Το Θέλημα του Θεού (The Will of God)

Ο Adama από το Telos, μας μιλάει για την παράδοση στο Θέλημα του Θεού.

"Σήμερα θα ήθελα να μιλήσω για το Θέλημα του Θεού, ως το μονοπάτι της "παράδοσης". Βλέπετε, χωρίς να αφεθείτε στο Θέλημα του Θεού δεν θα πάτε πολύ μακριά στην εξελικτική πορεία σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, η πρώτη κίνηση που πρέπει να κατακτηθεί για να μπορέσετε πραγματικά να δείτε πρόοδο μέσα από όλα τα άλλα βήματα. Εάν δεν είστε πρόθυμοι να παραδοθείτε στο "Μεγαλύτερο Θέλημα" της ύπαρξής σας, το Θέλημα της δικής σας "Θεϊκής Πηγής," πώς θα βρείτε το δρόμο σας προς το βασίλειο του Φωτός; Εάν δεν είστε πρόθυμοι να παραδοθείτε σε αυτό που προσπαθεί να σας φέρει στο μονοπάτι της επιστροφής «Σπίτι», στη θεία τελειότητα, τη χαρά, την ευδαιμονία, τον χαμένο παράδεισό σας, πώς περιμένετε να πάτε ποτέ εκεί;
Το Θέλημα του Θεού δεν είναι κάποιου Θεού έξω από εσάς.
Είναι απλά του Θεού που είστε και που πάντα ήσασταν, αν και όταν βρίσκεστε στη φυσική σας υπόσταση έχετε την τάση να το ξεχνάτε προσωρινά. Η Θεϊκή Παρουσία σας είναι παντογνώστρια, πανταχού παρούσα και παντοδύναμη και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας. Έχετε ξεχάσει προσωρινά ότι δεν είστε τίποτα λιγότερο από μια έκφραση αυτής της μεγάλης ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσίας, που ενσαρκώνεται σε ανθρώπινη μορφή. Ήρθατε εδώ με ημερήσια διάταξη να αγγίξετε την τελειότητα της ψυχής σας και να επεκτείνετε τη δική σας θεϊκότητα με το να κατανοήσετε ολότελα ότι είστε Θεοί και να αποκτήσετε Σοφία. Είστε εδώ αναζητώντας προηγμένη φώτιση και πνευματική ελευθερία. Είστε εδώ για να γίνετε ένας απεριόριστος Θεός σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αγάπης για τον Εαυτό και αυτός ο Εαυτός δεν είναι άλλος από εσάς." Είστε ακόμα πολύ παγιδευμένοι στις εγκόσμιες υποθέσεις σας, δεν επιδιώκετε την επίτευξη των στόχων που καθορίστηκαν γι’ αυτή την ενσάρκωση. Για πάρα πολλούς από εσάς, οι υποθέσεις της ψυχής και της
εξέλιξής της έχουν γίνει τα τελευταία προβλήματα στην ημερήσια διάταξή σας.
Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι μου, όταν συνειδητά βάλετε στην άκρη τους πραγματικούς στόχους της ενσάρκωσής σας για χάρη της στιγμιαίας ανθρώπινης αναζήτησης, η ζωή σας δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είχατε οραματιστεί για τον εαυτό σας πριν από την ενσάρκωσή σας εδώ.

Μόλις επιστρέψετε στην άλλη πλευρά του πέπλου, καθώς θα επανεξετάζετε τη ζωή που μόλις ολοκληρώσατε, θα νιώσετε βαθιά λύπη.
Θα έχετε τότε μια βαθιά επιθυμία να σας δοθεί μια άλλη ευκαιρία για ενσάρκωση,  ώστε να εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες της ψυχής της πιο πρόσφατης ζωής. Έτσι είναι που δημιουργείται αυτό το πήγαινε-έλα με τις ατελείωτες ενσαρκώσεις που η ψυχή δημιουργεί, η μια ενσάρκωση μετά την άλλη. Η Θεϊκή Παρουσία σας, με μεγάλη υπομονή και συμπόνια, σας έχει παραχωρήσει χιλιάδες και χιλιάδες από αυτές τις ευκαιρίες. Επειδή τόσοι πολλοί από σας, κάθε φορά που έρχεστε, αγνοείτε το λόγο της εδώ παρουσίας σας.

Σε κάθε ζωή που επιστρέφατε δεν κατορθώνατε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας για τη συγκεκριμένη ενσάρκωση.
Γι 'αυτό είστε ακόμα εδώ αντιμετωπίζοντας πολλές προκλήσεις, αντί να απολαμβάνετε την ευδαιμονία στις σφαίρες του φωτός. Θα συνεχίσετε να επιστρέφετε, ξανά και ξανά, μέχρι να παραδοθείτε τελικά στις επιθυμίες της ψυχής σας. Η Θεία Παρουσία σας σάς παρακολουθεί να υποφέρετε ατέλειωτα για πολλές ζωές. Έχει δει τον πόνο σας, την απόγνωση και την απελπισία σας, τους φόβους σας, τα δάκρυά σας, τις αμφιβολίες σας, τη ντροπή σας και το πόσο τρομαγμένοι είστε. Έχει δει τη μεγάλη σοφία που έχει αποκτηθεί σε όλες αυτές τις ενσαρκώσεις, ατομικά αλλά και για το σύνολο της Δημιουργίας. Λαχταρά τώρα να σας φέρει στο σπίτι, στην ελευθερία, στην αγάπη, τη γνώση, τη μοναδικότητα, και σε όλα αυτά που είστε σαν θεϊκά όντα.
Λαχταρά να σας φέρει πίσω στο σπίτι, αλλά δεν μπορεί να σας το επιβάλει δια της βίας! Απαιτεί την προθυμία σας, την πρόθεση και τη συνεργασία σας. Απαιτεί να αγκαλιάσετε όλα τα μέρη του εαυτού σας που έχετε εγκαταλείψει και μισήσατε στην πορεία σας μέσα από τις πολλές ενσαρκώσεις. Ο Θεϊκός σας Εαυτός σας καλεί τώρα να «παραδοθείτε» στο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας, μέρα με τη μέρα, με αγάπη και εμπιστοσύνη. Μέσω αυτής, της γεμάτο από αγάπη παράδοσης, βήμα-βήμα, θα σας δείξει το δρόμο της επιστροφής για τον «ήλιος του είναι σας», τη θεϊκή σας τελειότητα.

Για το λόγο αυτό, το να παραδοθείτε στο Θέλημα της δικής σας Θεϊκότητας, σας προσδίδει τέτοια θεία χάρη".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;