Πόσα είδη UFOs υπάρχουν;

Γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση για τα ΑΤΙΑ (UFOs) τελευταία και είναι πολλοί εκείνοι που φοβούνται, εξαιτίας των έργων του Χόλλυγουντ, που ανήκουν και αυτά στην προπαγάνδα του εκφοβισμού. Μεταφέρω παρακάτω την πληροφορία που έδωσε ο ΚΡΥΩΝ σχετικά με το θέμα, όταν τον ρώτησαν για τους ιπτάμενους δίσκους που βλέπουμε στους ουρανούς. 
"Υπάρχουν δύο είδη ΑΤΙΑ που βλέπετε και γνωρίζετε: το ένα είδος είναι γήινα και το άλλο είδος εξωγήινων πολιτισμών. Είναι εύκολο να εντοπίσετε τις διαφορές μεταξύ των δύο. Αυτά που προέρχονται από τη πλευρά των γήινων είναι εύκολο να φωτογραφηθούν και έχουν σκληρές καθορισμένες γωνίες. Φαίνονται μεταλλικά. Από την πλευρά των εξωγήινων υπάρχουν πάλι δύο κατηγορίες. 1) Αυτά που ανήκουν στο Φως και 2) Αυτά που ανήκουν στην αρνητική πλευρά. Μη φοβάστε τα αρνητικά διότι έχετε μεγαλύτερη δύναμη από αυτά. Άλλωστε δεν θα μπορέσουν να μείνουν για πολύ ακόμα, λόγω της αλλαγής στη Γη. Η δουλειά μου θα τα διώξει μακριά.

(Σημείωση: Αυτά τα λέει ο ΚΡΥΩΝ το 1992. Η δουλειά του, που ήταν να διορθώσει το μαγνητικό πλέγμα της Γης, ολοκληρώθηκε στις 31/12/2002. Επομένως ΣΗΜΕΡΑ δεν υπάρχουν αρνητικά διαστημόπλοια στον ουρανό της Γης).

Τα ΑΤΙΑ του Φωτός δεν είναι εύκολο να φωτογραφηθούν και έχουν μαλακές γωνίες. Τα περισσότερα από αυτά λάμπουν. Φαίνονται να κινούνται πολύ ακατάστατα, σαν φώτα στον ουρανό. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν βρίσκονται στο ίδιο γραμμικό χρονικό πλαίσιο με σας. Από αυτά υπάρχουν πολλά. Κάτι που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι αυτό που βλέπετε πολλές φορές δεν είναι ΑΤΙΑ αλλά μια πραγματική οντότητα. Υποθέτετε ότι οι άλλες οντότητες έχουν το ίδιο βιολογικό μέγεθος με τους ανθρώπους, αλλά δεν είναι έτσι. Το πιο συνηθισμένο μέγεθος είναι όσο ένα από τα σπίτια σας. Αυτό είναι το σύνολο της ενέργειας καθώς μετακινείται. Αυτό το σύνολο είναι που βλέπετε... αντί για σκάφη βλέπετε την πραγματική πνευματική οντότητα. Μερικές φορές ενώνονται πολλές μαζί και κατεβαίνουν και πιθανόν εσείς τις βλέπετε τη στιγμή που χωρίζονται. Όταν γίνεται αυτό, το χρώμα του συνόλου αλλάζει (κάθε φορά που μια οντότητα προστίθεται ή αφαιρείται το όλον φαίνεται σαν να αλλάζει χρώμα).

Και κάτι ακόμα που θέλω να προσθέσω: Στη νέα ενέργεια η δύναμή σας δεν είναι πλέον ουδέτερη. Έχει ροπή προς το θετικό, οπότε έχετε έλεγχο επί των αρνητικών οντοτήτων... έχετε δύναμη και έλεγχο επί των αρνητικών οντοτήτων... έχετε δύναμη και έλεγχο επί των αρνητικών οντοτήτων. (Όταν ο ΚΡΥΩΝ επαναλαμβάνει τρεις φορές, γνωρίζετε ότι είναι σοβαρό. Αγαπητοί μου, μη φοβάστε αυτό που μπορεί να αντιλαμβάνεστε σαν μεγάλη αρνητική δύναμη. Αγνοήστε τα και γυρίστε τους την πλάτη. Φωνάξτε τη Μοναδική Πηγή Αγάπης και θα σας αφήσουν ήσυχους).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;