Αγαπήστε τον εαυτό σαςΌλα στον κόσμο σας εξαρτώνται από το πόση αγάπη μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας
Καλώς ήρθατε. Η προέλευση μου είναι αγγελική. Η φύση μου είναι αγγελική. Είμαι άγγελος από Φως. Είμαι η ουσία και η δόνηση και το τραγούδι που είναι γνωστά ως Chamuel. Είμαι ο άγγελος της αγάπης του εαυτού. Έρχομαι αυτή τη μέρα για να μοιραστούμε αυτή την σκέψη. Όλα στον κόσμο σας εξαρτώνται από το πόση αγάπη μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας. Κάθε μέτρηση του χρόνου, κάθε μέτρηση της μέρας και της νύχτας είναι μια εξίσωση ποσού αγάπης, ο κάθένας χωριστά ως άνθρωποι, μπορείτε να λάβετε. Οι δημιουργίες σας πραγματοποιούνται στη φυσική τους μορφή μόνο σε αναλογία με το ποσό της αγάπης που μπορείτε να λάβετε καθώς τις δημιουργείτε.

Δεν εννοώ να λαμβάνετε την αγάπη από κάποιον με τον οποίον είστε παντρεμένοι ή από κάποιον τον οποίο λαχταρά η καρδιά σας – αλλά εννοώ, να λαμβάνετε την αγάπη από τη ζωή ολόκληρη. Όλα σ' αυτόν τον πλανήτη σας αγαπούν. Είναι γενετικά προγραμματισμένα να σας αγαπήσουν. Η σκόνη που πάνω της περπατάτε σας αγαπά, καθώς τρίβεται με τα παπούτσια και τα πόδια σας. Η χλόη θέλει να λυγίζει κάτω από το βάρος σας. Το μοιράζεται. Ο αέρας αγαπά να ανακατεύεται με τα μαλλιά σας και να φιλά το χνούδι επάνω στο δέρμα σας. Τα ζώα σάς αγαπούν και δεν ξέρουν γιατί τα σκοτώνετε ή γιατί τα φοβάστε. Όλα σας αγαπούν. Τα δέντρα κοιτάζουν προς τα κάτω σε σας από το μεγάλο ύψος τους, αλλά δεν σας κοιτάζουν ποτέ ‘αφ υψηλού΄ γιατί ξέρουν ότι εσείς είστε οι διαχειριστές αυτής της όμορφης σφαίρας.

Όταν βρίσκεστε στο σημείο που αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας, τότε όλα όσα επιθυμείτε να εκφράσετε, να πραγματοποιήσετε και να δημιουργήσετε – μπορούν και πρέπει να συμβούν. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος του Σύμπαντος. Υπάρχουν μέρες που δεν συμπαθείτε και πολύ τον εαυτό σας. Αυτές τις μέρες, όταν οι δημιουργικές σας ενέργειες είναι μελαγχολικές και η ροή τους είναι μικρή, το ποσοστό της εκδήλωσης/δημιουργίας μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ό,τι και να σκέφτεστε να δημιουργήσετε εκείνη τη μέρα είναι σαν να 'αυτοκαταστρέφεται' από μόνο του λίγο – λίγο. Το ποσοστό πέφτει και πέφτει και πέφτει, σύμφωνα πάντα με το πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας.
Σκεφτείτε μια μέρα στο παρελθόν σας που αισθανόσασταν τόσο καλά και ευτυχείς και χαρούμενοι για κανέναν άλλον λόγο εκτός από το γεγονός ότι είστε ζωντανοί. Όλα όσα αγγίξατε εκείνη τη μέρα έγιναν χρυσά και πραγματοποιήθηκαν 100%. Τώρα σκεφτείτε εκείνες τις μέρες που δεν θέλατε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, δεν θέλατε να ξυπνήσετε σ' αυτόν τον κόσμο πάλι, αλλά έπρεπε. Σηκωνόσασταν, πηγαίνατε στη δουλειά και σέρνατε τα πόδια σας... Όλα όσα αγγίζατε εκείνη τη μέρα ξεφούσκωναν, αντί να φουσκώνουν. Μένατε από βενζίνη, σας έπιάνε λάστιχο και ο προϊστάμενος σάς έβαζε τις φωνές... και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες... Αυτή είναι η άποψη της ζωής σας όταν δημιουργείτε από το σημείο όπου δεν νοιώθετε αγάπη και τιμή για τον εαυτό σας.
Όλες οι ενέργειες που έρχονται στους ανθρώπους της γης, είναι μέσα από σας... είναι από εσάς που η Γαία ανέρχεται. Είναι μέσα από σας που τα ζώα και τα φυτά και τα στοιχεία θα κερδίσουν τη δυνατότητά τους να μιλήσουν πάλι όπως έκαναν κάποτε στο αρχαίο παρελθόν. Είναι μέσα από σας που όλα συμβαίνουν. Δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος τρόπος. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτού του μέρους που πάνω του κατοικείτε... να σας αγαπά περισσότερο από ό,τι εσείς αγαπάτε τον εαυτό σας τις περισσότερες μέρες. Η Μητέρα Γη δεν σας κρίνει ό,τι και να της κάνετε, όπως και να την βλάπτετε.
Γι' αυτό εγώ, ο Chamuel, ο άγγελος της αγάπης του εαυτού, έρχομαι να σας πω αυτή τη μέρα, ότι οι διαθέσεις σας έχουν επιπτώσεις σε όλη τη ζωή. Ένα δέντρο χαμογελά όταν είστε σε καλή διάθεση. Ένα δέντρο χάνει τα φύλλα του όταν είστε σε κακή διάθεση. Τα φυτά στο σπίτι σας απεικονίζουν τις διακυμάνσεις της διάθεσής σας, όπως κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή σας. Εάν προσελκύετε τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί και με την μούρη κατεβασμένη, τότε εξετάστε την ενέργειά σας – γιατί η δόνησή σας είναι παρόμοια με την δική τους.

