Μήνυμα από το 1988

Το 1988, μέσω της Barbara Marciniak, οι Πλειάδιοι αρχίζουν να μεταδίδουν μηνύματα στους ανθρώπους, που μεταφέρονται σε βιβλία.
Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από ένα μήνυμα που δόθηκε εκείνη την εποχή και βρίσκεται στο βιβλίο "Family of Light". Είναι πολύ σημαντικό, ότι το 1988 οι Πλειάδιοι προέβλεπαν ότι η Γη θα εισερχόταν σε μια περίοδο αφύπνισης 25 ετών, η οποία είχε ήδη αρχινίσει το 1987 και θα τελείωνε το 2012. Μετά το 2012 η ανθρωπότητα θα είχε τη δυνατότητα να μπει σε μιαν άλλη Χρυσή Εποχή, αν, εκμεταλλευόμενη τις ενέργειες που θα έπεφταν με δύναμη στη Γη, επέλεγε να αφυπνιστεί.

"Σας έχουν πει ότι η ζωή υπάρχει κατά τύχη και δεν έχει νόημα. Εμείς σας λέμε ακριβώς το αντίθετο: Ο Μεγάλος Μηχανικός στον ουρανό κάνει τα πάντα να λειτουργούν, αλλιώς η ζωή παύει με ανατριχιαστικό τρόπο και, αν και όταν συμβαίνει αυτό, απλώς σημαίνει ότι μια εκ βάθρων αλλαγή γίνεται. Αυτό συμβαίνει και στο δικό σας κόσμο;
Ζείτε μία εκ βάθρων αλλαγή, η οποία δεν σημαίνει ότι η ζωή όλων θα σταματήσει εντελώς. Σημαίνει ότι οποιονδήποτε ή οτιδήποτε βάλατε σε θέσεις εξουσίας - είτε είναι κυβερνήσεις, θρησκευτικοί ηγέτες, εκπαιδευτικά συστήματα, βασιλείς, ιερείς, πάπες ή πρόεδροι - η δύναμή τους θ' αμφισβητηθεί. Αυτή είναι η εποχή όπου η δύναμη θα επιστρέψει στο λαό.

Θα πρέπει να αξιώσετε για τον εαυτό σας ιδιότητες που ελάχιστοι γνωρίζουν. Θυμηθείτε ότι στα κοσμικά χρονικά θεωρείστε απίστευτα παντοδύναμα όντα, ωε δημιουργίες των Θεών. Είστε ο άσσος στο μανίκι τους, δημιουργημένοι γενετικά πριν από αιώνες και φυλαγμένοι κάπου απόμακρα για την περίπτωση που... Και ήσασταν με πολλούς τρόπους απόρρητοι στους διαδρόμους του χρόνου. Στο Μεγάλο Βιβλίο της Ύπαρξης είναι δύσκολο να σας βρει κάποιος. Η δύναμη που έχετε μέσα σας σάς δόθηκε από τους Θεούς, όταν συνέθεσαν πριν από αιώνες το DNA σας. Τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε γιατί οι ουρανοί είναι γεμάτοι επισκέπτες. Εξωγήινοι και άλλες μορφές νοημοσύνης έρχονται από κάθε είδος πραγματικότητας. Θα ζήσετε αυτή την εμπειρία παρόλο που η ιδέα αυτή θα ταράξει συθέμελα τη γραμμική οπτική που έχετε για τον κόσμο.

Τα κύματα ενέργειας που πέφτουν στη Γη σας αφυπνίζουν ψυχικά και πυροδοτούν μια αλλαγή αντίληψης, η οποία σας βοηθά να έχετε επίγνωση περισσοτέρων πραγμάτων σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Φυσικά διευρύνεστε τηλεπαθητικά. Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί σε αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούν καν να διανοηθούν ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Πάντως γεννιέστε με αυτή την ικανότητα. Εάν την καλλιεργήσετε, θα είστε πολύ πιο ευφυείς απ' ό,τι φαντάζεστε ότι μπορείτε να είστε. Βέβαια, εάν ήσασταν πολύ περισσότερο ευφυείς, δεν θα ήσασταν τόσο χειραγωγήσιμοι. Πολλά είναι αυτά που σας αποκρύπτουν και παραμένουν μυστικά ως ανώτερη γνώση: η ικανότητά σας να θεραπεύεστε, να χρησιμοποιείτε το νου σας για να δημιουργείτε αυτό που επιθυμείτε, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να βλέπετε εικόνες ή να διαβάζετε ενεργειακά πεδία - όλα αυτά είναι έμφυτες ικανότητές σας. Εάν αξιώσετε τις ικανότητές σας, τότε οι λίγοι που ζουν στον πλούτο και είναι επικεφαλής, θα δυσκολευτούν πάρα πολύ
να σας χειραγωγήσουν. Πώς θα μπορούσαν να το κάνουν, εάν εσείς ήσασταν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από "πρέπει" και περιορισμούς;

Μερικοί πιστεύουν ότι τα χρήματα είναι δύναμη και δύναμη είναι τα χρήματα. Η Γνώση είναι δύναμη. Το πώς χρησιμοποιείτε τη γνώση θα καθορίσει το τι θα συμβεί στην εξουσία. Είναι ουσιαστικό να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας και να μάθετε ότι η ζωή είναι σημαντική και ότι υπάρχουν μαθήματα να μάθετε όταν ζείτε. Από τα πιο σημαντικά είναι το χιούμορ και η αγάπη. Για να φτάσετε στην εκδήλωση της αγάπης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την αισθανθείτε.
Σκέφτεστε ποτέ από πού έρχεται η αγάπη; Την αναζητάτε έξω από τον εαυτό σας; Σκέφτεστε ποτέ να τη δώσετε στη Μητέρα Γη ή στον ουρανό; Σκέφτεστε να προσφέρετε αγάπη στα μόρια γύρω σας που συνέχεια κινούνται μέσα και έξω από τα σώματά σας; Τα σώματά σας δεν είναι στερεά. Τίποτα δεν είναι. Τα πάντα είναι ένας χορός ενέργειας, μια ενέργεια που είναι ελεύθερη και απλά κλειδώνει τον εαυτό της σε μορφή".

Η ελληνική μετάφραση είναι από το βιλίο "Οικογένεια του Φωτός" εκδ. ΚΡΥΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;