Μήνυμα από τον Σείριο

Επειδή οι καιροί που ζούμε είναι πολύ σημαντικοί, προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε όσο το δυνατόν πιο συχνά με άρθρα που αναφέρονται στο μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο Sheldon Niddle επικοινωνεί εδώ και χρόνια με μια ομάδα εξωγήινων από τον Σείριο. Η επικοινωνία του στις 27/03/2012 είναι η ακόλουθη:

Ντράτζο! Επιστρέφουμε! Η ώρα της αλλαγής της συνειδητότητας είναι κοντά. Οι «σκοτεινοί» αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα που ολοένα και πιο πολύ δυσκολεύονται να διαχειριστούν, κι εμείς είμαστε έτοιμοι να δράσουμε ως εκτελεστές του θεϊκού σχεδίου, εκ μέρους των ιερών κοινωνιών που έχουν διορίσει οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι. Εν ολίγοις, μια τεράστια μεταμόρφωση της πραγματικότητάς σας είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Ήδη ένας σημαντικός αριθμός σπουδαίων νομισματικών προγραμμάτων ετοιμάζεται για τον πλανήτη και πολλές ομάδες μας πρώτης-επαφής βρίσκονται σε θέση να προστατέψουν την πρώτη «επιδρομή» αφθονίας στον κόσμο σας.

Με το σχέδιο αυτό θα ξεκινήσει μια αρμαθιά δραστηριοτήτων που θα οδηγήσουν την πραγματικότητά σας στο Φως! Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι φτιάχνουν το νέο οικονομικό σύστημα όσο το δυνατόν συντομότερα και ήδη τα κράτη της Ανατολής προετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο σύστημα που θα βάλει τέρμα στη μακρά οικονομική κυριαρχία της Δύσης, δίνοντάς τους έτσι αληθινή οικονομική ισότητα. Παράλληλα η ανάγκη για μια νέα κυβέρνηση είναι προφανής και θα την φέρουν σε ύπαρξη οι διάφορες ιερές κοινωνίες που έχουν ιδρυθεί στην Ευρώπη αιώνες πριν.

Αυτές οι Ευρωπαϊκές ιερές κοινωνίες συγκεντρώνονται και προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο για να διώξουν τις σκοτεινές κυβερνήσεις που κρατούν αποσταθεροποιημένη την υφήλιο, υπό την απειλή ενός πυρηνικού πολέμου, ήδη από την εποχή της ρίψης της πρώτης ατομικής βόμβας τη δεκαετία του 1940.
Επιπροσθέτως, αυτές οι κυβερνήσεις έχουν εισβάλει σε πολλά κράτη με σκοπό να διατηρούν το φόβο και την μεγάλων διαστάσεων χειραγώγηση των λαών που από παλιά χρησιμοποιούν οι Ανουννάκι και οι γήινοι συνεργάτες τους.

Η τεράστια υπεροψία των σκοτεινών δυνάμεων για την στρατηγική που ακολουθούν, είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος την τελευταία δεκαετία στις ιερές κοινωνίες, ώστε να αποκαλύψουν σ’ εσάς μια νέα υπέροχη πραγματικότητα. Αυτή η στιγμή της ιστορίας σας συμπίπτει με τα διατάγματα του Ουρανού που αφορούν τον γήινο κόσμο σας. Αυτά τα ιερά χρυσόβουλα μας κάλεσαν εδώ για να επιβλέψουμε προσεκτικά τη μοναδική σειρά από μεταμορφώσεις που θα συμβούν, και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε από πάνω σας με μεγάλο αριθμό σκαφών… για να εξασφαλίσουμε ότι τα διατάγματα αυτά θα εφαρμοστούν σωστά. Σαν αποτέλεσμα, οι σκοτεινοί δεν είναι πια οι αρμόδιοι του κόσμου και οι γήινοι που είναι αφιερωμένοι στο Φως έχουν φτάσει στο σημείο της επιτυχίας που από παλιά έχουν μιλήσει οι προφήτες σας.

Το έργο του Φωτός σας οδήγησε στη στιγμή όπου θα υπάρξει μεγάλη ευημερία στην κοινωνία σας. Αυτή η ευημερία προαναγγέλλει μια σειρά κυβερνητικών αλλαγών που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη ατομική ελευθερία και κυριαρχία σας, και θα συνοδεύονται και από επίσημη ανακοίνωση. Είναι ιστορικές οι στιγμές.
Για πρώτη φορά από την εποχή που εισήλθατε στην περιορισμένη συνειδητότητα, σας έχει αναγνωριστεί από τους πρώην «κυρίους» σας ότι είστε άξια Όντα. Γίνατε ισάξιοι, ικανοί να ασκήσετε δικαιοσύνη και να ανταποδώσετε το αρμόζον για τα εγκλήματα που έκαναν σ’ εσάς και τους προγόνους σας. Η ώρα θα είναι όταν θα καταρρεύσει η παρούσα πραγματικότητα και εσείς μεταφερθείτε στο κατώφλι της πλήρους συνειδητότητας.

