Ο Κρύων για το 2011


Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Είναι η πρώτη επικοινωνία για το 2011. Σ’ αυτές τις στιγμές θα ήθελα να κάνουμε μια σύνοψη, από αριθμολογικής άποψης, του περασμένου έτους [2010] και μετά του τρέχοντος [2011]. Η αριθμολογία σάς δίνει μια συνοπτική εικόνα της ενέργειας που απεικονίζεται από τα νούμερα του έτους. Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κατανοήσουν την ενέργεια που είναι μαζί τους την τρέχουσα στιγμή. Είναι από τις παλαιότερες επιστήμες στον πλανήτη και ζητώ από τον συνεργάτη μου να την καταλάβει και να τη διδάξει. Μπορεί να είναι απλή και μπορεί να είναι πολύπλοκη. Ας δούμε το 2010 – δύο, μηδέν, ένα, μηδέν. Στην απλούστερη αριθμολογία βλέπουμε τα μηδέν μόνο σαν διαχωριστικά σύμβολα. Σε άλλου είδους αριθμολογικό σύστημα, τα μηδέν έχουν αυτοτελή ενέργεια κι ερμηνεύονται ανάλογα με τη θέση τους στον αριθμό. Όμως τώρα θα αναφερθούμε μόνο στην απλούστερη αριθμολογία – από το ένα ως το εννέα.

Το συγκεκριμένο βαθύ σύστημα που αρχικά αναπτύχθηκε στο Θιβέτ [το είδος που χρησιμοποιούμε], έχει υπάρξει μαζί σας πολύ καιρό. Το είκοσι-δέκα [2010] κάνει τρία, αν προσθέσουμε τα νούμερα. Οι μόνες φορές που δεν θα χρησιμοποιείτε το άθροισμα των αριθμών, είναι σε περίπτωση που καταλήγουν σε κύριο αριθμό σαν σύνολο [11, 22, 33, 44, κλπ]. Το τρία δεν είναι κύριος αριθμός. Είναι αριθμός που σημαίνει «καταλύτης». Ας δούμε λοιπόν πρώτα το τρία, καθώς το τρία μόνο του, στην απλούστερη μορφή, είναι ένας καταλυτικός αριθμός – εκείνο που με την παρουσία του αλλάζει κάτι άλλο. Οπότε, μπορούμε να πούμε πως ό,τι άρχισε το 2010, θα μπορούσε να είναι καταλύτης για όσα επακολουθήσουν στη ζωή σας. Σκεφτείτε τι συνέβη το 2010, τις ιδέες που είχατε, τις πράξεις που δημιουργήθηκαν και ορισμένα πράγματα που σας συνέβησαν. Αναλογιστείτε τα υπό το εξής φως: Ίσως εκείνα να σας έδωσαν μια καταλυτική ενέργεια, καθώς ήταν το έτος όπου τέτοια πράγματα θα είχαν νόημα και την περισσότερη ενέργεια για εσάς. Τώρα ίσως καταλαβαίνετε λίγο περισσότερο, γιατί κάποια πράγματα «ξεκίνησαν» το 2010. Μήπως, εάν το γνωρίζατε στην αρχή του έτους, θα ήσασταν λίγο πιο χαλαροί; Θα είχε ίσως αλλάξει τις αντιδράσεις σας; Γι αυτό υπάρχει η αριθμολογία – σαν βοηθός που συμβάλλει να έχετε πιο κβαντική προοπτική πάνω σε φαινομενικά γραμμικά πράγματα.

