Μήνυμα του Ιλαρίωνα 30/10-6/11

Επικοινωνία της Marlene Swetlishoff

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Πολλές αλλαγές λαμβάνουν χώρα μέσα σας αυτό τον καιρό. Τα κύτταρά σας αλλάζουν για να διευκολυνθεί η μεταμόρφωση του σώματός σας σ' ένα λιγότερο πυκνό φυσικό σώμα. Αυτή θα είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει αρκετά, μέσα στο 2012 και πέρα από αυτό. Όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη και την ετοιμότητα του κάθε ατόμου ξεχωριστά, καθώς θα συνεχίζει το πνευματικό του ταξίδι της εμπειρίας του πάνω στη Γη. Κάποιοι από εσάς θα μετασχηματισθούν αρκετά γρήγορα και θα γίνουν τα Πρότυπα για εκείνους που θα ακολουθήσουν αργότερα αυτή τη διαδικασία. Κάθε ένας από εσάς έχει αναλάβει το έργο του μετασχηματισμού της φυσικής του ύπαρξης σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και αν οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε τι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα, έχετε επιλέξει την Ανάληψη του φυσικού σας σώματος και έτσι οι αλλαγές συνεχίζουν να συμβαίνουν.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, οι νέες ενέργειες συνεχίζουν να κατέρχονται σπειροειδώς μέσα σας, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη συχνότητα η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί τους αδρανείς κλώνους του RNA/DNA που θέτουν σε κίνηση βαθιές αλλαγές.

Να ξέρετε ότι πάντοτε σας υποστηρίζει και σας βοηθά η Οικογένειά σας του Φωτός. Παρακολουθούμε τον καθένα σας ξεχωριστά και κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε η μεταμόρφωσή σας να γίνει με τη μεγαλύτερη άνεση, χάρη και προστασία.
Πολλοί από εσάς έχετε κάνει αλλαγές στη διατροφή σας και έχετε οικειοθελώς εγκαταλείψει πολλές τροφές και ουσίες που δεν ευνοούν την ολότητα, τη ζωτικότητα και την υγεία του σώματός σας. Να ξέρετε ότι αυτές οι επιλογές φτάνουν ενώπιόν σας από τις ανώτερες διαστάσεις για να μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές με απόλυτη ασφάλεια και χάρη.

Εργαζόμαστε μαζί σας σαν ισότιμοι συνεργάτες, επειδή βρισκόμαστε εδώ να σας υπηρετήσουμε αυτούς τους καιρούς. Είμαστε μαζί σας από δική μας επιλογή, για να παραβρεθούμε στην εξέλιξη της Γης και να βοηθήσουμε τη Γη καθώς και όλους και όλα όσα βρίσκονται επάνω και μέσα Της, να περάσουν από τη διαδικασία της μνημειώδους μεταμόρφωσης της Ανάληψης στις υψηλότερες διαστάσεις της ύπαρξης. Η πιο μεγάλη χαρά μας είναι να είμαστε μαζί σας αυτούς τους καιρούς και να παρακολουθούμε με θαυμασμό και δέος τα απίστευτα προοδευτικά άλματα που κάνει η Ανθρωπότητα, ιδιαίτερα τους έξι τελευταίους μήνες.

Πολλά πράγματα αλλάζουν ραγδαία και όλοι οι καλοί άνθρωποι στον πλανήτη επιλέγουν να λάβουν θέσεις για έναν καλύτερο τρόπο ζωής, δράσης και ύπαρξης. Υπάρχει μια σιωπηρή αντίληψη κατανόησης εκ μέρους πολλών, ότι μέσα από ειρηνικούς τρόπους αντιμετώπισης, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν και να επιμείνουν στην απόφασή τους να δημιουργήσουν μια θετική αλλαγή για το καλό όλων επάνω στον πλανήτη. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το 2012 και θα δημιουργήσει πολλές καλοπροαίρετες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής των κατοίκων του Κόσμου σας.

Βλέποντας τα πράγματα από τη δική μας οπτική, υπάρχει μια σαφής κίνηση προς τα εμπρός, προς το Φως, και ό,τι χρειάζεται σας παρέχεται, εννοώντας ότι λαμβάνετε καθοδήγηση από τον Ανώτερο Εαυτό σας ώστε να κινηθείτε προς τις κατευθύνσεις που είναι για το ύψιστο καλό σας. Οι Ανώτεροι Εαυτοί σας είναι πολύ δραστήριοι αυτό τον καιρό, προετοιμαζόμενοι να αφομοιωθούν περισσότερο μαζί σας, καθώς η αλλαγή από τη μια διάσταση στην άλλη θα συμβεί τις επερχόμενες μέρες.
Να έχετε εμπιστοσύνη ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος και στο σωστό Δρόμο και ότι όλα είναι τέλεια, γιατί έτσι είναι!

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων.

Σχόλια

Ο χρήστης Μαρία Γ. είπε…
Eκπληκτική επικοινωνία και πολύ επίκαιρη. Ευχαριστούμε Αγγελική, να είσαι καλά και σε αγαπάμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;