Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Ένα καταπληκτικό μήνυμα του MάθιουΜήνυμα του Mάθιου, όπως το έλαβε η μητέρα του Suzy Ward - 20 Νοέμβρη του 2012

www.matthewbooks.com

Με αγάπη από όλες τις ψυχές αυτού του επιπέδου, είμαι ο Matthew. Σωματικά και συναισθηματικά νιώθετε περισσότερο τις επιπτώσεις των κυμάτων της ενέργειας και βλέπετε τα αξιοσημείωτα αποτελέσματά της. Εμείς αισθανόμαστε και βλέπουμε την μεγάλη ώθηση προς τα εμπρός που τα κύματα έχουν δώσει στον πλανήτη και στους περισσότερους από τους κατοίκους της: Η Γαία, η ψυχή της Γης, είναι χαρούμενη για την εγγύτητα του πλανητικού της σώματος στο κατώφλι της τέταρτης πυκνότητας/διάστασης. Η ελπίδα για καλύτερες μέρες έχει αποκατασταθεί μέσα στους ανθρώπους των οποίων οι συνθήκες ζωής είναι απελπιστικές, και ψυχές πρόσφατα αφυπνισμένες σπινθηρίζουν σε όλη τη Γη.

Ένας κόσμος γεμάτος από άλλες θαυμάσιες εκδηλώσεις είναι καθ’ οδόν, αλλά στις ημέρες που είναι πιο κοντά, η έκχυση των υψηλών δονήσεων προκαλεί επίσης κάποιες ανεπιθύμητες επιπτώσεις, όπως είναι οι αναστατώσεις του αρνητικού άκρου του φάσματος της δυαδικότητας. Ίσως αυτή τη στιγμή είναι πιο αισθητές σε εσάς με την τεταμένη ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση. Σπεύδουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο καιρός για έναν ολοκληρωτικό νέο πόλεμο είναι παρελθόν, οι εχθροί του σήμερα, θα εξελίξουν τις σχέσεις τους με ειρηνικές σχέσεις συνεργασίας, και κάθε άλλη χώρα που θα επιχειρήσει να διεξαγάγει πόλεμο εναντίον μιας άλλης, θα δει ότι είναι κάτι αδιανόητο.

Σε διαφορετικό τώρα μέτωπο, λόγω των ολοένα και πιο υψηλών δονήσεων, πολλοί είναι αυτοί που βιώνουν καταστάσεις αδυναμίας, αποπροσανατολισμού, απώλειας μνήμης, κόπωσης, απότομων εναλλαγών διάθεσης και λοιπά. Σε υγιείς οργανισμούς που έχουν απορροφήσει το φως, οι ανωμαλίες είναι λίγες και σύντομες, καθώς τα κρυσταλλικά κύτταρα των οργάνων τους προσαρμόζονται πιο εύκολα στις διακυμάνσεις της ενέργειας από ό, τι μπορούν, τα με βάση τον άνθρακα, κύτταρα των οργανισμών με λιγότερο φως.

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα ως βαρόμετρο για να αξιολογήσετε πόσο φως είναι μέσα σας! Χρόνιες ασθένειες και μορφές ψυχικών ασθενειών εξακολουθούν να επηρεάζουν τα σώματα στην ατμόσφαιρα της Γης, και οι ψυχές που ακτινοβολούν με φως μπορεί να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν ταλαιπωρίες μέχρι να βρεθούν καλά μέσα στις ισχυρές θεραπευτικές δονήσεις της τέταρτης πυκνότητας.

Για να μειωθεί η σοβαρότητα και η διάρκεια των προσωρινών ανωμαλιών, να κοιμάστε αρκετά, να αποφεύγετε συναντήσεις άγχους, να πίνετε πολύ νερό, να διαθέτετε μοναχικό χρόνο στον εαυτό σας όσο το δυνατόν συχνότερα και να τρώτε με σύνεση. Τα λαχανικά και τα φρούτα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, και λιγότερο κρέας, ζάχαρη, αμυλούχα τρόφιμα και λίπη στη διατροφή σας θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τα επίπεδα της ενέργειας, να μειώσετε την κόπωση και να σταθεροποιήσετε μια θετική προοπτική.

