαρά. Ακούστε με προσοχή και τα πάντα θα σας αποκαλυφθούν. Τα πολύπλοκα έφυγαν μαζί με την παλιά εποχή. Η απλότητα είναι έργο των Αγγέλων και των όντων από τα πιο υψηλά πεδία. Μην εκνευρίζεστε͘  ποτέ να μην κάνετε τον εκνευρισμό συνήθεια γιατί αυτό δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε πολύτιμες επιδιορθώσεις.

Συντονιστείτε με τη βεβαιότητα ότι τα πάντα είναι καλά.
Συντονιστείτε με τη γνώση ότι τα πάντα είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Ρόλος σας δεν είναι να ελέγχετε αλλά να κάθεστε ήσυχα με ένα χαμόγελο στα μάτια, επειδή γνωρίζετε το μεγάλο σχέδιο του Ύψιστου. Ο Παράδεισος είναι εδώ και τώρα, η Χαρά είναι εδώ και τώρα. Η κατανόηση και η αντίληψη θα είναι βοηθοί σας καθώς οι μέρες θα περνούν.

Ρόλος σας είναι να μην κριτικάρετε και να μην καταδικάζετε, να κατσαδιάζετε τον εαυτό σας ή τους άλλους. Αφοσιωθείτε στα υψηλά ιδανικά που είναι χαρακτηριστικό των Αγγέλων και των όντων του Φωτός.

Η δική σας παρουσία, το δικό σας ενεργειακό πεδίο είναι αρκετά για να σας δώσουν κουράγιο, να κάνουν τα πράγματα απλά για εσάς και να σας υποστηρίξουν καθώς ζείτε την κάθε μέρα σας. 
Οι ουρανοί θ’ ανοίξουν για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Το μάτριξ, η συμμετρία των γαλαξιών θ’ αλλάξει. Όλοι εσείς στη γη θα μάθετε πώς να έλκετε προς το μέρος σας την ενέργεια από το σύμπαν και από τα πιο υψηλά πεδία μέσα στην καρδιά και το νου σας. Το να συνδέεστε με τη δική σας παρουσία θα γίνει τόσο απλό για εσάς όσο η αναπνοή σας.

Τη δική σας Εγώ Ειμί Παρουσία.

Ένα νέο ξεκίνημα, χαρωπό, με πειθαρχία στον Εαυτό σας θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να λάμψετε. Γιορτάζουμε, ακτινοβολούμε την ενέργειά μας - τόσο αγνή - προς εσάς. Γιορτάζουμε και είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ, σε αυτή τη διάσταση της καθαρής αγάπης, φωτός και χαράς.
Είθε το φως της Εγώ Ειμί Παρουσίας σας να συνεχίσει να λάμπει και να φωτίζει εσάς και τη θεϊκότητά σας.

Όπως είναι,
Όπως ήταν,
Όπως θάναι πάντα.

Αμήν

Ευχές απέραντης αγάπης και είθε αυτή η αγάπη να μεγαλώνει στον αιώνα.
Έτσι είναι
Έγινε

Μέτατρον
  
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;