Οι κύκλοι του χρόνου

"...Οι πρόγονοί σας θεωρούσαν τον χρόνο ως μέρος ενός μεγάλου κύκλου που ονομάζεται η Μετάπτωση των Ισημεριών, την οποία προκαλεί η πλευρική μετατόπιση της περιστροφής του πλανήτη γύρω από τον άξονά του (wobble), όπως ακριβώς κάνει η ξύλινη παιδική περιστρεφόμενη σφαίρα. αυτή η κίνηση κάνει τους αστερισμούς του ζωδιακού να φαίνονται ότι μετακινούνται κατά μήκος του ουρανού σ' ένα κύκλο περίπου 26.000 ετών. Ποιος ζει τόσο ώστε να μετρήσει τον χρόνο με αυτόν τον τρόπο; Μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος. Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Μπορεί να χρειαστεί να διευρύνετε τον τρόπο σκέψης σας για να αντιληφθείτε ότι κάποτε οι άνθρωποι ζούσαν στη Γη πολύ περισσότερο απ' ό,τι ζείτε τώρα. Κύκλοι ζωής 300 ή και ακόμα 10.000 ετών δεν ήταν τόσο ασυνήθιστοι. Και πριν από πολύ καιρό, στα Βιβλία των Σημαντικών Ανθρώπων υπήρχαν εκείνοι που ζούσαν μερικές εκατοντάδες χρόνια. Πώς γίνεται αυτό; Αναρωτιέστε. Γιατί θα ήθελαν αυτοί να ζουν τόσο πολύ; Θα φτάσουμε και σ' αυτό.

Ο κύκλος του χρόνου που μετράται ξανά και ξανά στο Βιβλίο της Γης, είναι αυτή η περίοδος των 26.000 ετών, που αντιστοιχεί στο χρόνο που χρειάζονται οι 12 αστερισμοί του ζωδιακού για να ολοκληρώσουν μια περιστροφή γύρω από τον ήλιο. Αυτός ο κύκλος ονομάζεται ένα Μέγα Έτος και περιλαμβάνει τις διάφορες Εποχές που αποδίδονται στα ζώδια. Η Εποχή του Κριού, των Ιχθύων, κλπ. Εάν βάλετε σημάδια στον χρόνο, μπορείτε ν' αρχίσετε να διακρίνετε μοτίβα και τα μοτίβα υποδηλώνουν τάξη και σκοπό. Κάποια στιγμή που είστε ήσυχοι, φανταστείτε ότι υπάρχει σκοπός στη ζωή. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί και φτιαχτεί με μια άψογη, συγχρονιστική τάξη και εσείς συμμετέχετε σ' αυτό. Δεν είστε άσκοπα μικρά μόρια που παλεύουν σ' ένα κόσμο χωρίς νόημα. Είστε μέρος ενός σημαντικού σχεδίου, το οποίο μπορείτε να δείτε από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ο μέγιστος αριθμός των συγκαλυμμένων διαχειριστών μπορεί ν' απαξιώσει την ιδέα ενός τεράστιου σχεδίου γιατί, όσο άριστα συντονισμένοι κι αν είναι, δεν μπορούν να συλλάβουν μια μεγαλύτερη ενέργεια που σχεδιάζει την ύπαρξη. Παρομοίως, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να συλλάβουν αυτή την τεράστια τάξη γιατί τους λείπει η πρόθεση της αγάπης ή η καλή θέληση στο βάθος της ύπαρξής τους. Το σύμπαν και όλα όσα βιώνετε ως εμπειρίες έχουν εγγενώς φτιαχτεί από αγάπη, μια αγάπη τόσο μεγάλη που επιτρέπει στο κακό να έχει τη δική του εξουσία, γνωρίζοντας ότι ακόμα και μέσα στο κακό υπάρχει ένας σκοπός. Μέσα σε όλα τα πράγματα υπάρχει σκοπός, παρότι δεν είναι ποτέ απλώς ένας ο σκοπός, όπως δεν υπάρχει ποτέ μία ιστορία, ένα ημερολόγιο ή ένας τρόπος να ερμηνεύονται τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές οπτικές.

