Στον Πολεμιστή του Φωτός


Γνωρίζεις ποιος είσαι. Βρίσκεσαι σ’ αυτόν τον κόσμο αλλά δεν είσαι εκ του κόσμου τούτου. Δεν βρίσκεσαι εδώ για να πολεμήσεις στη φυσική διάσταση της Γης. Δεν έχεις να πολεμήσεις κάτι. Έχεις έναν μοναδικό σκοπό. Βρίσκεσαι εδώ για να είσαι ένα φως σε μια εποχή μετάβασης. Βοηθάς με αυτό το φως με πολλούς τρόπους. Έχεις περισσότερη δύναμη απ’ όση φαντάζεσαι.
Γίνε λοιπόν αυτός που ήρθες να γίνεις. Ο ύψιστος τρόπος να υπηρετήσεις τους άλλους τώρα, δεν είναι μέσα από την πολιτική δράση, μέσα από τις διαδηλώσεις, με το να ανήκεις σε ομάδες «εμείς εναντίον άλλων» κλπ. Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αυτό. Και είναι τέλειο για εκείνους. Το μήνυμα αυτό είναι για σένα, τον Πολεμιστή του Φωτός.

Οι Άγγελοι θέλουν να θυμάσαι ότι αυτός είναι ο σκοπός σου. Μπορεί να κοιτάζεις στον καθρέφτη σου και να βλέπεις ένα ανθρώπινο ον αλλά είσαι τόσο πολύ περισσότερο από αυτό. Θυμήσου! Θυμήσου όταν είπες, «Ναι, θέλω να υπηρετήσω τον κάθε άνθρωπο με το να είμαι φως. Θέλω να φέρω το φως μέσα από τη ζωή μου, ούτως ώστε κάθε ένας που θα επιθυμήσει να ανέλθει σ’ ένα νέο κόσμο, να μπορέσει να το κάνει». Ήταν εύκολο να πιαστείς στα δίχτυα του γήινου κόσμου με όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα. Είναι καιρός να επαν-εστιάσεις την προσοχή σου στο σκοπό σου, που είναι να είσαι το φως.
Να θυμάσαι ότι το Φως δεν ζει σε μια χώρα. Δεν είναι Αμερικάνικο, ή Ρώσικο ή Περσικό. Το Φως δεν μιλάει μόνο μια γλώσσα. Το Φως δεν είναι Δημοκρατικό, Συντηρητικό, ή Ανεξάρτητο. Το Φως δεν είναι φτωχό ή πλούσιο, αρσενικό ή θηλυκό, νέος ή γέρος. Το Φως είναι το Παν. Και σκοπός της ζωής σου είναι να είσαι το φως τώρα. Αυτός είναι ο ύψιστος τρόπος να υπηρετήσεις το Παν. Απλά με το να είσαι το φως.

Υψώσου πάνω από τις δράσεις και τις αντιδράσεις του γήινου πεδίου και λάμψε το φως σου κάθε μέρα και νύχτα. Το Πνεύμα δεν σου ζήτησε να κατευθύνεις ή να στείλεις το φως σου σε μια κατάσταση ή μέρος. Έχεις πρόσβαση σε μεγαλύτερη πνευματική δύναμη από κάθε άλλη φορά, αλλά δεν έχεις αρκετές πληροφορίες ώστε να γνωρίζεις όλη την εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει. Να είσαι το φως χωρίς να κάνεις κριτική κανενός είδους, απλά να μοιράζεσαι το φως σου ελεύθερα. Έτσι, καθώς η Μητέρα Γη χρειάζεται μια ποσότητα από την ενέργεια του φωτός, θα την πάρει. Όταν οι ανθρώπινοι άγγελοι χρειαστούν φως, γνωρίζοντας ότι εσύ είσαι μια καθαρή πηγή, θα το πάρουν από σένα. Εσύ θα δημιουργήσεις και τον επόμενο κόσμο για την Ανάληψη. Το Πνεύμα παίρνει το φως που ρέει μέσα από σένα, το συνδυάζει με τις προθέσεις όλων των άλλων ανθρώπων για το νέο κόσμο και μετά τον δημιουργεί. Μπορείς να είσαι θαυμαστά ισχυρός με το να είσαι απλά εσύ, με το να είσαι το φως.

Πολεμιστή του Φωτός, παρόλο που δεν μάχεσαι στο φυσικό πεδίο, είσαι ισχυρός και δημιουργείς αλλαγές με κάθε ακτίνα φωτός που επιτρέπεις να ρέει μέσα από τη ζωή σου. Γίνε η αλλαγή που έχει διάρκεια και βοηθάει τους άλλους. Γίνε φως. Όταν έρθει ο καιρός να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα το μάθεις. Έτσι όπως μαθαίνεις ότι το μήνυμα αυτό είναι για σένα.
Όντας Φως. 

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη                                                            από ένα channeling της Christina                                                             www.ChristinaLunden.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;