Chamuel - ο Άγγελος της Αγάπης του Εαυτού!

Όπως παραλήφθηκε από την Gillian MacBeth-Louthan
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη
 
 

Καλώς ήρθατε. Είμαι αγγελικής προέλευσης. Είναι αγγελική η φύση μου. Είμαι ένας άγγελος του φωτός. Εγώ είμαι η ουσία, η δόνηση και το τραγούδι που είναι γνωστό ως Chamuel. Είμαι ο άγγελος της Αγάπης του Εαυτού (Self-Love) και έρχομαι για να σας περιβάλω με αυτή τη σκέψη. Κάθε μέτρηση του χρόνου, κάθε μέτρηση της ημέρας και της νύχτας αντανακλά το πόσο αγαπάτε ή δεν αγαπάτε τον εαυτό σας. Η γη δημιουργήθηκε από τη βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς του Δημιουργού. Τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη δημιουργήθηκαν για να σας αγαπούν. Η σκόνη του δρόμου πάνω στην οποία περπατάτε, σας αγαπά. Ο άνεμος λατρεύει να σας ανακατεύει τα μαλλιά σαν ένας μικρός αδερφός. Τα δέντρα σας χαμογελάνε από το μεγάλο ύψος τους, αλλά ποτέ δεν σας κοιτάνε με περιφρόνηση γιατί ξέρουν ότι είστε οι διαχειριστές αυτής της όμορφης σφαίρας.
 
Όταν βρίσκεστε σε κατάσταση που πραγματικά ν' αγαπάτε τον εαυτό σας, τότε όλα αυτά που επιθυμείτε να εκδηλωθούν και να δημιουργήσετε, θα συμβούν και πρέπει να συμβούν. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος του Σύμπαντος. Υπάρχουν πολλές ημέρες κατά τις οποίες φαίνεται να μην υπάρχει κάτι που να σας αρέσει, από τον εαυτό σας. Αυτές τις ημέρες, όταν η δημιουργική σας ενέργεια είναι μελαγχολική και τα έχει "παίξει", οι δημιουργίες σας είναι σαν βάλτος στην πεδιάδα.
 
Σκεφτείτε τότε μια στιγμή από το παρελθόν σας, τότε που ήσασταν συναισθηματικά τόσο καλά και τόσο χαρούμενοι για κανένα άλλο λόγο, παρά μόνο επειδή ήσασταν ζωντανοί. Ό, τι σας άγγιξε εκείνη την ημέρα μετατρεπόταν σε χρυσό, η ζωή σας χαμογελούσε με πολλά θαύματα, οι άνθρωποι ήταν δοτικοί απέναντί σας, επειδή αισθάνονταν την αγάπη και τη χαρά σας και επιθυμούσαν να είναι γεναιόδωροι. Τώρα σκεφτείτε πάλι τις ημέρες που δεν θέλατε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, που δεν θέλατε να ξυπνήσετε στον κόσμο ξανά. Μπορεί να σηκωθήκατε σέρνοντας τα πόδια και την ενέργειά σας. Ό, τι αγγίζατε εκείνη την ημέρα ξεφούσκωνε και έγερνε. Μπορεί να μείνατε από βενζίνη (πώς όχι), να σας έπιασε λάστιχο και όλα τα κόκκινα (φώτα) στο δρόμο για την δουλειά.  

Αυτή είναι η ζωή σας... Το καλό, το κακό, το άσχημο, πάντα καθορίζονται από το πόσο αγαπάτε αυτό που είστε.
 