Τώρα μόλις διαβήκατε την Εποχή των Ιχθύων, μια από τις δώδεκα φέτες του Μεγάλου Έτους, που έβριθε από πλούτο και σκοπό. Μπήκατε στην Εποχή του Υδροχόου, που σηματοδοτεί μιαν αφύπνιση και ενοποίηση της ανθρωπότητας. Οι πόρτες που κλείνουν πίσω σας φέρνουν στο προσκήνιο θέματα συμπόνιας και φώτισης μέσω της σύνδεσής σας με τον συμπαντικό Νου. Καθώς διευρύνετε την οπτική σας, θυμηθείτε ότι η γνώση περνά μέσω των γενεών, είτε "γαλαζοαίματων" είτε "κοκκινοαίματων". Η κίνηση των ζωδιακών αλλάζει τα μαθήματα του σύγχρονου πολιτισμού, φέρνοντας στο προσκήνιο τις απαραίτητες ευκαιρίες για τη συγκέντρωση ουσιωδών εμπειριών. Φανταστείτε τις δώδεκα ζωδιακές Εποχές, καθεμιά με το δικό της μάθημα. Στην αρχή και στο τέλος κάθε Εποχής, υπάρχει πάντα μια επιτάχυνση της ενέργειας που λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στα τελευταία 200 χρόνια της μιας Εποχής των 2.200 ετών και στα λίγες εκατοντάδες χρόνια του ξεκινήματος της επόμενης. Υπάρχουν Εποχές με νέα ξεκινήματα, Εποχές μεγάλης άνθισης και Εποχές θερισμού.

Ως ανθρώπινα όντα μπαίνετε στη Γη με τη γέννησή σας και αλληλεπιδράτε με τη ζωή μέσω της οικογενείας σας. Για πολλούς λόγους έλκεστε από τους εξ αίματος συγγενείς σας. Μερικές φορές έχετε ζήσει μαζί τους σε προηγούμενη ζωή με μια άμεση συγγενική σχέση. Εάν μπορούσατε να ανιχνεύσετε το γενεαλογικό σας δέντρο μερικές χιλιάδες χρόνια πίσω, θ' ανακαλύπτατε ότι, ως άτομο, διαλέξατε να μπαινοβγαίνετε στη δική σας εξ αίματος οικογενειακή γραμμή. Σήμερα, η αξία σας αποτιμάται από εκείνους που έχουν τη δύναμη, με βάση την ποιότητα του αίματος που κυλά στις φλέβες σας. Οι οικογένειες που κυβερνούν τη Γη, πάντα γνώριζαν την εξ αίματος γενεαλογία τους και συνεχίζουν ν' αποκωδικοποιούν τη σύνδεσή τους με τους ουράνιους που τους έσπειραν πριν από αιώνες. Μερικές φορές καταλαβαίνουν τις δικές τους επανενσαρκώσεις. Όμως, μέρος του λάθους τους ήταν ότι παρέμειναν στη δική τους μεμονωμένη γενεαλογία εξ αίματος, η οποία έτσι φούσκωσε, ηλεκτρικά αποφορτίστηκε και αποστερήθηκε το φως, γιατί διαχειριζόταν μεγάλη δύναμη αλλά χωρίς σκοπό. Αυτή η δύναμη ζητά να συγκεντρώσει ενέργεια, θησαυρούς και τελικά γνώση της ύπαρξης. Όλοι αυτοί είναι συνδεδεμένοι με μια τεράστια αόρατη ενέργεια, που σχεδόν κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει. Τα μέλη των 13 οικογενειών που κυβερνούν τον κόσμο σας, έχουν μια βαθιά και μυστική κατανόηση της διαίρεσης των 12 ζωδιακών Εποχών του Μεγάλου Έτους. Για την ακρίβεια, γνωρίζουν ότι κάποτε οι εποχές ήταν διαιρεμένες σε 13 τμήματα και ότι αλλάζοντας τον τρόπο ερμηνείας του χρόνου, τμήματα της γνώσης και της εμπειρίας αποκλείστηκαν".

Από το βιβλίο της Barbara Marciniak "Οικογένεια του Φωτός".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;