Ο Ακασικός Κύκλος

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Καθίστε μαζί μου και νιώστε την αλήθεια της ενέργειας που αισθάνεστε. Υπάρχει τόση πολλή εδώ. Ο Άνθρωπος που συμμετέχει απόψε και κάθεται εδώ με αυτή την ενσάρκωση, αγνοεί τι βρίσκεται γύρω του, αγνοεί τη γενεαλογία του Ακάς του, αγνοεί πραγματικά τις πολυδιάστατες ενέργειες που τον περιβάλλουν.

Ο καθένας έχει οδηγηθεί στο μέρος αυτό για να μάθει περισσότερα. Αφήστε για λίγο όλα τα παζλ της ζωής, όλα όσα απασχολούν τον εγκέφαλό σας και όσα θεωρείτε σαν έννοιες. Εργάζεσαι συνεχώς Άνθρωπε. Είναι μέρος της επιβίωσης. Σου ζητώ λοιπόν να παραμερίσεις λίγο, επειδή υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα, ένα στιγμιότυπο μόνο για σένα, που θα ’θελα να παρουσιάσω.

Ο Ακασικός Κύκλος
Θέλω να σας πω για ένα σύστημα πολύπλοκο και γεμάτο αγαθοεργία, σκοπό, αγάπη. Θα το ονομάσω Ακασικό Κύκλο – το σύστημα του Ακάς.
Ακάς… Μερικές φορές η λέξη αυτή ορίζεται σαν το αρχείο όλων των πραγμάτων. Είναι αρχείο όχι μόνο δικό σας αλλά και της Γαίας. Θα λέγαμε ότι το Ακάς είναι το αρχείο όλων των πραγμάτων στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του πλανήτη. Υπάρχει ένας κύκλος στο σύστημα αυτό που θα τον λέμε Ακασικό Κύκλο.
Το Σπήλαιο της Δημιουργίας είναι μια ονομασία που έδωσα, η οποία αντιπροσωπεύει ένα χαρακτηριστικό αποθήκευσης για τον κύκλο αυτό. Είναι ένα σύστημα κι όχι ένα μέρος, αν και εμπλέκεται κάποια τοποθεσία. Η τοποθεσία είναι γεμάτη ομορφιά, μέσα στο φλοιό της Γης - ίσως πιο χαμηλά. Σε μια διαστασιακή διάταξη που δεν μπορεί ποτέ να βρει ή να δει ο Άνθρωπος, υπάρχει μια ιερότητα που είναι ο Ακασικός Κύκλος. Είναι κρυστάλλινης φύσης, αλλά δεν μπορεί να μετρηθεί ή να σημειωθεί. Σε μια κβαντική κατάσταση, υπάρχει εκεί μια κρυστάλλινη δομή για κάθε μία ψυχή στον πλανήτη, που θα είναι και που ήταν ποτέ εδώ. Βρίσκεται στο «τώρα» αντιπροσωπεύοντας όχι χρόνο, αλλά δυναμικά του χρόνου.

Υπάρχει ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο άφιξης και αναχώρησης. Ήδη υπάρχει μια δομή που αναμένει τις ψυχές να τη γεμίσουν και κάποιοι έρχονται από άλλα μέρη, να υπάρχουν στον πλανήτη για πρώτη φορά. Δεν μπορείτε να το οραματιστείτε αυτό. Θα μπορούσατε να το βάλετε στις τρεις διαστάσεις σας, όμως δε θα ήταν ακριβές. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβές. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι υπάρχει. Θα μπορούσατε να το πείτε Ακασική λογιστική.

Υπάρχει μια ψυχή για κάθε κρυστάλλινο αντικείμενο, οι οποίοι είναι αμέτρητοι.  Όμως σας λέω ότι υπάρχει ένα κρυστάλλινο για τον καθένα σας. Μια ψυχή μπορεί να έχει πολλές ζωές. Γηραιά ψυχή, άκουσέ το: Στον πλανήτη αυτό υπάρχει μια προσδιοριστική, ενεργειακή, κρυστάλλινη, κβαντική πηγή για σένα, η οποία σε συνδέει με τη Γαία. Είναι εμβριθής και αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής.