Συνιστούμε να μην καταφεύγετε σε αντικαταθλιπτικά ή άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα σαν εκείνα που σχηματίζουν σειρές στα ράφια των φαρμακείων. Ιδιαίτερα στις επικρατούσες μορφές ενέργειας, οι χημικές ουσίες των ναρκωτικών μπορούν να καταστείλουν ή να καταστρέψουν τους μηχανισμούς θεραπείας του σώματος. Αν ακολουθείτε κάποια ιατρική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για μια ασφαλή μείωση της δοσολογίας.

Ένα άλλο αποτέλεσμα της εγγύτητας της Γης στην τέταρτη πυκνότητα είναι ότι ο γραμμικός χρόνος περνάει όλο και πιο γρήγορα. Αν στο τέλος της ημέρας έχετε την αίσθηση ότι δεν υπήρξε χρόνος να χειριστείτε όλες τις υποθέσεις σας, σας παρακαλούμε να μην ανησυχείτε για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει…

Οι επικρατούσες ενέργειες συνέβαλαν ουσιαστικά σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος υπόθεσης. Οι Illuminati, οι οποίοι πίστευαν ότι όχι μόνο μπορούσαν να μείνουν προσκολλημένοι στα απομεινάρια του ελέγχου τους, αλλά και να ξαναχτίσουν την προηγούμενη παγκόσμια δύναμή τους, τώρα ξέρουν ότι η κατάστασή τους είναι απελπιστική. Είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους και είχαν τοποθετήσει τα χρήματά τους στον κ. Romney για να κερδίσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι αυτής της χώρας και του υπόλοιπου κόσμου, βλέπουν την επανεκλογή του Προέδρου Ομπάμα ως μια επιλογή των ψηφοφόρων. Ήταν έτσι πράγματι, αλλά η νίκη του είναι κάτι περισσότερο από την καταμέτρηση των ψήφων - είναι μια εκδήλωση της επιστήμης, μια αντανάκλαση της ενεργειακής ροής του σύμπαντος. Το όραμα του προέδρου για έναν ειρηνικό κόσμο και η αποκατάστασή του στην παλαιότερη υγεία και ομορφιά του και οι στόχοι του για να επιτευχθεί αυτό, είναι ευθυγραμμισμένοι με το δονητικό πεδίο της Γης. Οι στόχοι του κ. Romney ήταν να κρατήσει τους πόρους του κόσμου και τις τεράστιες περιουσίες στα ίδια λίγα χέρια, και αυτό δεν είναι σε ευθυγράμμιση με το δονητικό πεδίο της Γης.

Όπως όλες οι πηγές της αρνητικότητας, οι χαμηλές δονήσεις της απληστίας και του ελέγχου δεν είναι συμβατές με τις υψηλές δονήσεις της αγάπης που ρέει όλο και πιο άφθονα σε όλο τον κόσμο για να φέρουν πίσω στη Γη μια υγιεινή κατάσταση ισορροπίας. Η ενέργεια στο ισοζύγιό της είναι αγάπη-φως, και τίποτα με χαμηλές δονήσεις δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτές τις τόσο ισχυρές ενέργειες του Σύμπαντος.

Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν σε συνήχηση με την συμπαντική ροή, όπως οι κύριοι σχεδιαστές της Χρυσής Εποχής εδώ και καιρό γνώριζαν ότι θα είναι, δεν μειώνει ούτε κατά ένα «γιώτα» τις ελεύθερες επιλογές βούλησης των πολιτών των ΗΠΑ. Κάθε άνθρωπος ψήφισε σύμφωνα με την ενέργεια που αντανακλούσε κάθε υποψήφιος για την Προεδρία.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι αυτό δεν είναι ούτε κριτική ούτε κρίση των ψηφοφόρων ή των υποψηφίων - εξηγεί το αποτέλεσμα των εκλογών στο πλαίσιο των νόμων που διέπουν τη ζωή σε αυτό το Σύμπαν. Το ίδιο ισχύει και για τις εκλογές σε κάθε άλλη χώρα όπου ο πολίτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής των υποψηφίων τους για ηγετικούς ρόλους.

