Ο ερχομός της συνειδητότητας

Καθώς συλλογίζεστε τη ζωή σας και νιώθετε μια αλλαγή να συμβαίνει μέσα σας, τι συχνότητα θα δημιουργήσετε για τη Γη; Τι πολιτισμούς θα αφήσετε να καταγράψουν οι απόγονοί σας; Τι έπη και μύθους θα γράψουν εκείνοι για σας;

Κάτι αληθινά βαθύ αναδύεται, που θα φέρει επανάσταση στην ανθρώπινη ύπαρξη. Αποκτήστε επίγνωση του εαυτού σας ως ενός πολύτιμου πλάσματος, γνωρίζοντας ότι κάθε σκέψη σας σπέρνει το μέλλον. Ως Οικογένεια του Φωτός, κοιτάμε στο Βιβλίο της Γης και σας θυμίζουμε ότι η συχνότητα που ψάχνετε να φτιάξετε, είναι αυτή της αγάπης και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνετε. Οι ενέργειες έλκονται από τις συχνότητές σας. Η συχνότητα αναζητά παρόμοια συχνότητα. Βρίσκεστε εδώ για να δημιουργήσετε μια συχνότητα θεραπείας και ισορροπίας γύρω από τη Γη. Να ανυψώσετε τη συχνότητα της απελπισίας και του φόβου και μόλις εδραιώσετε αυτή τη συχνότητα στη Γη, θα βιώσετε τα χίλια χρόνια ειρήνης για τα οποία μιλούν οι Γραφές και οι μύθοι σας.
Μπορεί να νομίζετε ότι κάποιος άλλος θα σας σώσει και θα δημιουργήσει αυτή την ειρήνη - ένας Μεσσίας ίσως. Στην πραγματικότητα, αυτό που περιμένετε είναι ο ερχομός της συνειδητότητας. Ξανά και ξανά ανά τις εποχές, μια επιτάχυνση συμβαίνει που σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε τη γνώση, να γίνετε υπεύθυνοι και να γίνετε δημιουργοί. Υπάρχουν κάποια όντα στους ουρανούς που σας χειροκροτούν και βλέπουν 7 δισεκατομμύρια νέους Θεούς, να εμφανίζονται δυνητικά στη Γη. Τι ενέργεια! Τι ζωτικότητα! Ποιος θα τους ελέγχει; Θα υφάνουν μαζί τους εαυτούς τους ή θα γίνουν ένα ξεφτισμένο πανί, ένα ανακατεμένο κουβάρι που θα καταστρέφονται μεταξύ τους και θα πηγαίνουν στο πουθενά;

Το σχέδιο για την Οικογένεια του Φωτός και όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στην συγκέντρωση της επανασύνδεσης του 2012, είναι να περνάτε καλά! Μερικές φορές η Οικογένεια του Φωτός παίζει το ρόλο του μάρτυρα, όπως έκανε όταν γεφύρωσε την Εποχή του Κριού με την Εποχή των Ιχθύων, όπου ένας τρομακτικός αριθμός μαρτύρων εμφανίστηκε. Ο ρόλος του μάρτυρα τώρα τελείωσε και η παιχνιδιάρικη άποψη της ανθρώπινης υπόστασής σας, χωρίς προσβολή για τους άλλους, είναι τώρα το εισητήριό σας για να μεταφράσετε την τεράστια πολυδιαστασιακή κληρονομιά σας. Σας παρατηρούν για να δουν τι θα χτίσετε, ως ρυθμιστές συχνοτήτων και σχεδιαστές του νου. Πρέπει να θυμάστε ότι η Γη είναι ένας θησαυρός, τον οποίο αναζητούν και κυνηγούν στις γραμμές του χρόνου. Εσείς έχετε κάτι, τεράστιας αξίας, οπότε να είστε περήφανοι για αυτό που είστε. Μια ανεκτίμητη ποιότητα αναδύεται μέσα σας, οπότε να επαγρυπνείτε και να είστε ευγνώμονες γι' αυτό που είστε και που είστε ζωντανοί. Το τεράστιο μέγεθος αυτού του στόχου σχεδόν δεν μπορεί να περιγραφεί. Είναι όπως όταν ταξιδεύετε στο τούνελ της γέννησης, ζουλιγμένοι και πιεσμένοι να κινηθείτε, ενώ έως τότε ήσασταν άνετα. Όμως η θέληση και η επιθυμία να ζήσετε, σας σπρώχνουν προς τα έξω. Ζητήσατε να έρθετε εδώ για να μάθετε να ζείτε χωρίς φόβο. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τις επικείμενες αλλαγές, παρότι ο φόβος, ο τρόμος και ο χαμός στη Γη θα μεγιστοποιηθούν και θα πουληθούν περισσότερο από ποτέ στο διάστημα μέχρι το 2012.

Όμως η δημιουργία μεγάλης ομορφιάς είναι προ των πυλών, αγαπημένοι φίλοι, μιας ομορφιάς που αγκαλιάζει μια σπάνια ουσία της ύπαρξης, που δεν θέλουμε κανένας σας να χάσει. Η Εποχή του Υδροχόου είναι μια εποχή όπου οι Θεοί θα είναι ορατοί σαν να είναι παντού, στα πάντα, περισσότερο θεοί από ποτέ.
Μερικές φορές εστιάζεστε υπερβολικά στο "πώς" θα συμβεί κάτι, αντί να στρέφετε την προσοχή σας στο "τι" θέλετε να συμβεί. Είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση σ' αυτό που θέλετε. "Θέλω να είμαι καλά, θέλω να είμαι δημιουργικός, θέλω να συναντήσω περισσότερους ανθρώπους και να έχω μια δουλειά με περισσότερο νόημα. Θέλω περισσότερη αφθονία. Θέλω να ταξιδέψω και να εξερευνήσω τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον κόσμο. Θέλω αγάπη. Θέλω νέες ιδέες". Αυτές οι δηλώσεις βάζουν την κατεύθυνση για τα βελάκια της πρόθεσής σας, επιτρέποντας το άνοιγμα της πολυδιαστασιακής συνειδητότητας να έλκεται σ' εσάς σύμφωνα με τη δόνηση του πεδίου σας.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ, "Η Οικογένεια του Φωτός" εκδ. Κρύων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;