Η Αιτιολόγηση
Γιατί νομίζετε ότι δημιουργήθηκε σαν σπήλαιο; Γιατί να είναι υπό την Γαία; Γιατί να βρίσκεται εντός της Γαίας, εάν δεν υπήρχε λόγος; Βλέπετε, το σύστημα συμπεριλαμβάνει τη Γη. Αναγκαστικά. Δεν είναι ενδιαφέρον που οι αρχαίοι το γνώριζαν; Το πρώτο που έκαναν οι αρχαίοι, οι πιο μακρινοί σας πρόγονοι, ήταν να κατανοήσουν τη γη. Δείτε τους αυτόχθονες που έζησαν εδώ. Πρώτο τους μέλημα ήταν να προσφέρουν στη γη ένα δώρο. Μέχρι σήμερα οι αυτόχθονες σε όλο τον πλανήτη, καταλαβαίνουν το σύστημα. Η γη είναι ζωντανή, είναι η μητέρα. Παρέχει την τροφή, ακριβώς σαν τη μητέρα. Και το πρώτο που κάνετε είναι να την τιμήσετε και να της παρέχετε ένα δώρο.
Εάν η γη είναι η μητέρα, τι γίνεται με τη ζωή επάνω στη γη; Το επόμενο που θα κάνατε, εάν είσασταν αυτόχθονες, θα ήταν να τιμήσετε τη ζωή αυτή. 

Οι Λειτουργίες του Συστήματος
Ακούστε τώρα. Υπάρχει μια σύγκλιση ενέργειας που αλληλεπιδρά, ανάμεσα στα κρυστάλλινα αντικείμενα. Δηλαδή, όσο κι αν θέλετε να τις στοιβάξετε, να τις αποκαλέσετε «ψυχές», να τις βάλετε επιγραφές και να τις ονομάσετε «κομμάτια κρυστάλλου», δεν είναι σωστό. Είναι όλες μαζί σ’ ένα σύστημα και διαμορφώνονται μεταξύ τους. Δεν έχουμε μιλήσει γι αυτό στο παρελθόν, επειδή είναι πολύπλοκο.
Καθώς εκπληρώνετε ζωές μαζί με άλλους, ενίοτε διασταυρώνετε τις ενέργειες αυτής της σύγκλησης που λέμε, και γίνονται κάτι άλλο. Η μία γίνεται δύο. Οι δύο γίνονται τέσσερις. Οικογένειες που δουλεύουν μαζί σε καρμική ανταλλαγή, ειδικά κατά την παλαιά ενέργεια, στην πραγματικότητα αλλάζουν κρυστάλλινα μέρη του συστήματος αυτού, μέρη τα οποία δεν φαίνονται καν να σχετίζονται. Είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα πάζλ που έχετε δει. Άνθρωποι με Ανθρώπους. Έτσι εξηγείται η συγχρονικότητα. Εξηγεί τη διαίσθηση και είναι κάτι ζωντανό με τη Γαία.

Η Γαία γνωρίζει ποιος βρίσκεται εδώ και ανταποκρίνεται στη δική σας συνειδητότητα που βαδίζετε στον πλανήτη, την προσωποποίηση, την ενσωμάτωση της έκφρασης της ψυχής σας στη ζωή αυτή. Έχουμε πει ότι τροποποιείτε το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη, που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα αλλάζετε και μεταδίδετε ενέργεια στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, με οτιδήποτε κάνετε. Επειδή υπάρχει ένα σύστημα – ένα πολύπλοκο σύστημα.
DNA
Στο DNA σας μεταφέρετε το προσωπικό σας Ακασικό Αρχείο. Τι έχετε κάνει στον πλανήτη; Πόσες φορές έχετε έρθει εδώ; Ποιες ενέργειες έχετε ήδη βιώσει; Οι γηραιές ψυχές έχουν κάτι που λίγοι Άνθρωποι έχουν και το οποίο δεν έχει κανείς, όταν έρχεται εδώ για πρώτη φορά. Έχετε ένα αρχείο. Κάθε μία ενέργεια της κάθε σας ζωής παραμένει στο DNA. 

