Μήνυμα του Ιλαρίωνα

Για το διάστημα 14 έως 21 Αυγούστου 2011

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Πολυαγαπημένοι,
Στο χρονικό διάστημα που διανύουμε τώρα, είναι σημαντικό για όλους να επικεντρωθείτε στο να φέρετε περισσότερο Φως στον πλανήτη. Προσπαθήστε να αφιερώνετε κάποιο χρόνο κάθε ημέρα που να επιβεβαιώνετε την προθυμία σας να είστε ένας μετατροπέας των ισχυρών και έντονων ενεργειών που είναι τώρα έτοιμες να εκδηλωθούν στην καθημερινή ζωή σας και μέσα στις καρδιές όλων. Με την ευθυγράμμισή σας με το θεϊκό σχέδιο για τη Γη, όλη η ανθρωπότητα και όλα τα βασίλεια μέσα και γύρω από τη Γη, δημιουργείτε μιαν ώθηση για τη δημιουργία μεγαλύτερης δραστηριότητας στον ενοποιημένο χώρο της συνείδησης που περικυκλώνει τον πλανήτη για την ωφέλεια και το μεγαλύτερο καλό όλων.

Να διατηρείτε και να εκπέμπετε το φως σας και την αγάπη σας σε όλους όσοι βρίσκονται μέσα στη σφαίρα επιρροής σας. Σκοπός σας να είναι η επικράτηση της ειρήνης μέσα σας και μέσα στις καρδιές όλων, ως η μία αναδυόμενη συνειδητότητα που συνδέει όλους μας. Επικαλεστείτε τη Συνειδητότητα του Χριστού που βρίσκεται μέσα σας να συμπεριλάβει περισσότερα από τα τέσσερα κατώτερα σώματά σας, έτσι ώστε η πυκνότητά τους να γίνει πιο αιθέρια και να φτάσει στην κρυσταλλική κατάσταση ύπαρξης. Αφήστε το Φως σας να λάμψει, αγαπημένοι μου! Αφήστε την καρδιά σας να ανοίξει στο τραγούδι του Δημιουργού της Αγάπης και της Ενότητας. Όλα είναι καλά, όλα είναι τέλεια. Οι σκιές πάνω σε αυτόν τον πλανήτη και κατά όλων των κατοίκων της υποχωρούν με πιο επιταχυνόμενο ρυθμό από ό, τι ήταν ποτέ αναμενόμενο και η δόξα της Ανθρωπότητας, που είναι η έκφρασης της Θεότητας σε ποικίλες μορφές, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές για την απόλυτη βελτίωση όλων.

Διατηρήστε την επιθυμία σας να επικρατήσουν περισσότερη ειρήνη, καλοσύνη και λογική στον Κόσμο σας και στις καρδιές και στα μυαλά των μαζών που αφυπνίζονται. Η προθυμία σας να το κάνετε αυτό, δίνει τη δυνατότητα στην Οικογένεια του Φωτός να δημιουργήσει περισσότερες διεισδύσεις για την εκπλήρωση του Θείου Σχεδίου. Είμαστε Ένα και εργαζόμαστε μαζί για την εξύψωση όλων στη Γη. Η Γη έχει πάρει ήδη τη θέση της και πέφτει τώρα στην ανθρωπότητα να αφυπνιστεί στη μεγάλη ευκαιρία που δίνεται σε Όλους, σε αυτούς τους γρήγορους χρόνους των ραγδαίων αλλαγών και της επιτάχυνσης της ανάπτυξης της ψυχή και της εξέλιξης. Είναι μια λαμπρή στιγμή για το Σύμπαν, και για ανείπωτο αριθμό Λεγεώνων φωτεινών όντων που έχουν εργαστεί ακούραστα όλους τους αιώνες, εν αναμονή αυτών των αλλαγών που έχουν καταφθάνουν με απίστευτη ταχύτητα.

Ο κάθε ένας από εσάς έχει κάνει αυτή την εργασία πολλές φορές στο παρελθόν κι έτσι έχετε πάρει τη θέση σας στο Φως, κρατώντας το σταθερό ως Φάρος για εκείνους που ξυπνούν και απαιτούν τη διεύρυνση της ισότητας και της ειρήνης προς όλους. Αυτό που κάποτε ήταν αποδεκτό σαν ο τρόπος που είχαν τα πράγματα, δεν είναι πλέον. Αυτό που ήταν κάποτε, τώρα δεν είναι. Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος που έρχεται, και παρόλο που φαίνεται χαοτικός και απείθαρχος αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη εικόνα  σημαίνει ότι εκπέμπεται μεγαλύτερο Φως από εκείνους που είχαν άγνοια και οι οποίοι τώρα Ξύπνησαν με αυτά που πραγματικά ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ στον πλανήτη.

Μη συμμετέχετε στις αυταπάτες του «εγώ» που σας περιβάλλουν μέσα από προηγούμενες πεποιθήσεις μέσω των κυρίαρχων ΜΜΕ και από αυτά που τώρα εκδηλώνονται στους γύρω σας. Να θυμάστε συνεχώς ότι δεν είστε το σώμα σας, δεν είστε το μυαλό σας, δεν είστε το εγώ σας – είστε, στην πραγματικότητα, η συνείδηση ​​του Χριστού, ο Θεός / Θεά που είναι μέσα σας και ότι χρησιμοποιείτε τη δύναμή σας με σύνεση για το Μεγαλύτερο Καλό του εαυτού σας, των αγαπημένων σας, του κόσμου σας και των πάντων μέσα σε αυτόν.
Είστε εκείνοι που χαράζουν την αλλαγή και δημιουργείτε θετικές και αγαπημένες αλλαγές από την αφοσίωσή σας να ΕΙΣΤΕ το φως που αληθινά είστε! Κάντε τις διορθώσεις στην πορεία και στον τρόπο σκέψης και στις ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες μέσα στους εαυτούς σας, έτσι ώστε να είστε πάντα σε ευθυγράμμιση με το Ανώτερο Σχέδιο για τη ζωή σας, όλων των εποχών. Να έχετε αυτή την πρόθεση, να τη ζείτε και να ΕΙΣΤΕ αυτή η αλλαγή.

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;