Υψηλές δονήσεις κατακλύζουν τις χαμηλές δονήσεις των πάντων που έχουν επηρεάσει αρνητικά τη ζωή στον κόσμο σας. Αυτό έπρεπε να συμβεί ώστε η Γη να μπορέσει να επανακτήσει την ισορροπία της μετά από τόσους αιώνες που πέθαινε από ανισορροπία εξαιτίας της ανθρώπινης βαρβαρότητας εναντίον των άλλων ανθρώπων, των ζώων και του ίδιου του πλανήτη. Η μαζική έγχυση φωτός από πολύ μακρινές πηγές, εδώ και πριν εβδομήντα χρόνια περίπου, έδωσε τη δυνατότητα στη Γη να ξεκινήσει ένα ταξίδι πίσω στην ισορροπία - το γνωρίζετε αυτό το ταξίδι ως Ανάληψη.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφερθώ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη πρόσφατα στη μητέρα μου:

"Βρήκα μόλις το site σας αλλά γνωρίζω αρκετό καιρό τα σχετικά με την αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινων (Disclosure). Τι πρέπει να κάνουμε έως ότου η εξωγήινη οικογένειά μας έρθει εδώ – απλά να συνεχίσουμε να περιμένουμε υπομονετικά και να ελπίζουμε ότι πραγματικά θα έρθουν; Μπορεί να αποφασίσουν να μην έρθουν; Αν ναι, θα σήμαινε ότι είναι ευθύνη μας να σταματήσουμε όλους τους πολέμους και τις άλλες πράξεις βίας, την αποκατάσταση του περιβάλλοντος και να διορθώσουμε ό, τι άλλο είναι λάθος στον κόσμο; Να τα κάνουμε όλα αυτά, χωρίς καμία βοήθεια από τους προηγμένους πολιτισμούς του σύμπαντος μου φαίνεται αδύνατον".

Υπάρχουν τόσα πολλά να πει κανείς, που είναι δύσκολο από πού να ξεκινήσω.

Ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσω με το συμπαντικό νόμο ότι κανένας πολιτισμός δεν έχει το δικαίωμα να πάει σε έναν άλλο κόσμο και να κάνει αλλαγές κατά το δοκούν, ακόμη και αν αυτό πρόκειται να ωφελήσει πάρα πολύ τους κατοίκους εκείνου του κόσμου. Πολιτισμοί με σκοτεινό πυρήνα έχουν παραβιάσει το νόμο αυτό, και κατέστρεψαν άλλους λαούς και τις πατρίδες τους, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στη Γη και μόνο φωτισμένοι πολιτισμοί βρίσκονται κοντά στο ηλιακό σας σύστημα.

Οπότε ναι, είναι ευθύνη ενός πολιτισμού να διορθώσει τα δικά του λάθη, αλλά υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας, θα μπορούσαμε να πούμε. Συνθήκες όπως του κόσμου σας όπου προκαλούνται σοβαρές ζημιές στο περιβάλλον, υπάρχει διαρκής και ασυνείδητα μονόπλευρη κατανομή των πόρων της Γης, πολεμοκαπηλεία, βαρβαρότητα γενεών, απληστία, διαφθορά, εξαπάτηση, αμέλεια και κατάχρηση. Η διόρθωση όλων αυτών των λαθών είναι πράγματι πολύ δύσκολο εγχείρημα, και για κάποιον πολιτισμό τρίτης διάστασης σίγουρα θα ήταν μια αδύνατη αποστολή.

Γι 'αυτό ο Θεός επιτρέπει τη βοήθεια στους πολιτισμούς που θα το ζητήσουν. Η Γαία ζήτησε βοήθεια ώστε το πλανητικό σώμα της να μπορέσει να επιβιώσει, και η απάντηση ήταν αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, η έγχυση του σωτήριου Φωτός από πολλούς πολιτισμούς. Αλλά δεν είναι μόνο αίτημα της Γαίας να σας δοθεί βοήθεια με αγάπη. Η επιθυμία της συλλογικής συνειδητότητας της ανθρωπότητας να ζήσει σε έναν κόσμο με ειρήνη και αρμονία με τη Φύση, είναι το δικό σας αίτημα για βοήθεια, ώστε να το πετύχετε αυτό.

Από την πρώτη στιγμή που ακτινοβόλησε έντονο φως, πριν από πολλά χρόνια, πολιτισμοί που η πλειοψηφία των κατοίκων της Γης δεν γνωρίζει καν, υπάρχουν και βοηθούν τη Γη σας με πολύ ζωτικής σημασίας τρόπους. Έτσι σαφώς η βοήθειά τους δεν εξαρτάται από την αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινης παρουσίας από τις κυβερνήσεις σας.