Οι αριθμοί στέκουν μόνοι τους και σαν ομάδα. Πρέπει να δείτε και τις δύο πλευρές στην αριθμολογία. Δεν γίνεται να αγνοείτε το πώς είναι βαλμένοι. Βλέπουμε λοιπόν το 2011 ξεχωριστά και μαζί.
ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ: Ας δούμε τον αριθμό δύο που σημαίνει δυαδικότητα. Δυαδικότητα είναι η περιγραφή του Ανθρώπινου παζλ, της ενέργειας που βιώνετε κάθε μέρα, ανάμεσα στον Ανθρώπινο εαυτό και τον ιερό εαυτό, την ανερχόμενη αλλαγή του πλανήτη και το 3D συγκρινόμενο με το πολυδιάστατο. Είναι η δυαδικότητα που αντιπροσωπεύει ο αριθμός δύο. Τώρα συγκρίνετε αυτό, με ό,τι είναι το 11, ένας κύριος αριθμός. Θυμηθείτε, δεν διαχωρίζουμε τους άσσους ακόμα, καθώς στέκουν σαν ζεύγος αντιπροσωπεύοντας τον πρώτο κύριο αριθμό, το 11. Το έντεκα σημαίνει φώτιση. Πολλοί συνεχίζετε να βλέπετε 11:11 στο ρολόι. Έχει κάποιο νόημα, καθώς είναι φώτιση-φώτιση – δυο κύριοι αριθμοί δίπλα-δίπλα, χωρισμένοι από δυο τελίτσες στο ρολόι. Αυτό είναι πάντα ένα νεύμα από το Πνεύμα, που λέει: «Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός». Ένα νεύμα του Πνεύματος που λέει: «Είμαστε μαζί σου. Σου κρατάμε το χέρι. Συνέχισε να προχωράς». Ένα νεύμα αγάπης, κάθε φορά που το βλέπετε.
ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ: Το 2 και το 11 μαζί αντιπροσωπεύουν τη φώτιση της δυαδικότητας. Το 2011 θα είναι ενδιαφέρον έτος. Το ακριβές λοιπόν αριθμολογικό νόημα του 2011, θα ήταν η φώτιση της δυαδικότητας. Είναι ένα μήνυμα για εσάς, που λέει: «Το ταξίδι του σκάφους σας προς το φως συνεχίζεται». Ό,τι αντιπροσωπεύει το παζλ της δυαδικότητας, κινείται προς μια θετική κατεύθυνση. Εάν γινόταν να προσδιορίσουμε τι ενδέχεται να συμβεί αυτό το χρόνο, θα ήταν περισσότερος αγώνας και περισσότερες προκλήσεις μπροστά σας, που θα οδηγήσουν τελικά σε θετικό αποτέλεσμα. Γιατί η αλλαγή να είναι τόσο δύσκολη, όταν τα πράγματα οδηγούν προς τη φώτιση; Η απάντηση είναι, επειδή η Ανθρώπινη φύση αντιστέκεται στο νέο. Θα αντισταθεί ακόμα και σε πράγματα που είναι καλύτερα! Η ανθρωπότητα έχει την τάση να παραμένει στην ενέργεια που είναι και πάντα ήταν, άσχετα πόσο σκοτεινή ή πόσο παλιά είναι.
ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ: Τώρα, προσθέτοντας δύο συν ένα συν ένα, κάνει τέσσερα και το τέσσερα είναι ο αριθμός της Γαίας. Ανάμεσα στα άλλα, θα είναι κι ένα έτος Γαίας. Έχει να κάνει με τη Γη και την αλλαγή αυτής, την κίνηση της Γης και φυσικά τον καιρό. Τώρα λοιπόν θα δούμε πάλι, πιο περιεκτικά απ’ ότι στο παρελθόν, τις αλλαγές για τις οποίες αρχίσαμε να μιλάμε το 1989. Το δυναμικό να φέρει η τρέχουσα αλλαγή τρομερές καιρικές ανωμαλίες, ήταν πάντα εκεί. Όμως, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, δεν είναι έτσι. Αντιθέτως, είναι ένας επαναλαμβανόμενος κύκλος. Ωστόσο, μη ομαλό είναι το γεγονός ότι επιφέρατε τον κύκλο αυτόν στον πλανήτη νωρίτερα από το αναμενόμενο. Υπάρχει λόγος που συνέβη. Η αλλαγή που συμβαίνει είναι μια μεταβολή της Ανθρώπινης συνείδησης. Συντονίζεται με την Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση, τη μετάπτωση της ταλάντωσης της Γης, ευθυγραμμίζοντας τον λεγόμενο ήλιο σας, με το κέντρο του Γαλαξία. Αντιπροσωπεύει έτσι τη βαθιά προφητεία των αρχαίων. Κάτι συμβαίνει με την εξέλιξη της Ανθρώπινης συνειδητότητας. Αν ήταν να το χαρακτηρίζατε κάπως, θα ήταν μια επιτάχυνση της δόνησης. Το DNA σας δονείται πιο γρήγορα. Εντωμεταξύ, στους περισσότερους φαίνεται σαν κακός καιρός. Τι σας είπα πριν 22 χρόνια; Δείτε τα λόγια προσεκτικά, καθώς ότι περιέγραψα αφορούσε στο νερό. Είπα ότι ενδέχεται κάποια γόνιμα μέρη της Γης να γίνουν άγονα. Είπα ότι άλλα μέρη του πλανήτη, που ήσαν πάντα άνυδρα, θα έχουν πολύ νερό – ίσως υπερβολικό! Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για το νερό και πάντα έτσι ήταν. Φρεσκάραμε λοιπόν εν συντομία ό,τι είχαμε πει στο παρελθόν. Βρίσκεστε στο μέσον ενός κύκλου που θα φέρει ψύχος στον πλανήτη. Δεν είναι κύκλος θερμότητας, αλλά ψυχραντικός κύκλος. Αρχίζει όμως πάντα με ένα μικρό κύκλο ζέστης. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Θα επαναληφθεί και στο μέλλον. Είναι ένας μακρύς κύκλος – μια γενεά συν πέντε χρόνια. Τόσο διάστημα θα διαρκέσει. Αρχίζει με το λιώσιμο των πάγων στους πόλους, το οποίο είναι πολύ πάνω απ’ ό,τι έχετε δει στη διάρκεια της ζωής σας ή των προγόνων σας. Είναι κύκλος με επαναλήψεις χιλιάδων ετών, που όμως δεν έχει ακόμα καταγραφεί σε Ανθρώπινα αρχεία. Σίγουρα όμως έχει καταγραφεί στον πυρήνα των πάγων και στους δακτυλίους των δέντρων.