Έρχομαι να σας επισημάνω ότι πρέπει να παραμένετε χαρούμενοι και ευτυχείς που είστε άνθρωποι, ευτυχείς να είστε στη σάρκα και ευτυχείς να είστε οπουδήποτε είστε αυτή τη στιγμή της εμπειρίας σας. Είστε το κέντρο του κόσμου σας – ο καθένας από σας. Είστε το κέντρο της δικής σας προσωπικής χωροχρονικής συνέχειας όπου όλα είναι χωριστά, αλλά και ενωμένα – όπως συμβαίνει και με τα κύτταρα στο σώμα σας. Εχουν το καθένα ξεχωριστή φύση και σκοπό και εκτελούν διαφορετικές εργασίες. Αλλά είναι μαζί και ενωμένα, όπως είστε και όλοι εσείς. Όταν η καρδιά σας λαχταρά για κάτι τόσο βαθύ – αυτό είναι η ψυχή σας που σας το ζητά για να της το παρέχετε. Θα μπορούσε να είναι ένας περίπατος στην παραλία, θα μπορούσε απλά να σταθείτε στη βροχή και να στροβιλισθείτε. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο κατοικίδιο ζώο ή να φροντίσετε ένα παλαιό. Θα μπορούσε να είναι το να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ή να γράψετε ένα γράμμα σε έναν παλιό φίλο. Ποιος νομίζετε ότι σας σπρώχνει σε όλες αυτές τις αναζητήσεις; Η προσωπικότητα είναι τόσο απασχολημένη με το παρελθόν και τις αδικίες που έχει υποστεί, που δεν προφταίνει να κοιτάξει προς τα εμπρός. Υπάρχει πάντα μια ύστερη γνώση που είναι τυλιγμένη στο παρελθόν.

Στην ψυχή σας βρίσκονται όλα όσα λαχταρά η καρδιά σας. Εξετάστε πολύ καλά αυτά που λαχταράτε. Εξετάστε αυτό που μιλά στην καρδιά σας και έπειτα επικεντρωθείτε σ' αυτό με αγάπη και δημιουργήστε το από εκείνο το σημείο της καρδιάς. Τα περισσότερα ανθρώπινα όντα δεν έχουν αισθανθεί να αγαπιούνται 100% κατά την διάρκεια της ζωής τους. Έχουν ζήσει με πολύ χαμηλά επίπεδα του αισθήματος της αγάπης και του αισθήματος να είναι αγαπημένοι – που είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες, όπως ξέρετε. Αυτό το ποσοστό αυξάνει καθώς ολόκληρο το Συμπάν ακτινοβολεί σε σας αυτό που αισθάνεται κάποιος όταν νοιώθει να αγαπιέται, αυτό που αισθάνεται κάποιος όταν νοιώθει στο κέντρο του, αυτό που αισθάνεται όταν υπάρχει η αίσθηση της κατεύθυνσης και της χρησιμότητας στην πρόθεσή σας, την εκδήλωση και τη δημιουργία σας.

