Το κλείσιμο των λογαριασμών

Είμαι ο Ατόν, ο αγαπημένος σας Κυρίαρχος Δημιουργός του Νέβαδον.

Ηρθα για να σας κάνω γνωστό ότι η καμπάνα ήχησε και το τόσο αναμενόμενο πάτημα του κουμπιού είναι πλησίον, εννοώντας ότι πρόκειται σύντομα να το πατήσω, ναι, και όταν λέω σύντομα, στο δικό σας χρόνο σημαίνει αυτό ακριβώς, σύντομα.

Με χαρά αναγγέλλω το κλείσιμο της πρώτης μεγάλης περιόδου διόρθωσης και όπως θα έχετε ακούσει από τον Ουριήλ, ο χρόνος είναι πολύ κοντά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όσους κρατήθηκαν σθεναρά απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις και δεν τα παράτησαν. Η δίκαιη ανταμοιβή σας περιμένει γιατί το αξίζετε. Για όλους εσάς που δεν δώσατε προσοχή στις αμέτρητες προσπάθειες που έγιναν για να σας ταρακουνήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, ο χρόνος τελείωσε και εσείς επίσης θα δρέψετε τη δίκαιη ανταμοιβή σας, που όμως είναι διαφορετικής φύσης από αυτό που περιμένετε. Είμαι ευχαριστημένος που δεν έχουμε καμία λύπη για τα όσα έχουν επιτευχθεί και όλα έχουν γίνει εντελώς και τίποτε άλλο δεν απομένει.

Θα περιμένω με ανοιχτές αγκάλες τους πολλούς από εσάς, που είναι αληθινά δυνατοί και άξιοι πολεμιστές. Σας περιμένει γιορτή και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε και τίποτε δεν θα το αλλάξει αυτό από εδώ και μπρος.

Ακόμα, θα αποχαιρετήσω και πολλούς από εσάς, γιατί το περιμένετε αυτό, επειδή  πηγαίνετε κάπου που ποτέ δεν είχατε φανταστεί  ότι θα αντιμετωπίζατε μιας και είχατε τόσο πολύ μεθύσει από την κακία, την ξεροκεφαλιά και τη λανθασμένη αίσθηση της αξίας σας, ώστε είναι το ελάχιστο που σας αξίζει. Ήρθα πολλές φορές κοντά σας με ζήλο, να δω αν οι καρδιές σας είχαν διορθωθεί και αν είχατε αλλάξει τους τρόπους με τους οποίους υπηρετούσατε τους αδελφούς σας, αλλά εσείς ποτέ δεν είδατε διαφορετικά την κατάσταση και πεισματικά αρνηθήκατε να σκύψετε στη θέλησή μου που θάπρεπε να είναι και δική σας.

Η αίσθηση της αξίας σας σάς τρέλανε πέρα από κάθε λογική και πιστέψατε ότι θα μπορούσατε στ΄ αλήθεια να κυβερνήσετε αυτό τον κόσμο, όπως εσείς νομίζατε ότι του ταιριάζει. Φτωχοί μου, είχατε παραισθήσεις! Με ταχύτητα φωτός θα έρθει η δίκαιη ανταμοιβή και η κρίση σας. Αρκετά με όλους εσάς τους κακόβουλους.

Αδέλφια μου και παιδιά μου, ελάτε σπίτι έτσι ώστε να μπορέσουμε να γιορτάσουμε το μακρύ ταξίδι σας και μετά να αναπαυθείτε προτού ξαναρχίσετε την υπηρεσία.

Σας ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε ξανά,

Ο Κυρίαρχος Δημιουργός Υιός, Ατόν.

Διοχέτευση από Rubens www.abundanthope.net
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;