Η Υπερκινητικότητα των ΠαιδιώνΑπό την Αντζελίνα, μια δασκάλα και θεραπεύτρια που βρίσκεται στην πόλη Telos, την πρωτεύουσα της Νέας Λεμουρίας που βρίσκεται στην 5η διάσταση κάτω από το Mt. Shasta των ΗΠΑ, μαθαίνουμε πληροφορίες για την υπερκινητικότητα των σύγχρονων παιδιών και τη χρήση διαφόρων φαρμάκων για να τον «έλεγχό» της.

Η υπερκινητικότητα δεν έχει γίνει κατανοητή από τους «ειδήμονες» της επιστήμης της επιφάνειας της Γης. Μεγάλο τμήμα αυτής της υπερκινητικότητας των παιδιών της παρούσας γενιάς είναι στην πράξη αντίδραση στο υπερβολικά ανθυγιεινό περιβάλλον στο οποίο ζουν. Ένεκα του τεχνητού τρόπου ζωής, τον οποίο δημιουργήσατε και ζείτε, τα πολύτιμα παιδιά σας είναι αναγκασμένα να βιώνουν συνεχείς και αφύσικες υπερδιεγέρσεις των ενδοκρινών αδένων της υπόφυσης και της επίφυσης, όπως επίσης και των αισθήσεών τους.  

Πολλά έχουν ειπωθεί και για τη διατροφή τους καθώς και για την έκθεσή τους στην τηλεόραση, τη μουσική και τις κινηματογραφικές ταινίες. Και αυτά πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη. Ο συνεχής βομβαρδισμός των αισθήσεων από τα μικροκύματα και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα της τεχνολογίας που εισέρχονται στα ενεργειακά και υλικά σας σώματα από τις τηλεοράσεις, τα κινητά σας τηλέφωνα και τους φούρνους μικροκυμάτων διαταράσσουν τις σημαντικές συνεχόμενες μεταβολές των δομών του DNA των παιδιών και εσάς των ίδιων. Η διαταραχή αυτή είναι τεράστια στις μεγάλες πόλεις και είναι θαύμα πώς παιδιά και μεγάλοι μπορούν και λειτουργούν μέσα σε αυτές. Κάθε νέα μέρα φέρνει μια νέα επίθεση στις ενεργειακές σας δομές από αυτές τις ανθρώπινης κατασκευής ενέργειες οι οποίες δεν συμβαδίζουν με τη Θεϊκή Ροή.

Αυτές οι ενέργειες αντίθετα, προσπαθούν από τη φύση τους να εισβάλουν και να συντρίψουν το ίδιο το ενεργειακό σας πλέγμα που βρίσκεται γύρω από το σώμα σας. Η ίδια η τεχνολογία δεν είναι «σκοτεινή» αλλά η κατάχρησή της δημιούργησε μεγάλο μέρος από την στρεβλή και σκοτεινή ενέργεια που επηρεάζει τα παιδιά σας με το να εισέρχεται στα εσωτερικά ενεργειακά πεδία τους.  

Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε την ευθύνη και να τους παρέξετε ένα όσο το δυνατόν καθαρότερο περιβάλλον για να ζουν και ειδικά για να κοιμούνται. Κρεβατοκάμαρες γεμάτες με τηλεοράσεις, βίντεο, CD players, κινητά ή ηλεκτρονικά τηλέφωνα, ηλεκτρικά ρολόγια και άλλα παρόμοια αντικείμενα πρέπει να αποφεύγονται.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν ένα καθαρό περιβάλλον στο οποίο να ανανεώνονται και να αποκαθιστούν την ισορροπία τους κάθε πρωί. Τα επίπεδα της τοξικότητας στις τροφές και στα υλικά των κτιρίων σας πρέπει να διορθωθούν. Μια τέτοια κατάσταση ανισορροπίας δεν οδηγεί στην ωρίμανση και στην εξέλιξή τους με τρόπους που θα τους επιτρέψουν να ολοκληρώσουν τους στόχους που ήρθαν εδώ να επιτελέσουν.

Ένας άλλος παράγοντας επιβαρυντικός που οδηγεί σε νευρικές διαταραχές και σε υπερκινητικότητα είναι τα βαρέα μέταλλα που απορροφά ο οργανισμός τους.

Νερό, καθαρό νερό είναι μια καθημερινή αναγκαιότητα γι’ αυτά τα παιδιά, όπως και για όλους τους άλλους. Εν γένει, τα υγρά που εσείς και τα πολύτιμα παιδιά σας καταπίνετε, είναι επιζήμια για το σώμα και την ψυχή σας. Πρέπει να δουλέψετε για να καθαρίσετε τα αποθέματα νερού και να αφαιρέσετε τα τοξικά χημικά, όπως είναι το φθόριο. Όσοι από εσάς ζουν στις πόλεις πρέπει να φιλτράρετε το νερό σας πριν το πιείτε, και να χρησιμοποιείτε φυτικά προϊόντα χωρίς χημικά για να πλένεστε.
Υπάρχουν πολλά αποτελεσματικά φυτικά προϊόντα που κυκλοφορούν και είναι κατάλληλα να μειώσουν τα επίπεδα τοξικότητας. Να τα χρησιμοποιείτε καθημερινά για να μπορέσετε να δώσετε στην οικογένειά σας τη ζωτική ενέργεια της ζωής και ένα ισορροπημένο οργανισμό.  

Πρέπει να ελαττώσετε ή να καταργήσετε την ποσότητα σοδούχων, τεχνητών, αλκοολούχων και λοιπών τοξικών ποτών που συνηθίσατε να πίνετε καθημερινά, όπως ο καφές. Το καθαρό νερό παραμένει η κύρια πηγή υγρών που πρέπει να παίρνετε και το οποίο θα βοηθήσει στην επανα-ισορρόπηση του σώματός σας και θα σας κάνει να αποκτήσετε έναν υγιή οργανισμό.

Η λύση για τα παιδιά σας δεν είναι να τα πηγαίνετε στους γιατρούς αλλά να διορθώνετε τις ανισορροπίες που υπάρχουν στα σώματά τους και στο περιβάλλον. Κάθε παιδί χρειάζεται διαφορετική μεταχείριση. Πολλές φορές τα παιδί δεν μπορεί να αναγνωρίσει την υπερκινητικότητα, αλλά γνωρίζει ότι δεν λειτουργεί με τον τρόπο που περιμένουν οι μεγάλοι και η κοινωνία. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί τότε ενοχές και ντροπή στο παιδί, και είναι επιτακτικό κάτι τέτοιο να αποφεύγεται.
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;