Γήινοι Άγγελοι


Η επικοινωνία με τη Γαία συνεχίζεται:

Μόλις ακούσατε το κάλεσμά μου, εισήλθατε στη γήινη διάσταση. Εδώ βρήκατε έναν πλανήτη πλούσιο σε βλάστηση με καταπράσινα δάση, απέραντους ωκεανούς και ένα ανθηρό ζωικό βασίλειο. Η ζωή επάνω μου σας γοήτευσε και θελήσατε να λάβετε μέρος σε αυτήν, να την γαλουχήσετε προσφέροντάς της την αγγελική σας ενέργεια. Γίνατε οι ποιμένες μου. Φροντίσατε τη ζωή και φυτέψατε σπόρους αλλαγής και ανανέωσης στις ήδη υπάρχουσες μορφές. Πώς το κάνατε αυτό; Βρισκόσασταν τόσο κοντά με την Πηγή της δημιουργικής δύναμης, που είχατε μαγικές ικανότητες, όπως θα έλεγαν σήμερα. Κυοφορήσατε νέες ιδέες για νέες μορφές ζωής και έτσι έγινε δυνατή η βιολογική εξέλιξη. Όλες οι μορφές της ζωής προέρχονται από το Πνεύμα. Οι σωματικές, υλικές μορφές είναι εκδήλωση των πνευματικών δυνάμεων. Το πνεύμα είναι πιο δυνατό απ' ό,τι υποθέτετε. Όλη η ύλη διαποτίζεται από μια δημιουργική συνειδητότητα που την υποστηρίζει. 

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη για λίγο. Θυμηθείτε ποιοι ήσασταν εκείνους τους παλαιούς καιρούς. Είναι εφικτό! Η ψυχή σας είναι ανοιχτή, δεν γνωρίζει περιορισμούς χώρου και χρόνου. Φανταστείτε ότι πλέετε πάνω από τους ωκεανούς και τα δάση με το ραφιναρισμένο, αιθερικό σας σώμα. Κατακλύζεστε από δέος και θαυμασμό εξαιτίας της ομορφιάς που βλέπετε και της περιπέτειας που πρόκειται να συμβεί. Νιώθετε ελεύθεροι όπως ένα παιδί που μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμήσει. Κι εγώ, ήμουν δεκτική. Εγώ, η παρούσα επίγνωση αυτής της υλικής πραγματικότητας, θέλησα να κυοφορήσω και να απορροφήσω τις μορφές της σκέψης σας. 

Η συνεργασία μας ξεκίνησε από τότε. Αυτή είναι η αιτία που σας συγκινούν τόσο η ομορφιά της φύσης και η αθωότητα των μη-ανθρώπινων μορφών ζωής. Δεν είναι μόνο η ομορφιά τους που σας αγγίζει, αλλά σας έρχονται στο νου οι μνήμες της παληάς σύνδεσης που υπήρχε ανάμεσα σε σας και της ζωής πάνω στη γη. Το χαρούμενο παιχνίδι που κάποτε παίζατε. 

Εκείνη την εποχή, υπήρχαν και σκοτεινές δυνάμεις παρούσες στο σύμπαν, που γοητεύτηκαν από την συνειδητότητα που ανθούσε στη γη. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά ενέργειες που δεν έχουν επίγνωση της θεϊκής φύσης τους και επομένως πιστεύουν ότι χρειάζονται κάτι έξω από τον εαυτό τους για να είναι ακέραιες και τέλειες. Αυτές οι δυνάμεις, λοιπόν, θέλανε να τραφούν από τη ζωή της γης που ακτινοβολούσε τόση ζωντάνια και δύναμη. Εσείς θελήσατε να προστατεύσετε τη ζωή επάνω στη γη. Τα συναισθήματά σας ήταν όπως εκείνα των γονέων που θέλουν να προστατέψουν το παιδί τους από τον κίνδυνο. Για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς, έπρεπε να αποκτήσουν πιο πυκνά σώματα και πιο χαμηλή δόνηση από εκείνη που διέθεταν στο βασίλειο των αγγέλων. Στην ουσία, η εισβολή του σκότους άναψε ένα σπινθήρα πάθους και μια φλόγα πάλης μέσα σας και αυτό σας έσπρωξε βαθύτερα μέσα στην ύλη. Το επόμενο βήμα ήταν να παρατήσετε την αγγελική κατάσταση και να πάρετε το δρόμο των ενσαρκώσεων. Κάνοντας αυτό το βήμα, κατά κάποιο τρόπο χάσατε την αθωότητά σας. Λίγο πριν κάνετε το βήμα, είχατε μια στιγμή δισταγμού, επειδή θα χάνατε κάτι πολύτιμο. Θα χάνατε την ελευθερία σας και θα βιώνατε τα δεσμά του χώρου και του χρόνου, της γέννησης και του θανάτου, του φόβου και της ψευδαίσθησης. Παρόλα αυτά, υπήρξε κάτι που σας τράβηξε πολύ σ' αυτή την περιπέτεια των ενσαρκώσεων. 

Όπως είπα, είστε τολμηροί και παθιασμένοι άγγελοι - και έτσι έπρεπε να είναι τα πράγματα. Φαινομενικά το ταξίδι σας πήρε αρνητική στροφή καθώς ανακατευτήκατε σε έναν αγώνα με τις σκοτεινές δυνάμεις. Πήρατε μέρος σε διαμάχες και πολέμους για πολύ πολύ μεγάλο διάστημα. Από την άλλη μεριά, με αυτή τη βουτιά στα βάθη, μπορέσατε να διαμοιράσετε την αγγελική σας ενέργεια στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σύμπαντος. Η αγγελική σας ενέργεια είναι αναπόσπαστο κομμάτι σας, ακόμα και αν είναι προσωρινά πίσω από ένα πέπλο, και κανένας δεν μπορεί να σας την αφαιρέσει.

Τα πρώτα θνητά σώματα που είχατε, δεν ήταν φτιαγμένα από την ύλη που γνωρίζετε σήμερα. Ήταν λιγότερο πυκνά και συμπαγή. Δεν θα μπορούσε να σας δει ένας άνθρωπος σήμερα, θα ήσασταν αόρατοι στα μάτια του. Η συνειδητότητά σας ήταν λιγότερο εστιασμένη από ό,τι είναι σήμερα. Μπορούσατε να μπαινοβγαίνετε στο υλικό σας σώμα με ευκολία και είχατε λιγότερη επίγνωση ότι ήσασταν ξεχωριστές οντότητες από τις άλλες. Κάτι εντελώς αντίθετο με σήμερα. Σήμερα είστε προσκολημμένοι στο σώμα σας πολύ. Πολλοί από εσάς νομίζουν ότι θα χαθούν όταν χαθεί το σώμα που έχουν. Τον πρώτο καιρό αυτό δεν σας απασχολούσε καθόλου. Νιώθατε όμως μπερδεμένοι. 
Αν και θέλατε να αγωνισθείτε για το φως και να προστατέψετε τη ζωή, έπρεπε συγχρόνως να συναναστραφείτε με τα σκοτεινά συναισθήματα του φόβου, της αμφιβολίας και της απομόνωσης. Από τη στιγμή που θα αρχίσετε να πολεμάτε κάτι ή κάποιον, δεν γίνεται παρά να απορροφήσετε ένα τμήμα της ενέργειας του αντιπάλου. Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα υπήρχε κοινός τόπος για να αρχίσει μια μάχη και θα είχατε αφήσει τον άλλο να αναχωρήσει, ολότελα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;