Οικογένεια του Σκότους

Στο βιβλίο "Οικογένεια του Φωτός" της Barbara Marciniak, οι Πλειάδιοι δίνουν πληροφορίες για την Οικογένεια του Σκότους στον πλανήτη Γη.

"Απευθυνόμαστε σε σας, Οικογένεια του Φωτός - που ξεχάσατε την προγονική σας γνώση και παλεύετε να θυμηθείτε. Το πολικό σας αντίθετο, η Οικογένεια του Σκότους, θυμάται τους αόρατους κόσμους και τις προγονικές διδασκαλίες που μεταφέρθηκαν στις επόμενες γενιές με την ομιλία ή γραμμένες σε ιερά κείμενα και πλάκες, ή σκαλισμένες σε πέτρες. Η Οικογένεια του Σκότους έχει κρατήσει πολλά μυστικά. Εσείς νομίζετε ότι το σκοτάδι κρατά τα μυστικά του, επειδή δεν μπορείτε να δείτε τι υπάρχει εκεί.
Το μονοπάτι του σκότους είναι κυρίαρχο στο Βιβλίο της Γης. Ένα σκότος που κρατά τέτοια μυστικά, που θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν πολλούς ώστε να μην το διαπεράσουν, ένα σκοτάδι που είναι το ίδιο μια μύηση. Όμως υπάρχει μια δύναμη εκεί. Δεν μπορούμε να την ονομάσουμε κακή, επειδή η δύναμη είναι δύναμη, ακριβώς όπως τα χρήματα είναι χρήματα και η τεχνολογία είναι τεχνολογία. Η πρόθεση καθορίζει τη χρήση της γνώσης, επηρεάζοντας αυτά που δημιουργείτε. Η σκοτεινή πλευρά της δύναμης έχει πολλά μυστικά: κρύβει το βιολογικό μεγαλείο της κληρονομιάς σας ως ανθρώπινα όντα και τη γνώση που σχετίζεται με τη δύναμη του νου σας, τη δύναμη ν' αναζωογονήσετε και ν' αναπαράγετε τον εαυτό σας και να καταλάβετε πραγματικά τη διαδικασία της σεξουαλικότητας, της γέννησης, της ζωής και του θανάτου. Πρέπει να μάθετε να μη φοβάστε το σκοτάδι και να καταλάβετε τη μεγάλη ποικιλία των σεξουαλικών εκφράσεων που δημιουργούν δύναμη, μια δύναμη που ενυπάρχει στον πυρήνα της κληρονομιάς σας ως ανθρώπινα όντα.
Καθώς οι αξίες σας αλλάζουν, πρέπει να θυμηθείτε τη Θεϊκή Μητέρα, την ενέργεια της θεάς, γιατί αυτή είναι που λείπει στην ένωση αρσενικού και θηλυκού. Η θέση της πρέπει δικαιωματικά ν' αποκατασταθεί μέσα στις ιστορίες σας που μιλούν για σθένος και για ζωή. Μπορείτε να δείτε τη θεά και στους άντρες και στις γυναίκες, παρόλο που η εξωτερική της μορφή μπορεί ν' απεικονιστεί ως θηλυκή. Η θηλυκή ενέργεια έχει πάρει πολλές μορφές και αρκετά συχνά εμφανίζεται πολύ ελεγχόμενη, σχεδιασμένη για να ευχαριστεί εκείνους που βρίσκονται γύρω της. Άλλες φορές εμφανίζεται να παίρνει μια κακή, πολεμική ποιότητα όπως στους μύθους για τις Αμαζόνες, τις γυναίκες που πολεμούσαν πάνω σε γενναία άλογα.