Σύμφωνα με τους συμπαντικούς νόμους και ως μέρος του κύριου σχεδίου για την Χρυσή Εποχή - πριν από τη γέννησή του, ο καθένας στον κόσμο σας γνώριζε τις λεπτομέρειες του σχεδίου και ούρλιαξε ότι ήθελε να συμμετάσχει - όλοι από την συμπαντική μας οικογένεια που είναι εδώ και σας βοηθούν, σας δείχνουν το δρόμο (way-showers), δεν σας δίνουν διαταγές.

Πολλές χιλιάδες ζουν μαζί σας, δουλεύοντας στο πλευρό σας. Έχουν προσαρμοστεί σε μια εμφάνιση που φαίνεται να μην διαφέρει από εσάς, και η ανώτερη νοημοσύνη τους και οι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες δεξιότητές τους, τους έχουν κάνει να βρίσκονται σε τομείς όπου το σκοτάδι κρατάει την επιρροή και την εξουσία.

Μερικοί εργάζονται αθόρυβα στην έρευνα και την τεκμηρίωση της αλήθειας που το σκοτάδι έχει κρατήσει κρυμμένη από εσάς, και άλλοι – που τους αποκαλείτε πληροφοριοδότες – λένε την αλήθεια στον κόσμο.

Άλλοι επηρεάζουν τις μεταρρυθμίσεις σε διαφόρους τομείς, όπως στη διοίκηση, στα οικονομικά και νομικά συστήματα, στην ενέργεια, στις μεταφορές, στην υγεία, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, εξόρυξη, υλοτομία, γεωργία, τεχνολογία των υπολογιστών, διατήρηση των ειδών, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στην επιστημονική έρευνα και στη μεταλλουργία.

Λίγα είναι στον τομέα της ψυχαγωγίας, και παρόλο που τους θεωρείτε «κάπως», τα επιτεύγματά τους κάνουν τις σκέψεις σας να κινούνται για το τι κρύβεται πίσω από τις εξαιρετικές ικανότητες τους. Αποτελούν δείγμα του τι μπορείτε, επίσης, εσείς να κάνετε όταν διευρύνετε την πνευματική και συνειδητή σας επίγνωση.

Πολλοί αδελφοί και αδελφές ήρθαν από άλλους κόσμους να γίνουν φίλοι σας, να σας διαφωτίσουν, να σας καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τα άτομα που μοιράζονται μαζί τους τους ίδιους πολιτισμούς καταγωγής.

Η προστασία της αορατότητας μέσα από ειδική "απόκρυψη" ή η αδιαπέραστη ασπίδα από Χριστικό φως δίνονται στους ανθρώπους των οποίων οι ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο στα χέρια των μπράβων των Illuminati.

Καμία από τις άκρως διαφημισμένες με φόβο πανδημίες δεν συνέβη, επειδή μέλη της οικογένειας που εργάζονται στα εργαστήρια, εξουδετέρωσαν τις τοξίνες στα εμβόλια που είχαν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν την ασθένεια και το θάνατο.

Η ζημιά που έχει γίνει στη Γη είναι πάρα πολύ σοβαρή για να μπορείτε να την διαχειριστείτε μόνοι σας. Ακόμα και όταν απελευθερώνονται μεγάλες τεχνολογίες που ελέγχονται από τους Illuminati, δεν είναι επαρκείς για να χειριστείτε γρήγορα την εκτεταμένη βοήθεια αποκατάστασης του πλανήτη, που απαιτείται, και τεχνολογίες σε κοντινά διαστημόπλοια, μερικά από τα οποία λειτουργούν με τη δύναμη του νου, σας παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.

Ενώ οι επιβάτες και τα πληρώματα των διαστημοπλοίων περιμένουν να προσγειωθούν και να συνεργαστούν μαζί σας, συνεχίζουν να σας βοηθούν από τον ουρανό. Πάνω απ 'όλα έχοντας εμποδίσει περισσότερες από δώδεκα απόπειρες από τους Illuminati να χρησιμοποιήσουν πυρηνικές κεφαλές σε τρομοκρατικές ενέργειες που θα είχαν προκαλέσει περισσότερους θανάτους και καταστροφή από τις «11/9».