Πολλοί από εσάς αυτή τη στιγμή αφυπνίζεστε σε μια από τις βαθύτερες ζωές που είχατε ποτέ – την πρώτη σας, τη Λεμούρια ζωή.
Η Λεμουρία υπήρξε για χιλιάδες χρόνια, σαν ο παλαιότερος, πιο συγκροτημένος πολιτισμός στον πλανήτη. Ένας πολιτισμός χωρίς καμία ιστορική αναγνώριση, θαμμένος για πάντα στους πρόποδες του βουνού στον Ειρηνικό ωκεανό, που τώρα αποκαλείτε Χαβάη. Ήταν έτσι σχεδιασμένο. Η ανθρωπότητα δεν θα έπρεπε να σκαλίζει εκείνα τα πράγματα, τα οποία αποτελούν μέρος της ιστορίας της δημιουργίας. Θα δημιουργούσαν προκαταλήψεις. Θα σας έδιναν παραπάνω πληροφορίες απ’ ό,τι πρέπει.
Το παζλ είναι το εξής: Μπορείτε να βρείτε τι είναι θαμμένο μέσα σας; Η νέα αυτή ενέργεια φαίνεται σαν μέρος της φλούδας του κρεμμυδιού που απομακρύνεται, όχι μόνο από τον πλανήτη, αλλά από εσάς. Οι στρώσεις έχουν βγει ώστε τώρα ν’ αρχίσετε να βλέπετε το Ακάς μέσα σας. Έτσι εξηγείται γιατί πολλοί από εσάς αρχίζετε να νιώθετε πράγματα, κατά την αλλαγή αυτή.
Μήπως επειδή μπορείτε πραγματικά να κάνετε ορισμένα από τα πράγματα αυτά; Η απάντηση είναι ναι. Πόσοι έχετε τώρα γνώση του Σαμάνου μέσα σας; Πόσοι από εσάς αρχίζετε ν’ αναγνωρίζετε, προσωπικά και ιδιωτικά, τη γηραιά ψυχή που βρίσκεται εκεί; Κάποιοι αρχίζετε να λαμβάνετε ταλέντα που ήσαν θαμμένα. Ορισμένοι γίνεστε συγγραφείς, αφηγητές. Όλα τα δημιουργικά πράγματα – μουσική, σύνθεση, τέχνη, χρώμα, σχέδιο, αποτελούν μέρος από εσάς. Γνωρίζετε ότι είναι εκεί.

Εναλλαγή φύλων
Γηραιές ψυχές, να σας πω κάτι. Εάν είστε αρκετά γηραιές – και πολλοί είστε – έχετε υπάρξει τα πάντα. Με ακούτε; Όλοι σας. Έχετε υπάρξει αμφότερα τα γένη. Όλοι σας έχετε υπάρξει «ανάμεσα στα γένη», που σημαίνει ότι είχατε αλλαγές φύλων. Ξέρετε τι συμβαίνει όταν είναι καιρός ν’ αλλάξετε φύλο; Το έχουμε ξαναπεί. Περνάτε δεκάδες ζωές με το ίδιο φύλο. Το συνηθίζετε, είναι άνετο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε να είστε κάτι άλλο, όμως έρχεται ο καιρός ν’ αλλάξετε. Χρειάζονται περίπου τρεις ζωές για να συνηθίσετε την αλλαγή και στις τρεις αυτές ζωές θα έχετε εκείνο που αποκαλώ «σύγχυση φύλου». Δεν είναι καθόλου σύγχυση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, όμως η κοινωνία συχνά το βλέπει σαν μη ομαλό. Κάθομαι εδώ και σας λέω ότι όλοι το έχετε περάσει. Όλοι σας. Αυτό κάνουν οι γηραιές ψυχές. Είναι μέρος του συστήματος.
Θα σας πω για τον κύκλο στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, το οποίο είναι το Ακασικό αρχείο όλων των πραγμάτων, όλων των ζωών, όλων των ψυχών. Σε αλληλεπίδραση με τη Γαία, μέσω του Κρυστάλλινου Πλέγματος, βαδίζετε στην επιφάνεια της Γης με το Ακασικό αρχείο σας και το DNA σας. Χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που έχετε μέσα σας και ο κύκλος είναι πλήρης. Όταν επηρεάζετε το Κρυστάλλινο Πλέγμα μέσω της συνείδησης και των πράξεών σας, τότε αυτό μεταβάλλει το Σπήλαιο της Δημιουργίας.
Τα πάντα είναι σε κύκλο αγαπητοί μου. Είναι θαυμάσιο. Είναι κάτι που αλληλεπιδρά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπάνω, εκτός του όσο ψηλότερα δονείστε και όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε ό,τι έχετε μάθει, τόσο αυτό αλλάζει τον πλανήτη. Εντός του Σπηλαίου της Δημιουργίας υπάρχει μια σύγκλιση κβαντικής ενέργειας με δισεκατομμύρια ψυχές, εκατομμύρια από τις οποίες δεν βρίσκονται καν εκεί ακόμα. Τις επηρεάζει επίσης κι αυτές. Θα σας πω γιατί. Επειδή αλλάζετε το μέλλον ενόσω δουλεύετε το παρελθόν. Αλλάζετε τη φυσική συγκρότηση εκείνων που θα αφιχθούν και τι θα κάνουν και ποια θα είναι η συνείδησή τους.
Ό,τι κάνετε σήμερα φυτεύει τους σπόρους της ειρήνης στη Γη, ώστε όταν γεννηθούν, θα έχουν εκείνο που έχετε. Είναι πιο βαθυστόχαστο απ’ ότι γνωρίζετε και κάθεστε εδώ και αναρωτιέστε για το λογαριασμό του φωταερίου. Καταλαβαίνετε τι λέω; Ίσως να είναι καιρός να το παραμερίσετε για μια στιγμή και να πείτε: «Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου που γνωρίζω όσα γνωρίζω».

