Το παιχνίδι άρχισε!

Μήνυμα του ΑΑ Μιχαήλ μέσα από τον Ron Head.

Καλώς ήλθατε στην Εποχή του Υδροχόου, αγαπημένοι φίλοι. Καλώς ήλθατε στην καινούργια σας ζωή. Τώρα που βρίσκεστε βαθιά μέσα στην καρδιά και την ψυχή σας, ας γίνετε οι κύριοι του πλανήτη σας. Η Τέρρα, όπως γνωρίζετε, δεν ήταν να βρίσκεται εδώ, σήμερα. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε να έχει ήδη συντελεστεί η καταστροφή της. Εσείς το αλλάξατε αυτό πριν από κάποια χρόνια.   

Καθώς σας κοιτάζουμε, με θαυμασμό παρακολουθούμε να δούμε τι περισσότερο θα κατορθώσετε. Οι δυνατότητες είναι άπειρες και προσθέτετε νέες κάθε μέρα. Τι θα επιλέξετε; Βρίσκεστε σε μια περίοδο λίγο ανώμαλη καθώς ο αγαπημένος πλανήτης σας τακτοποιείται στον καινούργιο του δρόμο. Τον επόμενο μήνα θα δείτε μια συνεχή σειρά από κρίσιμες ευθυγραμμίσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη νέα ζωή σας. Φανερές αποδείξεις θα επιβεβαιώσουν την αφύπνισή σας. Σας το λέμε με ευκολία, γιατί αν δεν ήταν αλήθεια δεν θα βρίσκατε αυτό το μήνυμά μας.  

Θα υπάρξουν πολύ πιθανόν βαρυσήμαντα γεγονότα τους επόμενους μήνες τα οποία θα αντιμετωπίσετε. Έχετε φτάσει σε τέτοιο σημείο προσωπικής αφύπνισης που σας καθιστά ικανούς να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε χρειαστεί που θα φανερώσει τις αλλαγές που δημιουργείτε. Μπορούμε να σας πούμε ότι τα αισθήματα αγάπης και ειρήνης που στείλατε προς το ενεργειακό πλέγμα της αγαπημένης Γαίας, καθώς διαβαίνατε την πύλη 5-5-5 (5 Μαΐου 2012) θα σας επιστραφούν πολλαπλά. Οι καταστροφές και οι κατακλυσμοί δεν είναι πια απαραίτητοι.

Καθώς προχωράτε προς τους καλοκαιρινούς μήνες, κρατήστε σταθερό το όραμά σας για τον καινούργιο κόσμο και τις καινούργιες προσωπικές ζωές σας. Οι αλλαγές στο προσωπικό σας ενεργειακό πεδίο θα σας καταστήσουν ικανούς να ξεκινήσετε την εκδήλωση των επιθυμιών σας όπως ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Αληθινά θα εκπλήξετε τους εαυτούς σας. Πολλοί από εσάς μπόρεσαν να νιώσουν τις πολύ έντονες συχνότητες που πέρασαν από την πύλη την προχθεσινή νύχτα. Υπήρξαν πολλές επιδράσεις που πιθανόν δεν πήρατε είδηση.
Η επίδραση όμως στο δικό σας κέντρο δύναμης πολύ σύντομα θα σας γίνει ξεκάθαρα αντιληπτή, αν δεν έχει γίνει ήδη. Σας συνιστούμε τώρα να προσέχετε πολύ τις σκέψεις σας. Ο χρόνος μεταξύ σκέψης και εκδήλωσης είναι σχεδόν μηδενικός και συνεχώς μικραίνει, καθώς αποκτάτε περισσότερη δύναμη. Γνωρίζουμε ότι αυτό σας κάνει να νιώθετε αρκετό εκνευρισμό. Στο μακρινό παρελθόν σας, είδατε να χρησιμοποιούν με κακό τρόπο τη δύναμη, και το ίδιο κάνατε κι εσείς. Είναι καιρός να συγχωρέσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Είναι καιρός να τον συγχωρέσετε επειδή επιστρέφετε και γίνεστε κύριοι αυτού που σας ανήκει.  
Παιχνίδι, σετ και αγώνας, αγαπημένες μου καρδιές. Να το παίξετε καλά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;