Αφήνοντας τις παλιές δομές

Το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο 1987(17 Αυγούστου που έγινε η Αρμονική Σύγκλιση) και το 2012 (21 Δεκεμβρίου), αυτά τα 25 χρόνια, έπρεπε και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να κάνουμε αποσυναρμολόγηση στο μυαλό μας, να αφήσουμε τις παλιές δομές και τα συστήματα πεποιθήσεων, που αποτελούν τον πυρήνα της σύγχρονης πολιτικής και εκπαιδευτικής σκέψης να διαλυθούν. Χωρίς επικρίσεις ή θυμό, να συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε στο τέλος μιας εποχής αλλαγής αντιλήψεων. Εάν προχωρήσουμε μ' αυτό τον τρόπο, οι νέες ενέργειες που δέχεται η Γη, θα εναρμονιστούν με το βιολογικό μας σώμα. Εάν όμως κρατάμε ιδέες που δεν είναι πια ζωτικές και ζωντανές, θα δείτε ότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσουμε τη ζωτικότητά μας και, τολμώ να πω, τη ζωή μας.

Οι αλλαγές των ενεργειών έχουν σκοπό. Όπως γνωρίζουμε τα πάντα έχουν συχνότητα και μερικές συχνότητες είναι συμβατές και μερικές ασύμβατες με την ύπαρξή μας. Όμως, όσο μεγαλώνουμε σε συνειδητότητα και διατηρούμε τη συχνότητα της αγάπης, τόσο περισσότερο θα μπορούμε να μετουσιώνουμε τις ασύμβατες συχνότητες σε αβλαβείς ενέργειες και οι μορφές της τοξικότητας έξω από εμάς θα περνούν χωρίς προβλήματα από το πεδίο μας. Μια ανώτερη δόνηση ή συχνότητα δημιουργείται από τον τρόπο με τον οποίο αφομοιώνουμε και εγκαθιδρύουμε την ειρήνη μέσα στο πνευματικό, συναισθηματικό, νοητικό και φυσικό μας σώμα. Όταν συμβεί αυτό, η συχνότητα με την οποία θα δονείται το σώμα μας δεν θα επιτρέπει να εισέρχονται επιβλαβείς εξωτερικές συχνότητες. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα, αρκεί να το εννοήσουμε. Η ζωή μας αλλάζει με επιταχυνόμενο ρυθμό κι εμείς βρισκόμαστε εδώ για να γίνουμε άνεμοι της αλλαγής, όχι για να πολεμήσουμε την αλλαγή.

Εάν νιώθετε ότι κάποιος τομέας της ζωής σας χρειάζεται προσοχή, ή εάν δείτε ότι έχετε γλιστρήσει πάλι σε μοτίβα εμπειριών ή συμπεριφοράς που θέλετε να αποφύγετε, τότε να έχετε επίγνωση. Είναι οι τομείς στους οποίους εκπαιδεύεστε για να περάσετε το τεστ της αλλαγής των παλαιών σας τρόπων συμπεριφοράς.Χαλαρώστε όμως. Δεν υπάρχουν επιτυχίες ή αποτυχίες σ' αυτά τα τεστ. Ήδη έχουμε προοδεύσει γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ στο ταξίδι της Γης, αυτή την εποχή της μνημειώδους αλλαγής. Όμως, δίνουμε αξία σε υλικά αντικείμενα, και η ανθρωπότητα έχει εστιάσει τόσο πολύ σ' αυτό, που παραιτηθήκαμε της δύναμής μας να σκεπτόμαστε. Το αποτέλεσμα της εκχώρησης της δύναμής μας σε άλλους και το γεγονός ότι πιστεύουμε αυτά που μας λένε εδώ και χιλιάδες χρόνια - αντί να σκεπτόμαστε εμείς για τον εαυτό μας - μας έχει κάνει να υπερεστιάζουμε στις υλικές ανέσεις ενώ παράλληλα καταστρέφουμε το περιβάλλον. Ο αχαλίνωτος υλισμός μας χωρίζει από τη βιβλιοθήκη της Γης που υπάρχει στη Φύση, η οποία είναι η σύνδεσή μας με τη Μητέρα.

Καθώς αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας και εφαρμόζετε τις νέες ιδέες που αναβλύζουν από μέσα σας, θα έχετε πολλές μοναδικές στιγμές. Είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση σ' αυτό που θέλετε. "Θέλω να είμαι καλά, θέλω να είμαι δημιουργικός, θέλω να έχω μια δουλειά με περισσότερο νόημα. Θέλω περισσότερη αφθονία, θέλω να ταξιδέψω και να εξερευνήσω τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον κόσμο. Θέλω αγάπη. Θέλω νέες ιδέες". Αυτές οι δηλώσεις βάζουν την κατεύθυνση στα βελάκια της πρόθεσής σας, επιτρέποντας το άνοιγμα της πολυδιαστασιακής συνειδητότητας να έλκεται σ' εσάς σύμφωνα με τη δόνηση του πεδίου σας.
Βρισκόμαστε εδώ για να μάθουμε να ζούμε και ότι θα αλλάξει εντελώς η εμπειρία της ζωής μας. Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τις επικείμενες αλλαγές, παρότι ο φόβος, ο τρόμος και ο χαμός στη Γη έχουν μεγιστοποιηθεί και θα πουλάνε περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Αυτή η περίοδος των 25 ετών είναι ένα τεστ που αφορά το πόσο μακριά μπορούμε να πάμε στη λήθη και κατά τη διάρκεια της ίδιας ζωής να αξιώσουμε εκ νέου πλήρως τη μνήμη μας. Ότι είμαστε παντοδύναμα όντα. Όμως η Παγκόσμια ομάδα Ελέγχου - που από πολλούς θεωρείται ότι είναι η Οικογένεια του Σκότους - και οι κρυφοί κυβερνήτες του πλανήτη μας φαίνεται ότι θυμούνται. Ξέρουν για τους πολυδιαστασιακούς και αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σ' εκείνους και σε εμάς. Συναλλάσσονται μαζί τους γιατί έχουν κρατήσει τη μυστική γνώση για τους εαυτούς τους.

Τώρα λοιπόν πρέπει να θυμηθούν όλοι αυτά που ξέρει η Οικογένεια του Σκότους και να ισορροπήσουμε αυτή τη γνώση. Θ' αντιμετωπίσουμε την πρόκληση να επαναπροσδιορίσουμε τι θεωρούμε φως και τι σκοτάδι. Γι' αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και δώστε μεγάλη προσοχή στη φωνή του πνεύματός σας, το Κα, που οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν τόσο πολύτιμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;