  •     Ραδιενεργά απόβλητα από την κατεστραμμένη πυρηνική εγκατάσταση στην Ιαπωνία θα είχαν σκοτώσει ή αρρωστήσει εκατομμύρια, αν τα πληρώματα δεν είχαν μειώσει δραματικά τα θανατηφόρα επίπεδα.
  •    Καμία θαλάσσια ζωή σε απόσταση μιλίων από τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, αν τα πληρώματα δεν είχαν κρατήσει μακριά τα τοξικά συστατικά από τ ορμητική ροή του πετρελαίου.
  •     Έχουν επίσης μειώσει την τοξικότητα από τα βιομηχανικά απόβλητα, τα αποθηκευμένα πυρηνικά απόβλητα, τα χημικά ίχνη ψεκασμών (chemtrails), και άλλους ρύπους στα νερά των ωκεανών.
  •     Τα πληρώματα μακριά και κοντά αποσυνθέτουν ή εκτρέπουν την πορεία των ουρανίων σωμάτων και ανθρωπογενών συντριμμιών του διαστήματος, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες αν χτυπούσαν τον πλανήτη.
  •     Έχοντας θέσει ένα ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα πάνω από τη Γη, μειώνουν τις επιπτώσεις των σεισμών, στο μέτρο που τα διόδια θανάτου και καταστροφής επιτρέπουν ακόμα την ισόποση αποδέσμευση αρνητικότητας.
  •     Κατευθύνουν τις έντονες καταιγίδες μακριά από τη γη, εκτός εάν οι περιοχές/στόχοι χρειάζονται να καθαριστούν και να εξαγνιστούν από την εξαγνιστική δύναμη του νερού.

Και αυτοί οι πελώριοι, ισχυροί, μακρινοί πολιτισμοί θα συνεχίσουν να κατευθύνουν φως μεγάλης έντασης στη Γη μέχρι αυτή να στερεωθεί με ασφάλεια στην τέταρτη διάσταση.
Μπορείτε να φανταστείτε την κατάσταση του κόσμου σας και όλων όσων ζουν εκεί, εάν κανένα από τα μέτρα αυτά δεν είχε παρθεί από τα αμέτρητα πλήθη της γαλαξιακής μας οικογένειας;

Αυτό μας φέρνει στο σημείο που θέλουμε να τονίσουμε το "απλά συνεχίστε να περιμένετε υπομονετικά" την αναφορά για την ύπαρξη εξωγήινων από τις κυβερνήσεις σας. Αγαπητές ψυχές, δεν περιμένετε! Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι η ευθύνη για τον καθαρισμό του χάους είναι δική σας, γιατί είναι η πατρίδα σας, και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι σας έχετε συμβάλει στην κατάσταση που βρίσκεται. Γι 'αυτό πολλά εκατομμύρια από εσάς υπηρετείτε για χρόνια για να επιφέρετε καλοπροαίρετες αλλαγές που παράγουν φως και ανυψώνουν τον κόσμο σας.

Ας σας δώσω μερικά παραδείγματα:

    -Τοπικοί και διεθνείς αγώνες και διαλογισμοί για την ειρήνη.
    -Συμμετοχή σε μια ποικιλία περιβαλλοντικών μέτρων διατήρησης.
    -Οικονομική υποστήριξη σε οργανισμούς που παρέχουν τα απαραίτητα για τη ζωή   στους πρόσφυγες και τους άλλους που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.
    -Προσπάθειες της κοινότητας για να βοηθήσετε τους πιο ενδεείς.
    -Απαιτείτε τη δικαιοσύνη και την ανθρώπινη μεταχείριση σε αυτούς που την στερούνται.
    -Προσπάθειες για τη διατήρηση και την βελτίωση της ζωής των κατοικίδιων και άγριων ζώων.
    -Εφευρετικότητα, επιμονή και συνεργασία για την αντιμετώπιση των οικονομικών αντιξοοτήτων και άλλων κακουχιών.

Και παρακαλώ μην παραβλέπετε τη δύναμη των προσευχών σας! Προσευχή δεν είναι να απαγγέλλετε λόγια στην εκκλησία ή προσωπικά μηνύματα προς τον Θεό, οποιοδήποτε και αν είναι το όνομα με το οποίο αποκαλείτε το Υπέρτατο Ον του σύμπαντος. Προσευχή είναι η ενέργεια που αποστέλλεται μέσα από κάθε σκέψη, συναίσθημα και πράξη σας, με σκοπό «την ειρήνη, την ευημερία, την υγεία και την αρμονία» σε μεγάλη αφθονία!

