Επιλέγουμε Φόβο ή Αγάπη;

Οι Πλειάδιοι αδελφοί μας αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε σ' ένα κρίσιμο σημείο της εξέλιξής μας. Απλά, εμείς ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξουμε να ελευθερώσουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε το βήμα προς την ανώτερη εξελικτική μορφή που είναι ο προορισμός μας.

Ως είδος που περηφανευόμαστε για τις νοητικές μας ικανότητες και θεωρούμε ως ύψιστη αξία την ικανότητά μας για σκέψη και λογική, το να εγκαταλείψουμε το σύστημα πεποιθήσεών μας και να κατανοήσουμε ως ύψιστη αξία την αγάπη, είναι ένα τεράστιο βήμα εμπρός.
Οι Πλειάδιοι μας μιλάνε για την επερχόμενη Μετατόπιση των Πόλων, τα πολυδιαστασιακά ταξίδια και την επικοινωνία με τα άλλα βασίλεια. Μας υπενθυμίζουν συνεχώς, ξανά και ξανά, ότι έχουμε μόνο μια επιλογή. Να διαλέξουμε ανάμεσα στο Φόβο και την Αγάπη.
Κάθε επιλογή που κάνουμε προέρχεται είτε από το Φόβο (τομέας του νου) είτε από την Αγάπη (τομέας της καρδιάς). Ζούμε την πιο άγρια μάχη που αντιμετώπισε ποτέ η ανθρωπότητα. Τη μάχη ανάμεσα σ' αυτές τις δυο δυνάμεις. Ποτέ στο παρελθόν δεν βιώσαμε με τόση ένταση την πόλωση αυτών των δύο. Η Αγάπη είναι η ύψιστη δύναμη, αλλά εμείς, οι φτωχοί, παραπλανημένοι άνθρωποι συνεχίζουμε να επιλέγουμε νοητικές μορφές φόβου αντί να τις απορρίπτουμε και να επιλέγουμε την αγάπη. Όταν επιλέγουμε το φόβο, «φορτίζουμε» ενεργειακά το φόβο και αυξάνουμε τη δύναμή του.

Οι Πλειάδιοι επιμένουν ότι τίποτε στο σύμπαν δεν μπορεί να μας βλάψει. Όλη η βλάβη προέρχεται από το πώς αντιλαμβανόμαστε, σκεπτόμαστε και δημιουργούμε - μόνοι μας.
Επί χιλιετίες έχουμε επιτρέψει στις σκέψεις να μας χωρίζουν από τη σοφία της καρδιάς μας, με το να επιλέγουμε την ψεύτικη αξία της «λογικής σκέψης» έναντι της ανώτερης αξίας σκέψη της αγάπης.
Η λογική σκέψη είναι μια αμυντική μανούβρα που μας εμποδίζει από το να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας. Με το να σκεπτόμαστε ότι βρισκόμαστε στον υψηλότερο κρίκο της αλυσίδας της εξέλιξης, ακριβώς επειδή «σκεφτόμαστε», διαχωριζόμαστε από τα άλλα όντα που ζούνε σε ενότητα ακριβώς επειδή δεν σκέφτονται αλλά ακολουθούν τη σοφία της καρδιάς και της πρώτης αίσθησης. Αν κάναμε το ίδιο, ποτέ δεν θα βλάπταμε τους άλλους, επειδή η καρδιά μας ευθυγραμμίζεται με όλη την αγάπη και το φως του σύμπαντος.

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι εμείς έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας. ΕΜΕΙΣ επιτρέπουμε στους άλλους να μας ελέγχουν. Η δύναμη της αγάπης υπάρχει μέσα μας ώστε να μπορούμε να ξεπερνάμε οτιδήποτε δεν βρίσκεται στην ίδια συχνότητα με αυτήν. Είναι καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη των συναισθημάτων μας, να σταματήσουμε τις ανόητες σκέψεις φόβου και να μάθουμε να κοντρολάρουμε τους εαυτούς μας.
Ο έλεγχος του νου αρχίζει και τελειώνει με τον έλεγχο του δικού μας νου, από εμάς τους ίδιους.

Έχουν απομείνει λίγες μόνο μέρες ενέργειας από εκείνη που υποστηρίζει το εξελικτικό μας βήμα σε μια ανώτερη συνειδητότητα. Θα επιλέξουμε το νου μας και τους φόβους που δημιουργεί, ή θα επιλέξουμε την καρδιά μας και την αγάπη;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;