Είναι χιλιάδων ετών και συμβαίνει με κυκλικό τρόπο. Αφορά στο νερό. Αρχίζει με το λιώσιμο των πάγων σε κάποιο βαθμό, κάτι που επηρεάζει τον πλανήτη παντοιοτρόπως. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο χωρίς να αλλάξει η ζωή, όπως και η Γαία, κάτι που βλέπετε ήδη. Τι συμβαίνει όταν πάρετε εκείνο που είναι βαρύ στους πόλους και το λιώσετε; Γίνεται κρύο νερό που προστίθεται στην πολύ απαλή και λεπτή ισορροπία της θερμοκρασίας των θαλασσών του πλανήτη. Το πρώτο που συμβαίνει είναι μια ανακατανομή βάρους του νερού στον λεπτό φλοιό της Γης, από πάγο στους πόλους σε νέο νερό στις θάλασσες. Το αποτέλεσμα είναι σεισμοί και ηφαίστεια, κάτι που παρατηρείτε, έτσι δεν είναι; Έχετε σεισμούς σε μέρη που δεν θα έπρεπε. Ηφαίστεια ενεργοποιούνται με πρωτόγνωρους τρόπους. Θα υπάρξουν περισσότερα. Αναμένετέ τα.

Είναι υπερβολικό να πεις σε Ανθρώπους που ζουν σε πρόποδες ηφαιστείου που μπορεί να εκραγεί, ότι ίσως θα έπρεπε να μετακινηθούν; Κι όμως κάποιοι θα πουν: «Δεν εξερράγη στη ζωή μου, ούτε στη ζωή των γονιών ή παππούδων μου, οπότε δεν θα συμβεί». Μπορεί να εκπλαγείτε, καθώς τα πάντα αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει στη Γαία. Θα το επαναλάβουμε. Δεν πρόκειται για τιμωρία της ανθρωπότητας. Όσα συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη, δεν είναι το τελικό βήμα της Γαίας για να αφανίσει τον ανθρώπινο πολιτισμό. Σας λέω, επειδή το μήνυμα αυτό βρίσκεται τώρα στα χείλη εκείνων που θέλουν να σας τρομάξουν και να σας φοβίσουν, ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συμβαίνει μια αλλαγή που θα δημιουργήσει έναν πλανήτη με μεγάλη διάρκεια ζωής, ο οποίος θα σας παρέχει όσα χρειάζεστε – περισσότερη τροφή στους ωκεανούς απ’ όση έχετε δει ποτέ στο παρελθόν! Το δεύτερο που φέρνει το λιώσιμο των πάγων αφορά στην οικολογία. Θα κάνω μια πρόβλεψη σε λίγο. Υπάρχει ένα Ανθρώπινο 3D παράδειγμα που λέει ότι τα πάντα «συνηθίζονται» και μετά περνάνε. Η φύση όμως δεν δουλεύει έτσι και η πρόβλεψή μας θα είναι ενάντια σε ότι σας έχει ειπωθεί. Θα σας πω μια παραβολή και την πρόβλεψη σε λίγο, πριν όμως από αυτό θα σας εξηγήσω κάτι για τα πουλιά και τα ψάρια. Τις τελευταίες εβδομάδες σε ορισμένες λίμνες ξεβράζονται νεκρά ψάρια, σε εκατοντάδες χιλιάδες εάν όχι εκατομμύρια. Πουλιά πέφτουν από τον ουρανό. Θα κάνω μια δήλωση πολύ πριν το πει η επιστήμη σας. Όλα αυτά σχετίζονται με τον κύκλο νερό – όλα τους. Αφορά πάντα στον καιρό, έναν κύκλο καιρού που δεν έχετε δει στο παρελθόν. Θυμάστε πριν μερικά χρόνια που έβγαιναν φάλαινες στις παραλίες; Παρατηρήσατε ότι έχει σταματήσει το φαινόμενο αυτό; Ενώ όμως έβγαιναν στις παραλίες κάθε χρόνο, πολλοί φοβόντουσαν ότι: «Έρχεται το τέλος του κόσμου. Οι φάλαινες αυτοκτονούν».