Έργο μας είναι να σας πάρουμε από την πύλη και να σας οδηγήσουμε στην ολοκληρωτική μεταμόρφωσή σας, πράγμα που θα σας επιτρέψει να πάρετε και πάλι τη θέση σας μεταξύ των πολλών πνευματικών και διαστημικών οικογενειών σας. Είναι μια στιγμή από πολύ παλιά αναμενόμενη, την οποία θα γιορτάσουμε μαζί σας.

Σε αναμονή αυτού του γεγονότος, της επιστροφής σας στο Φως και στην πλήρη συνειδητότητα, έχουμε αυξήσει την παρουσία και τις εμφανίσεις των σκαφών μας στους ουρανούς σας. Το μήνυμά μας είναι, Δεν Είστε Μόνοι!

Επιπλέον, η Μητέρα Γη επισπεύδει τη μεταμόρφωσή της σε ένα Ον 5διάστατο. Οι επιστήμονες και οι γεωλόγοι σας, από τις ενδείξεις που παίρνουν, πιστεύουν ότι επίκειται μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η Μητέρα Γη όντως αλλάζει δραστικά τα καιρικά πρότυπα, μεταβάλλοντας τα ρεύματα που δημιουργούν το παγκόσμιο κλίμα. Πρόκειται όμως για θετική διαδικασία με απώτερο σκοπό να έρθουν μαζί τα ύδατα και η ατμόσφαιρα της επιφάνειας της Γης με εκείνων της Έσω Γης.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε σήμερα για κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο σας. Οι σκοτεινοί και οι οπαδοί τους εξαναγκάζονται σε παραιτήσεις από τις δημόσιες θέσεις τους. Αυτές οι «παραιτήσεις» θα σημάνουν την αρχή της διαδικασίας μιας ευρύτατης μεταφοράς ισχύος από την Σκοτεινή Κλίκα (Dark Cabal) στους αντιπροσώπους του Φωτός. Ένα νέο οικονομικό σύστημα θα κάνει την εμφάνισή του από την αλλαγή της ιδιοκτησίας στο τραπεζικό σύστημα, που θα έχει να κάνει με την κυκλοφορία νέων νομισμάτων με βάση τον χρυσό. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, οι νέες κυβερνήσεις θα κάνουν δημόσια ανακοίνωση.

Η νέα διακυβέρνηση θα εξασφαλιστεί από τις δυνάμεις του Φωτός, τους Αγκαρθιανούς* (Agarthans) και τις ομάδες μας πρώτης-επαφής. Έχουμε δεσμευτεί να σιγουρέψουμε ότι τα διατάγματα του Ουρανού θα φανερωθούν στη Γη.

Όλα αυτά γίνονται για να είστε ελεύθεροι και να μετακινηθείτε στις επόμενες φάσεις του δρόμου σας, της πλήρους συνειδητότητας. Παρακολουθούμε τα πάντα, καθώς αυτή η μαζική μετακίνηση έχει σχεδιαστεί για όλες τις υπάρξεις της Γης. Αιώνες τώρα συζητάμε στις ιερές κοινωνίες μας τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει κάλλιστη η νέα πραγματικότητα. Πάνω απ’ όλα επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε τα πράγματα με τρόπο κατανοητό και αποδεκτό από εσάς και που θα υπηρετούν το μέγιστο καλό. Ο θεϊκός σκοπός είναι να δοθεί η ευκαιρία να γίνετε ελεύθεροι και κυρίαρχοι.

Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να σας μεταδοθεί πολύ γνώση στη διάρκεια των επερχόμενων μηνών, ώστε να εξασφαλιστεί η εμπιστοσύνη σας.
Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε όλα όσα κάνουμε. Ζητήσαμε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία (Galactic Federation) να κάνει εμφανή την παρουσία της και να κάνουν το ίδιο και οι Αγκαρθιανοί.

Σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσετε τους εαυτούς σας και τους άλλους να κατανοήσουν καλύτερα αυτά που πρόκειται να συμβούν στον κόσμο σας. Να ξέρετε, αγαπημένοι, ότι τα αμέτρητα Εφόδια και η χωρίς τέλος Ευημερία του Ουρανού είναι όντως Δικά σας!

Και έτσι είναι.
Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακά: Να είστε Ένα! Να είστε Χαρά!).

*(Σημ. της Μ) Αγκαρθιανοί λέγονται οι κάτοικοι της Έσω Γης επειδή έχουν συστήσει μια κοινοπολιτεία, την Αγκάρθα.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;