Εκλείψεις και Ηλιοστάσια 2011

Μήνυμα του Metatron που δόθηκε μέσα από τον James Tyberonn.

Σας χαιρετούμε, δάσκαλοι, και σας περιβάλλουμε με μιαν ανιδιοτελή, άνευ όρων αγάπη.
Αγαπημένοι μας άνθρωποι, τον Ιούνιο του 2011 θα ξεκινήσει μια περίοδος 30 ημερών που θα προσφέρει σημαντικά στην ολοκλήρωση της μεταστροφής και αλλαγής της Γης και του ανθρώπινου είδους. Η περίοδος αυτή συμπληρώνει πολλά από τα κινήματα που άρχισαν μήνες πριν. Η απελευθέρωση της 'παλαιάς ενέργειας' σε σενάρια, καταστάσει και σχέσεις που δεν βρίσκονται σε αρμονία με τη Νέα Γη, θα συμβεί τόσο στο μακρόκοσμο όσο και στον μικρόκοσμο - πλανητικά και ατομικά.
Σας λέμε ότι η ομάδα των κινημάτων που συνέβησαν στη Β. Αφρική και τη Μέση Ανατολή ανήκουν σε αυτόν τον "άνεμο αλλαγής" που πνέει στη Γη.

Καταφέρατε το κβαντικό άλμα (quantum leap) και αυτό που υπάρχει μπροστά σας είναι ένας χρόνος άλματος! Είναι τόσο μα τόσο σημαντικό να καταλάβει ο καθένας από εσάς πόσο σπουδαίο είναι το κάθε λεπτό που ζείτε σε αυτές τις επιταχυνόμενες ενέργειες, για τον Κόσμο (Cosmos), τη Νέα Γη και εσάς.
Πολλές φορές αμφιβάλλατε για τον εαυτό σας στο παρελθόν. Πολλές φορές νιώσατε τη ζωή σας να πηγαίνει στο πουθενά. Ω, αγαπημένοι μας, αν μόνο γνωρίζατε και δεχόσαστε την αλήθεια... το πόσο μεγάλη διαφορά έχετε πετύχει και συνεχίζετε να κάνετε.

Υπάρχει όντως μια νέα ενέργεια στον πλανήτη που αναζητά να ενεργοποιήσει και να πάει παραπέρα την επίγνωση και το φως σας. Και, αγαπημένοι μας, η ικανότητά σας να κρατάτε ένα μεγαλύτερο μερίδιο φωτός, ομορφαίνει την ικανότητά σας να εκφράζετε αγάπη. Αυτή η αγάπη ξεκινά με την πλήρη αποδοχή και ειλικρινή αγάπη του Θεϊκού σας Εαυτού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αυτή την εποχή της Ανάληψης. Το πέπλο που υπάρχει ανάμεσα στις διαστάσεις έχει λεπτύνει πολύ και το κομμάτι του εαυτού σας που βρίσκεται στην "άλλη πλευρά" του πέπλου, καταφέρνει και αγγίζει την καρδιά σας με τρυφερότητα.

Πάντα υπήρχαν αυτοί που αμφέβαλλαν, οι αρνητές, αυτοί που έλεγαν και λέγουν ότι η Ανάληψη (Ascencion) δεν θα συμβεί ποτέ. Αλλά εσείς το πετύχατε αυτό και η Ανάληψη είναι τώρα απόλυτη βεβαιότητα. Εκδηλώνεται ήδη! Πάνω από δυο δεκαετίες δεν πιστεύατε ότι θα την κάνατε πραγματικότητα. Πολλοί ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι το έργο που κάνατε τα τελευταία 25 χρόνια άλλαξαν τη Γη που γεννηθήκατε και την έφεραν σε μια εντελώς διαφορετική συχνότητα.

Θα ανακαλύψετε ότι οι στάσιμες σχέσεις θα αυξάνονται και εσείς θα κόβετε τους δεσμούς, άλλοτε προσωρινά και άλλοτε μόνιμα, με όσες κουβαλούν ενέργειες ασυμβίβαστες με τις δικές σας. Αυτό είναι ενδεδειγμένο να γίνει. Αυτή όμως η διαδικασία του χωρισμού θα γίνει με αγάπη και αυτό θα γίνει ο καταλύτης για την ανάπτυξη και την αλλαγή για μεγαλύτερο αγαθό. Η διαδικασία αυτή θα ενισχυθεί από το Ηλιοστάσιο της ενέργειας στις 21 Ιουνίου 2011.

Οι Ισημερίες και τα Ηλιοστάσια του 2011 είναι εξαιρετικά ισχυρά και εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς. Στην πραγματικότητα είναι καταλύτες και πυροδοτούν την Ανάληψη. Αυτές οι δυναμικές μέρες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για ομαδικές προσευχές, θεραπείες, διαλογισμό και βαθιά ανασκόπηση του εαυτού. Αυτά τα αστρολογικά γεγονότα είναι απείρως πιο ισχυρά από τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια των παρελθόντων χρόνων και χιλιετιών. Οι εκλείψεις είναι ευκαιρία για να κοιτάξετε μέσα σας, να θεραπεύσετε, να ελευθερώσετε και να αναδιαρθρώσετε. Η αγάπη είναι πάντα το κλειδί. Αλλά η αγάπη απαιτεί δύναμη και να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας. Τώρα είναι η ώρα! Αδράξτε τη μέρα!

Επιπροσθέτως, το 2011 θα έχει μαι σπάνια συνάθροιση κωδικοποιημένων εκλείψεων. Συνολικά 6 από τις οποίες οι 3 μέσα στον Ιούνιο, μία κάθε 15 μέρες: 1η Ιουνίου, 15 Ιουνίου και 1η Ιουλίου.

Σημείωση: Στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο (21,25-26) αναφέρεται: "Θα γίνουν σημεία εις τον ήλιον, εις την σελήνην και εις τα άστρα, και εις την γην αγωνία των εθνών από την αμηχανίαν τους ένεκα του ήχου και της αναταραχής της θαλάσσης".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;