Οι φάλαινες έβγαιναν στην παραλία επειδή έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα μαγνητικά της Γης, που το ναυσιπλοϊκό τους σύστημα [ο μαγνητίτης στο σώμα τους που αποτελεί τη μεταναστευτική τους πυξίδα] τις οδηγούσε κατ’ ευθείαν στη στεριά. Η στεριά δεν μετακινήθηκε· τα μαγνητικά πεδία άλλαξαν. Οπότε θα λέγαμε ότι ο έμφυτος μεταναστευτικός τους χάρτης έδειχνε λάθος. Ο λόγος που δεν συμβαίνει τώρα, είναι επειδή η νέα γενεά φαλαινών το εντόπισε και διόρθωσε τους χάρτες. Η φύση [Γαία] το κάνει αυτό. Η επόμενη γενεά λοιπόν δεν το επανέλαβε. Αντιθέτως, αυτο-οργανώθηκε στις αποδημητικές γραμμές λέυ (lay lines) και τώρα οι φάλαινες δεν ξεβράζονται τόσο συχνά. Τα μαγνητικά του πλανήτη συνεχίζουν να αλλάζουν και τα πουλιά το αγνοούν. Όπως οι φάλαινες, πολλά πουλιά μεταναστεύοντας πέρασαν σε ψηλότερα μέρη της ατμόσφαιρας, όπου βρήκαν το θάνατο από παγωμένη βροχή και χαλάζι. Έτσι πέφτουν από τον ουρανό. Είναι ο κύκλος νερού. Θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτό; Μερικά ναι, για λίγο καιρό και μετά θα το ανακαλύψουν και θα το ρυθμίσουν. Αυτό κάνει η φύση. Θα λέγατε ίσως: «Ο τρόπος της φύσης είναι σκληρός». Δεν είναι σκληρός. Είναι ένα θετικό σύστημα μάθησης που επιτρέπει σε γενεές πουλιών να παρευρίσκονται την επόμενη φορά. Οι θάνατοι μερικών επιτρέπουν στα πολλά να συνεχίσουν τον κύκλο ζωής τους και τη γενεαλογία τους στη Γη.

Θέλω να αναλύσετε τα ψάρια που ξεβράστηκαν. Αφήστε την επιστήμη να το ανακαλύψει κι αυτό. Θέλω να αναλύσετε τα ψάρια. Έχουν κάτι κοινό. Είναι όλα νεαρά. Γιατί αυτό; Τι γνωρίζετε για τον κύκλο νερού; Τι γνωρίζετε για το κρύο νερό, τον κύκλο ζωής ορισμένων ψαριών και τις συνήθειες αναπαραγωγής τους; Σας λέω ότι αλλάζει η θερμοκρασία στα στρώματα του νερού κι αυτό θ’ αλλάξει τον κύκλο ζωής των ωκεανών και λιμνών. Τα νεαρά ψάρια είναι πιο ευάλωτα στο θάνατο από κρύο, ειδικά τα είδη που ξεβράστηκαν ψόφια. Το κρύο σκότωσε δεκάδες χιλιάδων από αυτά. Είναι ο κύκλος νερού. Θα εξακολουθήσει; Για ένα διάστημα, μέχρι να εγκλιματιστούν, να προσαρμοστούν στο κρύο – και θα το κάνουν. Η φύση το κάνει αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;