Protocols of the 5th Dimension

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από το βιβλίο Telos Volume 3
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Ο Ζόχαρ είναι ένας πολύ αρχαίος Διδάσκαλος από την πόλη Σάμπαλλα του εσωτερικού της Γης. Ζει στο ίδιο σώμα εδώ και 250.000 χρόνια. Το ύψος του είναι 4,95 περίπου, και έχει εμφάνιση 35χρονου με λαμπερά λευκά μαλλιά. Τα άσπρα του μαλλιά δεν οφείλονται στη μεγάλη του ηλικία, αλλά είναι αποτέλεσμα της έντασης που έχει το φως στην καρδιά του.

Δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να μπορέσουμε να αναληφθούμε την κρίσιμη ώρα.

"Για να μπορέσει ο κόσμος σας να διαφωτιστεί (enlighten) ώστε να καταφέρει να ανυψωθεί στο επίπεδο του Φωτός, είναι απαραίτητο για τον κάθε άνθρωπο που ζει σε αυτόν, να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά της «αρμονίας». Ο καθένας πρέπει να το κάνει αυτό. Είναι προϋπόθεση. Διαφορετικά, εκείνοι που δεν θα το κάνουν, θα συρθούν κάτω, από την αλαζονεία τους. Θα αρρωστήσει το σώμα τους από την έλλειψη του φωτός και θα πεθάνουν, επειδή δεν θα είναι ικανοί να νιώθουν ευτυχισμένοι στο νέο κόσμο. Καταλαβαίνετε;

Αυτή είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε, αγαπημένοι μου. Είτε επιλέγετε να την κάνετε, είτε όχι. Το αποτέλεσμα της εξέλιξής σας εξαρτάται ολοκληρωτικά από τις επιλογές που κάνετε κάθε μέρα και κάθε λεπτό της μέρας.

Ο πληθυσμός της επιφάνειας του πλανήτη πλησιάζει στο γεγονός που ονομάζεται «Η συνάθροιση» (The Gathering). Να γνωρίζετε ότι οι δυνάμεις αυτού του κόσμου, οι δυνάμεις της σκοτεινής πλευράς, οι Ιλλουμινάτοι και η μυστική κυβέρνηση, προσπαθούν να το σταματήσουν με κάθε κόστος. Όσο περισσότερο όμως προσπαθούν, τόσο περισσότερο εσείς να γνωρίζετε ότι κάνετε το σωστό και έρχεστε πιο κοντά σε αυτό το υπέροχο γεγονός. Καταλαβαίνετε;

Οι κυβερνήσεις του πλανήτη σας δεν αντιλαμβάνονται ακόμα ότι δεν είναι αυτοί που διοικούν τον πλανήτη και πως ο χρόνος της διακυβέρνησής τους μέσα στο διαχωρισμό, γρήγορα θα λάβει δραματικό τέλος. Οι φυσαλίδες των ψευδαισθήσεών τους σύντομα θα διαλυθούν και γρήγορα θα έρθει η σειρά τους να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Είναι καιρός τώρα, περισσότερο από ποτέ, να κρατήσετε τις αποστάσεις σας από εκείνους που δεν ζητούν να ενσωματώσουν την αρμονία στη ζωή τους. Όλοι εκείνοι που επιθυμούν να ενσωματώσουν την αρμονία ή επιθυμούν να γίνουν δεκτοί στην οικογένεια του Telos, πρέπει να κάνουν τα παρακάτω:

  • Προσπαθήστε να βρίσκεστε πάντοτε σε κατάσταση αρμονίας με όλη τη Δημιουργία και όλη τη φύση, γιατί χωρίς αρμονία υπάρχει διαταραχή και με τη διαταραχή υπάρχει καταστροφή.
  • Ανεξάρτητα από το τι οι άνθρωποι μπορεί να πουν ή να μην πουν, «εσείς πρέπει να διατηρήσετε την αρμονία σας». Αν κάποιος σας πληγώσει, ευλογείστε τον και συνεχίστε με τη δική σας αλήθεια. Δεν χρειάζεται να γίνει μέρος της δικής σας πραγματικότητας, εφ’ όσον δεν σας εξυπηρετεί.
  • Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια δυσαρμονική κατάσταση, απομακρυνθείτε. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παραμένετε εκεί όπου δεν βασιλεύει η αρμονία.
  • Αναζητάτε πάντοτε την αλήθεια και την αρμονία και μην επιτρέψετε ξανά στον εαυτό σας να παρακάμψει από αυτό το δρόμο. Εκείνοι που συνεχίζουν να αντιστέκονται στις νέες ενέργειες που τώρα κατακλύζουν τον πλανήτη, δεν θα μπορέσουν να εξακολουθήσουν να υφίστανται για πολύ. Αυτές οι ενέργειες τώρα αυξάνονται και κάθε μέρα διπλασιάζονται προκειμένου να φέρουν τις αλλαγές και τις μεταμορφώσεις που όλοι περιμένετε. Εκείνοι που τους αντιστέκονται θα αυτοκαταστραφούν.
  • Δεν πρέπει ποτέ ξανά να κρατήσετε αισθήματα ενοχής ή παραφωνίας. Ποτέ να μην νιώσετε λύπη γι’ αυτό που είστε ή για τα όσα περνάτε, καθώς προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τις οφειλές σας προς τη ζωή. Αντίθετα, να προσπαθείτε πάντοτε να βελτιώνεστε και να είστε ευγνώμονες για τη βοήθεια που σας παρέχετε.
  • Η αρμονία πρέπει να είναι το υπ’ αριθμόν ένα χαρακτηριστικό της ζωής σας και να είστε σίγουροι ότι θα προετοιμάσει το δρόμο για την είσοδό σας στην «Αίθουσα της Ανάληψης». Θα καταλάβετε ότι έχετε φτάσει σε αυτό το επίπεδο, όταν τίποτε δεν θα σας ενοχλεί πλέον. Οτιδήποτε θα λένε ή θα κάνουν οι άνθρωποι δεν θα ταράζει τις καρδιές σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
  • Όποιος βρίσκεται σε πλήρη αρμονία, είναι ευτυχισμένος με τη Δημιουργία. Αυτό το άτομο αποδέχεται εξ ολοκλήρου αυτό που υπάρχει. Όταν γίνετε κι εσείς έτσι, θα είστε έτοιμοι για την Ανάληψή σας".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;