Είναι μέσα από εσάς, που όλα συμβαίνουν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αυτή είναι η μοίρα αυτού του τόπου που πάνω του κατοικείτε και που σας αγαπά περισσότερο (τις περισσότερες ημέρες) από ό, τι αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας. Τα πάντα αγγίζουν όλα τα άλλα, και αυτό είναι που έχετε ξεχάσει. Γι' αυτό, εγώ, ο Chamuel, ο άγγελος της Αγάπης του Εαυτού, ήρθα να σας πω ότι οι διαθέσεις σας επηρεάζουν τους πάντες και τα πάντα στη ζωή. Ένα δέντρο χαμογελά όταν είστε σε καλή διάθεση. Ένα δέντρο χάνει φύλλα όταν είστε σε κακή διάθεση. Αν προσελκύετε άτομα που είναι αρνητικά και με το στόμα κάτω, ας εξετάζετε τη δική σας ενέργεια - γιατί η δόνησή της είναι της ίδιας φύσης.
Κρατηθείτε σε κατάσταση χαράς, ευτυχισμένοι που είστε άνθρωποι, ευτυχισμένοι που είστε με σάρκα και οστά και χαρούμενοι που βρίσκεστε όπου κι αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή της εμπειρίας σας. Είστε το κέντρο του σύμπαντος σας - ο καθένας από εσάς. Είστε το κέντρο του προσωπικού σας χρόνου/χώρου - όλοι ξεχωριστοί, αλλά ενωμένοι - παρόμοια όπως τα κύτταρα στο σώμα σας. Όταν η καρδιά σας λαχταρά για κάτι βαθύ, είναι η ψυχή σας που ζητά να της το παράσχετε. Θα μπορούσε να είναι μια βόλτα στην παραλία, που η ψυχή σας έχει ανάγκη. Θα μπορούσατε να χορέψετε στη βροχή. Θα μπορούσατε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο, ή να γράψετε σ' έναν παλιό φίλο ένα γράμμα. Ποιος νομίζετε ότι σας στρέφει προς την κατεύθυνση όλων των επιθυμιών της καρδιάς;
Ο εαυτός είναι τόσο απασχολημένος με τις αδικίες του παρελθόντος που δεν κοιτά προς τα εμπρός. Υπάρχει πάντα κάτι από το παρελθόν, τυλιγμένο γύρω από τον εαυτό σας. Η ψυχή σας είναι το μέρος απ' όπου
προέρχονται οι επιθυμίες της καρδιάς σας. Κοιτάξτε προσεκτικά αυτά που επιθυμείτε. Κοιτάξτε τι μιλάει στην καρδιά σας και μετά επικεντρωθείτε με αγάπη για τη δημιουργία του, από ένα σημείο της καρδιάς.
 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αισθάνονται αγάπη ή δεν αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Αυτό το συναίσθημα, ότι δεν θα αγαπούν, μπορεί να προέρχεται από τους γονείς σας και τα άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά καταλάβετε ότι και αυτοί μαθαίνουν πώς να αγαπάνε. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε άλλες ζωές - σε μέλλον, παρελθόν, όταν οι γονείς σας σας αγαπούσαν πάρα πολύ. Ζητήστε το. Ίσως ο σύζυγός σας ή η σύζυγός σας δεν σας δείχνει πολύ αγάπη, ή ίσως η ζωή σας είναι άδεια από αγάπη. Έχουν υπάρξει πολλοί που σας έχουν αγαπήσει μέσα στις ζωές που έχετε ζήσει.
Ο ήλιος έχει δύσει και έχει ανατείλει σε κάθε σας επιθυμία και ανάγκη. Υπήρξαν ζωές που ήταν μαγικές. Φτιάχνατε χρυσό από άχυρο γιατί ήσασταν όλοι αλχημιστές. Είστε άγγελοι και συγχρόνως είστε όμορφα ανθρώπινα πλάσματα στο ίδιο περιτύλιγμα. Εάν δεν παίρνετε αυτό που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή χρονικά, τότε πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια στιγμή στο χώρο και το χρόνο, όπου το είχατε λάβει - και φέρτε αυτή την αίσθηση - ζητήστε να πλημμυρίσει αυτό το αίσθημα το αυρικό σας πεδίο. Από εκείνο το σημείο, δημιουργήστε. Από εκείνο το σημείο, αγαπήστε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο.
 

Οι άνθρωποι έχουν πλάκα! Το αγγελικό βασίλειο δεν σας καταλαβαίνει - αλλά είναι πάντα δίπλα σας. Αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπάνε ακόμα και όταν κάποιος, που σας αγαπά, στέκεται πρόσωπο με πρόσωπο και σας διακηρύσσει την αγάπη του. Δεν αισθάνεστε πληρότητα ανεξάρτητα από το πόσο πολύ σας δίνεται. Άνθρωποι, δεν καταλαβαίνετε πόσο μεγάλοι είστε! Αλλά εμείς το ξέρουμε! Εν τω μεταξύ, καθώς προσπαθήτε τόσο σκληρά να το θυμηθείτε, εμείς κρατάμε το φως για σας. Καθόμαστε κοντά στη φωτιά. Μιλάμε για σας και λέμε αστεία για σας και συγκρίνουμε τις σημειώσεις μας για σας, σας αγαπάμε πάρα πολύ. Έχουμε την ανάγκη να μας καλείτε, εμάς τους αγγέλους. Δεν μπορούμε να παρέμβουμε, εκτός και αν πρόκειται για επείγον περιστατικό - και μερικές φορές ο ορισμός σας της έκτακτης ανάγκης διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τον ορισμό μας της έκτακτης ανάγκης. Είμαστε υπάκουοι σε σας, όπως μας διέταξε η Μητέρα/Πατέρας Θεός. Χρόνο με χρόνο και ζωή με ζωή μεγαλώνουμε και σας αγαπάμε περισσότερο. Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, θα πρέπει να μας κατευθύνετε στις υποθέσεις της ζωής σας. Θα είμαστε εκεί για σας. Καμία εργασία δεν είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη.  

Είμαι ο Chamuel. Είμαι ο άγγελος της Αγάπης του Εαυτού και ελπίζω ότι τώρα έχετε μια καλύτερη κατανόηση του τι πραγματικά σημαίνει αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;