Η Διέλευση της Αφροδίτης από τον Ήλιο


Στις 6 Ιουνίου θα λάβει χώρα ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός. Ο πλανήτης Αφροδίτη θα περάσει ακριβώς μπροστά από το δίσκο του ήλιου και θα φαίνεται σαν μια μικρή κουκίδα επάνω του. Θα κάνει περίπου 6 ώρες να τον διασχίσει και η επόμενη φορά θα είναι το 2117.
 
Γι' αυτό δόθηκε αυτό το μήνυμα που είναι μεγάλης σημασίας για όλους όσους κρατούν το Φως πάνω στη Γη.  
"Το κρυσταλλικό πλέγμα της Γης είναι πλήρως λειτουργικό και δονείται σε ύψιστη συχνότητα. Αυτό αντισταθμίζεται και από την εισροή του φωτός που φτάνει τώρα και πλημμυρίζει τον πλανήτη με ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ. Μεταξύ αυτών των δύο βρίσκεται η ανθρωπότητα και όλα τα γήινα πλάσματα, που θα επηρεαστούν. Είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη διέλευση της Αφροδίτης στις 6 Ιουνίου.

Όλοι οι Εργάτες του Φωτός τώρα είναι απολύτως συνδεδεμένοι μέσω των Φωτεινών σωμάτων τους (MER-KA-ΒΑ). Τα τρία αυτά γεγονότα καθώς συμβαίνουν συγχρόνως θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ παράξενα επειδή δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν κάτι τέτοιο. Θα μεταβείτε σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο διάστασης καθώς η Γη υψώνεται δονητικά για να πάρει τη θέση της κατά την ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ (SHIFT) στο τέλος του τρέχοντος έτους. Η διάβαση της Αφροδίτης είναι το έναυσμα, γι’ αυτό να πηγαίνετε με τη ροή. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ. Αν η καρδιά σας χτυπάει γρήγορα ή έχετε διαταραχές ύπνου, αίσθημα εκτός ελέγχου ή η μνήμη σας ξεθωριάζει, είναι όλα μέρος της αλλαγής. Όλα θα σταθεροποιηθούν μόλις συνηθίσετε την αλλαγή της δόνησης. Θυμηθείτε ότι αυτό προκαλεί μια τεράστια μετατόπιση της ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ. Έτσι, κάθε φορά που νιώθετε πανικό ή είστε εκτός ελέγχου, να αναπνέετε το καθαρό Φως της ενέργειας στο κέντρο της καρδιάς σας. Αυτό θα σας ηρεμεί, καθώς ο νους σας θα εστιάζεται στην αναπνοή σας, μέχρι το σώμα σας να συνηθίσει σε αυτή την υψηλότερη δόνηση, που δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι τη ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ του 2012.

Την ημέρα της διέλευσης, αν πάτε σε έναν ιερό τόπο, (Ακρόπολη, Δελφοί, Ολυμπία, Δίον κλπ.) μπορείτε να γειώσετε αυτό το ΑΓΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ στο κρυσταλλικό πλέγμα της Γης, χρησιμοποιώντας έναν χαλαζία με μυτερή άκρη. Όσο περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν αυτό τόσο πιο σταθεροί θα νιώθετε, έτσι όπως θα γειώνεστε κι εσείς στο δίκτυο μέσω των Φωτεινών σωμάτων σας. Σαν ΠΥΛΩΝΕΣ ΦΩΤΟΣ απ’ άκρη σε άκρη ολόκληρου του πλανήτη, θα γίνετε τότε οι αγωγοί που θα συνδέουν το σύμπαν και τη Γη".

Σχόλια

Ο χρήστης Tsene είπε…
Μην μπερδεύετε τα πραγματικά ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ γεγονότα με τις μπούρδες που λέγονται αστρολογικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;