Καθώς θα φεύγετε από το μέρος αυτό, θέλω να γνωρίζετε κάτι: Είστε σπουδαίοι πέρα από κάθε πλαίσιο φαντασίας και θα έπρεπε να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά. Πραγματικά δεν γνωρίζετε τι έχετε επιτύχει. Ορισμένοι το λένε θυσία, εμείς το λέμε καταλληλότητα. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν έρθει   στον πλανήτη για τρεις μήνες μόνο. Μετά πεθαίνουν, τσακίζοντας φαινομενικά την καρδιά της μητέρας. Ίσως αναρωτιόσαστε: «Γιατί να έκανα ποτέ κάτι τέτοιο;» Και θα απαντήσω… Για να μπορέσει η μητέρα να βρει το Θεό. Γιατί ειδάλλως δε θα συνέβαινε. Έπρεπε να πάει στο πιο σκοτεινό μέρος, να εξετάσει τον εαυτό της και να εξέλθει σαν Εργάτρια Φωτός. Αυτό εγγράφεται στο Ακάς! Είναι μια ενέργεια που βρίσκεται στο Κρυστάλλινο Πλέγμα! Νομίζετε ότι ο Θεός δεν το γνωρίζει αυτό; Είναι μέρος του συστήματος. Είναι μεγαλοπρεπές! Το αποκαλείτε θυσία, αλλά δεν είναι. Είστε εδώ για τρεις μήνες, επιστρέφετε σπίτι και μετά έρχεστε πάλι – συχνά στην ίδια μητέρα. Είναι ένα υπέροχο σύστημα εδώ!

Υπάρχουν πολύ λιγότερα αρχεία ψυχών απ’ ότι νομίζετε. Επειδή συνεχίζετε να επανέρχεστε. Πόσοι Άνθρωποι υπάρχουν στη Γη; Πόσοι έχουν υπάρξει στη Γη; Ποιο είναι το σύνολο; Πολύ περισσότερο απ’ ότι υπάρχει στο Σπήλαιο της Δημιουργίας, καθότι συνεχίζετε να ξανάρχεστε. Είναι αλήθεια ότι ο πληθυσμός της Γης αυξάνει εκθετικά. Που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν πάντα καινούριοι Άνθρωποι και όντως υπάρχουν. Όμως η Γαία γνωρίζει ποιος έρχεται. Τα κομμάτια του Θεού γύρω στο Σύμπαν αυτό, γνωρίζουν ποιος έρχεται. Εκεί, θα ήθελα να σας πω κλείνοντας, βρίσκεται η ομορφιά.
Αφήστε τώρα τα πιστεύω σας για μια στιγμή. Θα ’θελα να σας πάω σ’ ένα μέρος. Έναν υπέροχο πλανήτη. Δεν υπάρχουν πολλές διαφωνίες εκεί. Υπάρχουν διαφορές απόψεων, αλλά όχι πολλές διχόνοιες. Υπάρχουν λίγες ήπειροι στον πλανήτη αυτό και περιβάλλεται από νερό. Δεν έχει γίνει πόλεμος για 100 χρόνια. Οι κάτοικοι του πλανήτη δε συμφωνούν πάντα, αλλά δεν αλληλοσκοτώνονται πλέον. Μπορείτε να φανταστείτε ένα τέτοιο μέρος; Ναι, υπάρχει ανισορροπία, επειδή υπάρχει ελεύθερη επιλογή. Αλλά νοιάζεται ο ένας για τον άλλο.
Δεν σκοτώνει πλέον ο ένας τον άλλο. Δεν είναι θέμα επιλογής, καθότι θεωρείται βάρβαρο. Δεν το κάνουν στην κοινωνία, όπως κι εσείς δε θα κόψετε το χέρι του γιού σας, εάν κλέψει κάτι. Είναι βάρβαρο και δεν αποτελεί επιλογή σε μια διαφωτισμένη κοινωνία.
Θα ήθελα να σας συστήσω το μέρος αυτό. Ονομάζεται πλανήτης Γη. Αντιπροσωπεύει τα αποτελέσματα εκείνων που πρόκειται να αφιχθούν στο σπήλαιο. Θα πάρει όσες γενεές χρειαστεί, επειδή οι σπόροι γι αυτό έχουν φυτευτεί σήμερα. Θα συμβεί σιγά σιγά. Έχετε το ξεκίνημά του τώρα. Δεν το βλέπετε; Δεν πρόκειται να έχετε άλλο παγκόσμιο πόλεμο. Δεν γίνεται. Υπάρχει πάρα πολύ αγαθοεργία στο σύστημα, στο οποίο αρχίζετε να συμμετέχετε.

