Θα υπάρχει η 3ηΔ μετά τη Μεγάλη Αλλαγή;

"Να, τώρα σας λέω ένα μυστήριο: όλοι δεν θα πεθάνουμε, όμως όλοι θα μεταμορφωθούμε εντελώς ξαφνικά, όσο παίρνει να ανοιγοκλείσει το μάτι, όταν ηχήσει η τελευταία σάλπιγγα. Γιατί θα ηχήσει η σάλπιγγα και οι νεκροί θα αναστηθούν άφθαρτοι, κι εμείς, όσοι ζούμε, θα μεταμορφωθούμε. Γιατί είναι πράγματι αναγκαίο, το φθαρτό τούτο σώμα ν' αποκτήσει αφθαρσία και το θνητό τούτο σώμα ν' αποκτήσει αθανασία" (Κορ. Α' 15: 51-53)

Ο Απόστολος Παύλος, πριν από περίπου 2000 χρόνια έγραφε αυτά  τα λόγια στα γράμματα που έστελνε στις διάφορες κοινότητες των Ιουδαίων, για να τους πείσει να ασπαστούν τη διδασκαλία του Ιησού. Είχε μάθει σε όραμα πολλά, που του τα είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο Ιησούς, αλλά κείμενα σαν το παραπάνω ήταν και παραμένουν "σκοτεινά". Δεν μπορούν να εξηγήσουν οι αυθεντίες της Εκκλησίας τι εννοούσε ο Παύλος, όταν έλεγε ότι δεν θα πεθάνουμε - όσοι ζούμε - αλλά θα μεταμορφωθούμε. Οι εξηγήσεις που δίνουν είναι του τύπου: αυτά είναι συμβολικά, και συνεχίζουν λέγοντας θεωρίες που ούτε τον εαυτό τους δεν πείθουν.

Και τώρα ένα απόσπασμα από το βιβλίο "Telos Vol-1 Οι Αποκαλύψεις της Νέας Λεμουρίας" εκδ. Αλφάβητο Ζωής.

"'Όσοι από εσάς θα κάνετε αυτή την επιλογή, θα πάρετε μαζί σας στο "σπίτι" και το υλικό σας σώμα. Σε αυτή την περίοδο της ιστορίας της Γης, που κάθε μορφή ζωής βρίσκεται στη διαδικασία λύτρωσης (Redemption), δεν χρειάζεται να αφήσετε πίσω το υλικό σας σώμα, όπως κάνατε τα τελευταία αρκετά χιλιάδες χρόνια. Δεν χρειάζεται πια να πεθάνετε σωματικά. Το σώμα σας θα μεταμορφωθεί και θα γίνει αθάνατο και χωρίς περιορισμούς, όπως και το δικό μας. Επιλέξτε το συνειδητά, ανοιχθείτε σε αυτό και δεχθείτε αυτή τη θεϊκή χάρη από τον Ουράνιο Πατέρα/Μητέρα σας.

Θα συνεχίσει να υπάρχει η τρίτη διάσταση μετά τη Μεγάλη Αλλαγή/Μετατόπιση (Great Shift);

Δεν μπορούμε ακόμα να απαντήσουμε με την ακρίβεια που ζητάτε. Πολλά δεν έχουν ακόμα ισορροπήσει, ούτε αποφασιστεί ή είναι ακόμα άγνωστα. Είναι σίγουρο πως η τρίτη διάσταση θα συνεχίσει να υφίσταται για κάποιο διάστημα, αλλά μπορώ να σας πω πως για πολύ καιρό αφ' ότου κάνει ο πλανήτης την Μετατόπισή του, η Γη θα συνεχίσει να εξισορροπείται και δεν θα είναι και τόσο επιθυμητό να είναι κάποιος σε αυτή τη διάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που σας ενθαρρύνουμε να έλθετε με τη Μεγάλη Μετατόπιση στις ανώτερες διαστάσεις. Υπάρχουν ταυτόχρονα αρκετές πιθανές γραμμές χρόνου στον πλανήτη και ο κάθε άνθρωπος θα βιώσει διαφορετικά σενάρια ανάλογα το μήκος δόνησής του. Κάποιοι θα επιλέξουν να παραμείνουν στην τρίτη διάσταση και οι ζωές αυτές μπορεί να είναι αρκετά δύσκολες. Δεν είναι αυτό που οραματιζόμαστε ή επιθυμούμε για την ανθρωπότητα. Εντούτοις, έχετε ελεύθερη βούληση την οποία και θα σεβαστούμε μέχρι τέλους. Αυτό που επιθυμούμε για τη Γη και από τη Μητέρα Γη για το τρισδιάστατο σώμα της είναι να θεραπευτεί η τρίτη διάσταση από κάθε αρνητικότητα και να ανυψωθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τη διάσταση αυτή, αντί για το χαμηλό επίπεδο στο οποίο υφίσταται αρκετό καιρό τώρα. Η Μητέρα Γη είναι ένα ενσυνείδητο, έμβιο, αναπνέον Ον εξαιρετικού μεγαλείου. Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί πλέον να δεχθεί καταπίεση και βία από την ανθρωπότητα και να συνεχίσει να σας υπηρετεί με το σώμα της στην τρίτη διάσταση.

Η ζωή σε τούτο τον πλανήτη, έτσι όπως την γνωρίζετε, πρόκειται να περάσει από μια σειρά σημαντικών μεταμορφώσεων. Συνειδητοποιείστε πως οι πόροι της Γης τους οποίους συνεχίζετε να καταναλώνετε τόσο αφειδώς και ν α τους θεωρείτε δεδομένους, δημιουργούν μεγάλο ενεργειακό κενό πάνω και μέσα στο σώμα της. Συνειδητοποιείτε άραγε, πως τα δέντρα που τόσο ανενδοίαστα υλοτομείτε, και μάλιστα σε τέτοιες ποσότητες, είναι οι πνεύμονές της, πως οι κρύσταλλοι αντιπροσωπεύουν το σύστημα αρτηριών της και πως το πετρέλαιο το οποίο διαρκώς κατασπαταλάτε είναι το ίδιο της το αίμα; Τα ορυκτά και τα πετράδια που εξορύσσετε χωρίς δεύτερη σκέψη από μέσα της είναι μέρος του ενεργειακού της συστήματος. Πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε τους πόρους της Γης με πολύ πιο συνειδητό και σεβαστό τρόπο από ό,τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα".

Από το παραπάνω κείμενο θα αντιληφθήκατε ότι επίκειται η αλλαγή συνειδητότητας για όσους επιλέξουν την 5η διάσταση - με κάποιες προϋποθέσεις βέβαια - και σε αυτή τη μεταβολή το ανθρώπινο σώμα μεταμορφώνεται, γίνεται πιο διάφανο, γίνεται αθάνατο και φυσικά θα έχει την ικανότητα να βλέπει και να επικοινωνεί με τους ήδη αναχωρήσαντες (νεκρούς) εφόσον δεν υπάρχει θάνατος αλλά μόνο μια αλλαγή κατάστασης. Τώρα και τα λόγια του Παύλου αποκτούν άλλο νόημα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;