Μπορεί να υπάρχει ένα συναίσθημα απουσίας αγάπης από τους γονείς σας σ' αυτή τη ζωή (συνειδητοποιήστε ότι και αυτοί επίσης μαθαίνουν πώς να αγαπήσουν!), αλλά θυμηθείτε – δεν ήταν πάντοτε οι γονείς σας. Ίσως ο σύζυγός σας ή η σύζυγός σας δεν σας δίνει αρκετή αγάπη ή ίσως η ζωή σας είναι κενή από αγάπη. Έχουν υπάρξει πάρα πολλοί που σας έχουν αγαπήσει. Ο ήλιος έχει βασιλέψει και έχει ανατείλει σε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας.
Ζητήστε αυτή την αγάπη να εισέρθει στον ανθρώπινο εαυτό σας τώρα... Υπήρξαν ζωές όπου ήσασταν μαγικοί (και είστε ακόμα, ξέρετε), αλλά έχετε ξεχάσει. Υπήρξαν ζωές όπου τα πάντα υπάκουαν στις επικλήσεις σας, τα πάντα άκουγαν τα λόγια σας και έπειτα "γινόντουσαν" αυτό που μιλήσατε. Έχετε κάνει χρυσό από το άχυρο περισσότερες φορές από όσες μπορούμε να μετρήσουμε. Είστε αλχημιστές. Είστε ένας μάγος Μέρλιν. Είστε άγγελοι και είστε όμορφοι άνθρωποι και όλα τυλίγονται επάνω σας σε ένα. Εάν δεν παίρνετε αυτό που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή και σ' αυτή την περίοδο, τότε πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σ' ενα σημείο στο χώρο και το χρόνο όπου κάποτε λαμβάνατε και είχατε αυτό που επιθυμούσατε. Φέρτε αυτή την αίσθηση (ζητήστε αυτό το συναίσθημα να σας πλημμυρίσει) μέσα στην αύρα σας. Από εκείνο το σημείο δημιουργήστε. Από εκείνο το σημείο αγαπήστε τον εαυτό σας.
Οι άνθρωποι είναι αστείοι στα αλήθεια. Δεν αισθάνεστε αγαπημένοι ακόμα και όταν κάποιος στέκεται μπροστά σας και σας αγαπά με κάθε εκατοστό της ίνας του και της ύπαρξής του. Δεν αισθάνεστε εκπληρωμένοι ακόμα κι αν όλα στη ζωή σας είναι τέλεια, θεϊκά. Εσείς άνθρωποι δεν καταλαβαίνετε πόσο απέραντοι είστε. Δεν σας καταλαβαίνουμε πάντοτε, αλλά να ξέρετε ότι πάντοτε στεκόμαστε δίπλα σας. Και στο μεταξύ, δεδομένου ότι προσπαθείτε τόσο σκληρά να θυμηθείτε, κρατάμε το φως για σας. Καθόμαστε σε αναμένα κάρβουνα. Μιλάμε για σας και αστειευόμαστε για σας και συγκρίνουμε τις σημειώσεις μας – σας αγαπάμε πολύ. Σας χρειαζόμαστε για να ζητάτε την παρουσία μας, εμείς οι άγγελοι. Δεν μπορούμε να επέμβουμε εκτός αν είναι μια έκτακτη ανάγκη – και μερικές φορές ο καθορισμός σας μιας έκτακτης ανάγκης ποικίλλει πολύ από τον καθορισμό μας μιας έκτακτης ανάγκης. Είμαστε υπάκουοι σε σας όπως διατάζεται από την Μητέρα/Πατέρα Θεό. Και επανειλημμένως και ζωή τη ζωή και λεπτό το λεπτό, τείνουμε να σας αγαπάμε περισσότερο. Αλλά πρέπει να μας κατευθύνετε στις υποθέσεις της ζωής σας. Θα είμαστε εκεί για σας. Καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μικρή και καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Είμαι ο Chamuel. Σας ευχαριστώ για την άδεια να μοιραστώ αυτό το σώμα και αυτό το βράδυ με σας. Είμαι ο άγγελος της αγάπης του εαυτού και ελπίζω τώρα να έχετε μια καλύτερη κατανόηση που αυτή σημαίνει πραγματικά – επειδή τα λεξικά σας δεν το εξηγούν πολύ καλά.

Σας αφήνω, αλλά όχι για πολύ.
ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;