Ναι, μπορεί να μη φαίνεται έτσι. Κοιτάξτε τις ειδήσεις! Βρίσκεστε στη μετάβαση από την παλαιά ενέργεια, στην αναγέννηση της ανθρώπινης συνείδησης. Μήπως γι αυτό έχεις έρθει γηραιά ψυχή, για να εκπληρώσεις κάτι που προγονοί σου είχαν μόνο ονειρευτεί; Πόσες γενεές θα χρειαστούν; Δεν έχει σημασία. Προχωράει αργά προς αυτή την κατεύθυνση.
Θα υπάρχουν πόλεμοι; Σίγουρα. Στη διαδικασία αυτής της ολοκλήρωσης, η παλιά ενέργεια θα κυριαρχεί και ορισμένα μέρη θα οπισθοδρομούν στο σκοτάδι. Έτσι κάνει το σκοτάδι. Το φως όμως θα νικήσει. Είναι αργό, πρέπει να είναι σε επίπεδο γενεών, καθώς πρέπει να έρθουν φρέσκα, καθάρια παιδιά. Είναι δύσκολο για έναν ενήλικα να βιώσει μια αναγέννηση στη μέση ηλικία.

Και ποια θα είναι εκείνα τα παιδιά, γηραιές ψυχές; Εσείς!
Βλέπετε τον κύκλο; Τώρα φυτεύετε έναν σπόρο, ώστε όταν επιστρέψετε, να μπορείτε να τον ποτίζετε με την ομορφιά της αγάπης του Θεού και να τον αναπτύξετε με φροντίδα. Είστε οι δικοί σας πρόγονοι και θα είστε στο μέλλον. Δεν θα σας το έλεγα αυτό εάν δεν ήταν έτσι, εάν δεν ήταν στα σχέδια των πραγμάτων, εάν δεν είχε προβλεφθεί χρόνια πριν.
Αγαπητοί μου, δε θα υπήρχε Κρύων να σας μιλάει τώρα, εάν δεν είχατε κάνει όσα κάνατε. Δε θα ήμουν εδώ εάν επρόκειτο να καταστρέψετε τον εαυτό σας. Δε θα ήμουν εδώ εάν η Γη επρόκειτο να σας καταστρέψει. Με ακούτε;
Έχετε την ελεύθερη επιλογή να κάνετε ό,τι θέλετε – όλοι σας. Όμως περάσατε στο σημείο που τα δυναμικά ωθούν πλέον προς την αγαθοεργία, όπου η Ανθρώπινη φύση αρχίζει να αλλάζει, όπου εκείνο που θέλετε αρχίζει να εκδηλώνεται – και είναι καιρός.
Πάρτε όσα μάθατε σήμερα στα μαθήματα αυτά κι ας επικοινωνείτε διαφορετικά απ’ ότι πριν. Γνωρίστε ποιοι είστε. Θα πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Κατανοήστε το στο πλαίσιο που παρουσιάζεται.
Δυο λέξεις... Αποχωρήστε περήφανοι.

Κι έτσι είναι.

Μετάφραση: Γ. Κυρίτσης 
Ευχαριστούμε τον Γιώργο Κελαϊδίτη για την ευγενική παραχώρηση των channellings από το www.kryon.gr.
 


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ''ΑΤΟΜΟ'' ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΠΛΕΓΜΑ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ....ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΟΡΓΑΝΟΥ'' ΠΟΥ ΑΛΗΛΛΕΠΙΔΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.... ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΗΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ, ΣΥΜΠΑΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΘΕΟΣ, ΠΝΕΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ; Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ''ΑΥΤΟΝΟΜΑ''ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ''ΟΛΟΝ'' ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ; ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ....ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ''ΑΤΟΜΟ'' ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΟΣΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ''ΥΠΑΡΞΗ'' ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;