Τεράστια όντα, που ζουν χιλιάδες χρόνια, συντηρούνται στη ζωή κυβερνώντας σας γιατί θεωρήσατε ότι δεν έχετε αξία και σκοπό. Εκείνοι που σας κυβερνούν στο υλικό και πολυδιαστασιακό επίπεδο καταλαβαίνουν τη δύναμη που έχει το σεξ πάνω σας μέσω των γεννητικών σας οργάνων να δημιουργεί ζωή, ευχαρίστηση, πόνο και θάνατο. Χρησιμοποιούν τα γεννητικά σας όργανα ως πύλες χωρίς εσείς να το συνειδητοποιείτε. Μια τεράστια κατάχρηση δύναμης συμβαίνει με τα ανθρώπινα έμβρυα που παράγονται στον πλανήτη σας, καθώς και με ανθρώπους όλων των ηλικιών που εξαφανίζονται. Μια τεράστια αγορά πώλησης ανθρώπων υπάρχει στην υφήλλιο. Πώς θα το αλλάξετε αυτό; Πρέπει να μάθετε να δίνετε αξία στη ζωή που δημιουργείτε με το ερωτικό σας ζευγάρωμα, γιατί εάν δεν εκτιμάτε την αξία αυτής της ζωής, αυτή μπορεί να μην δημιουργήσει τη δική της αξία.
Για να καταλάβετε την αναδόμηση της συχνότητας της Γης, πρέπει πρώτα να μάθετε για τους ελεγκτές της Γης. Οι προκλήσεις που θ' αντιμετωπίσετε τα επόμενα 15 χρόνια (γράφτηκε το 1988) θα εμπλέκουν τις πιο σκοτεινές από τις σκοτεινές ενέργειες, το βαθύ σκοτάδι πριν το χάραμα. Κάποιοι από σας κάποια στιγμή θα ρωτήσουν "Πώς γίνεται τα πράγματα να είναι τόσο διεφθαρμένα;" Λοιπόν, πώς γίνεται; Αυτή είναι μια ερώτηση που οι ίδιοι οφείλετε να απαντήσετε. Η πρόκλησή σας είναι να μετακινηθείτε από την χαμηλότερη συχνότητα στην ανώτατη, και η εξερεύνηση της σκοτεινής κατάχρησης της δύναμης θα σας οδηγήσει εκεί.

Φτιάχνετε ένα νέο δικτύωμα για τη Γη και αλλάζετε τη συχνότητα ώστε ένα-ένα ν' αρχίσουν τα φώτα ν' ανάβουν και τα ενεργειακά πεδία να εδραιώνονται. Πρέπει να μάθετε να σταματήσετε να τρέφετε τα βαμπίρ που ρουφούν τις ενέργειές σας από τα αστρικά πεδία. Η σεξουαλικότητά σας και το πώς την χρησιμοποιείτε είναι τα στοιχεία-κλειδιά. Πολλοί ηγέτες στην υφήλιο, ιδιαίτερα στους τομείς της πολιτικής, της θρησκείας και της εκπαίδευσης - ειδικά στους τομείς που αφορούν τα παιδιά - είναι μέρος μιας μαζικής κρυφής οργάνωσης παιδόφιλων που χρησιμοποιεί τα παιδιά για σεξ. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν οι γονείς δεν έχουν επικοινωνία ή ουσιαστική επαφή με τα ίδια τα παιδιά. Αυτό είναι ένα από τα σκοτεινότερα μυστικά της Οικογένειας του Σκότους στον πλανήτη σας. Τα σπίτια των πλουσίων είναι γεμάτα μ' αυτό το μυστικό: σεξ με μέλη της οικογένειας για τελετουργική κατάχρηση, σεξ για το κάλεσμα του σκότους όπου καμία δόνηση αγάπης δεν υπάρχει, παρά μόνο η δόνηση της επιδίωξης της δύναμης.

Μην αισθάνεστε πως πρέπει να φύγετε τρέχοντας απ' αυτή τη συνειδητοποίηση για να έχετε φως. Πρέπει να μάθετε για τη δύναμη του σκότους, ώστε να καταλάβετε τις πληγές και την επιμονή των ψυχών αυτών των πλασμάτων, που απελπισμένα αναζητούν κάτι που δεν τους δόθηκε ποτέ, ούτε από τους γονείς τους ούτε από κάποιον άλλο. Εξαιτίας αυτής της έλλειψης, η ίδια τακτική συνεχίζεται στη γενεαλογία τους. Τι λείπει; Το ξέρετε ήδη: η αγάπη. Οι διεστραμμένοι, είτε δολοφόνοι, βιαστές, παιδόφιλοι ή μαζικοί χειραγωγοί, δεν έχουν έρθει σε επαφή με την αγάπη και δεν την ξέρουν. Και έτσι το εγχείρημά σας να θεραπεύσετε τον πλανήτη θα γίνει μεγαλύτερο όταν αποκαλυφθούν τα σκοτεινά μυστικά των οικογενειών που κυβερνούν τον πλανήτη και αποκαλυφθούν οι πρακτικές της μαύρης μαγείας που εφαρμόζουν".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;