Θέλουμε να αναφέρουμε και άλλους παράγοντες, επίσης, που αφορούν στο «περιμένετε υπομονετικά». Σε προηγούμενα μηνύματα έχουμε εξήγησε τι έχει αποτρέψει τις μαζικές προσεδαφίσεις την τελευταία δεκαετία, και είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι έχει προκύψει μεγάλη σύγχυση και απογοήτευση λόγω των κατάφωρων ψευδών πληροφοριών που δίνονται σε ορισμένα άτομα που λειτουργούν ως κανάλι, από σκοτεινές οντότητες, που διατείνονται ότι είναι αξιόπιστες και γνωστές πηγές. Οι Σκοτεινοί το κάνουν αυτό ειδικά για να προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις, επειδή τρέφονται με την ενέργεια της αρνητικότητας, και για να επιβιώνουν πρέπει να συνεχίζουν να την δημιουργούν.

Δεν βοήθησε ακόμα, ότι τα λίγα σχέδια για τη δημόσια εμφάνιση ενός μικρού αριθμού εξωγήινων έπρεπε να αναβληθούν - σας διαβεβαιώνουμε ότι οι αποφάσεις των διοικητών του στόλου πάρθηκαν με σοφία για την ασφάλειά σας και τη δική τους.

Ένεκα τούτου και ένεκα των πολλών σκόπιμων ψεμάτων σχετικά με την άφιξη και τις προθέσεις των εξωγήινων, καθώς και τις αναφορές για μια επικείμενη πλανητική καταστροφή, ο Hatonn ζήτησε να επεκταθώ σε μια δήλωσή του σε ένα προηγούμενο μήνυμα: «Αν η εμφάνισή μας γίνει ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του Ομπάμα στη θέση του, θα το κάνουμε τον κατάλληλο χρόνο πριν από τις εκλογές. Αν δούμε ότι η επανεκλογή του είναι βέβαιη, θα εμφανιστούμε σύντομα μετά».

Αυτή η επίσκεψη της ομάδας θα γίνει πριν από την άφιξη της οικογένειάς μας, οι οποίοι θα φέρουν τις τεχνολογίες και θα παραμείνουν για όσο διάστημα θέλετε και χρειάζεται να συνεργαστούν μαζί σας.

Η απόφαση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της εν λόγω βαρυσήμαντης ημέρας είναι στη δικαιοδοσία του Ανώτατου Συμπαντικού Συμβουλίου, και ενεργεί με εντολή του Θεού.  
Υπάρχει ακόμα μια άλλη πτυχή στο «παιχνίδι της αναμονής», αν θέλετε. Τα ζώα, των οποίων τα συμβόλαια ψυχής τους παρέχουν επαρκή μακροζωία έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην τέταρτη διάσταση με τον πλανήτη, αλλά η ανθρωπότητα δεν έχει - θα πρέπει να κερδίσετε το εισιτήριό σας, να το πούμε έτσι. Είτε επιλογή του συμβολαίου σας είναι να ζήσετε στην Χρυσή Εποχή της Γης, είτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της από την Nirvana, είναι φρόνιμο να χρησιμοποιήσετε αυτή την εποχή για την πνευματική προετοιμασία σας. Ζείτε μέσα από την καρδιά σας - η αγάπη είναι το κλειδί!

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μία ημέρα που γιορτάζεται κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ. Δεν θα έπρεπε κάθε ημέρα να είναι ημέρα ευχαριστιών σε όλο τον κόσμο σας;

Ευχαριστίες στη συμπαντική μας οικογένεια, η οποία βρίσκεται ανάμεσά σας ή στους ουρανούς σας, και σε όλους όσοι ακτινοβολούν έντονο φως από μακριά, σε σας και τον κόσμο σας.

Ευχαριστίες στη Γαία που φώναξε για βοήθεια, ώστε το σώμα της και όλες οι μορφές ζωής που κατοικούν επάνω της να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ευχαριστίες στο Θεό για την απεριόριστη αγάπη Του και για το ότι ποτέ δεν κρίνει αυτό που κάνετε ή δεν κάνετε.

Και ευχαριστίες στον καθένα μεταξύ σας που σας παρείχε τις ευκαιρίες για τις εμπειρίες που χρειάζονταν για την πνευματική και συνειδητή σας ανάπτυξη.

Πάντα και με όλους τους τρόπους ο σεβασμός και η αγάπη των φωτεινών ψυχών σε όλο αυτό το σύμπαν είναι μαζί σας, αγαπητή μας οικογένεια της Γης.

Αγάπη και Ειρήνη
Μάθιου

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: