Θυμηθείτε ποιοι είστε!

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι σας αγαπώ και σας τιμώ. Σας προτρέπω να αγκαλιάσετε πλήρως, να αποδεχθείτε ότι είστε θεϊκά πλάσματα, δημιουργήματα της αγάπης του Δημιουργού σας και να γίνετε ένα με Αυτόν. Σας ενθαρρύνω να απολαμβάνετε κάθε μέρα στην ολότητα, το ταξίδι που κάνει ο εαυτός σας για να θυμηθεί το μεγαλείο του και τη μοναδικότητά του, καθώς και το υπέροχο δώρο που είναι. Αφήστε κατά μέρος όλα όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα σαν αλήθεια για τον εαυτό σας και δείτε το καταπληκτικό θαύμα που είστε, γιατί ο κάθε ένας από εσάς είναι μια ευλογία για τον κόσμο, το Σύμπαν και όλη τη Δημιουργία.

Να έχετε ειρήνη μέσας σας γνωρίζοντας ότι τα πάντα βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση για να σας υποστηρίζουν με κάθε τρόπο.
Αυτό που νιώθεις, όταν δεν αισθάνεσαι άνετα, είναι το "εσύ" που σε ωθεί απαλά, κατόπιν προτροπής του Σύμπαντος, που λέει: "Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις". Επειδή το Σύμπαν και ο Εαυτός σου γνωρίζει πόσο ιδιαίτερος, δυναμικός και όμορφος είσαι. Άκουσε τον Εαυτό σου και δώσε του αυτό το δώρο. Άφησε να γεννηθεί μέσα σου η αλήθεια και η ελευθερία τού να είσαι ο εαυτός σου και να το γνωρίζεις. Γιόρτασε για το γεγονός ότι είσαι ένα υπέροχο δημιούργημα.

Συνεχώς αλλάζεις, όπως και το Σύμπαν αλλάζει συνέχεια, για να σε υποστηρίζει πλήρως. Νιώσε την αγάπη του μέσα από τις όμορφες στιγμές της επικοινωνίας και της ενθύμησης. Η βοήθειά του θα σε αφυπνίσει. Παρατήρησε τι θα συμβεί όταν όλος ο κόσμος σου ανοίξει, το σώμα, ο νους σου κι εσύ.

Να έχετε την ευλογία του Θεού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;