Η ζωή μετά τη ζωή-1


Ο Ιησούς μιλάει μέσα από την Pamela Kribbe (www.jeshua.net)
Α' μέρος
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Αγαπητοί φίλοι, αγαπημένοι άγγελοι του φωτός, σας χαιρετώ όλους.
Είναι από την καρδιά της ενέργειας του Χριστού που εγώ, ο Ιησούς, απλώνω το χέρι μου και σας χαιρετώ.

Αγαπημένοι άγγελοι, να ξέρετε ότι σας αγαπάμε άνευ όρων, ακόμα και τώρα, ενώ διαμένετε σ’ ένα σώμα από σάρκα και αίμα, σ’ ένα θνητό σώμα. Ακόμα και τώρα που ζείτε μέσα στα όρια αυτού του προσωρινού σπιτιού, είστε άνευ όρων μέρος του Θεού, της Εστίας την οποία τόσο πολύ επιθυμείτε και σας λείπει. Ποτέ δεν έχετε πραγματικά εγκαταλείψει το Σπίτι, κι όμως δεν αναγνωρίζετε την αιώνια φλόγα η οποία παραμένει αναμμένη για πάντα μέσα στην ύπαρξή σας. Ελάτε σε επαφή με το φως αυτό τούτη τη στιγμή, πονέστε τον εαυτό σας, γνωρίστε ποιοι είστε. Ένα φως καίει μέσα σας, τόσο όμορφο και καθαρό. Πώς και αμφιβάλετε γι’ αυτό;

Σήμερα θα μιλήσουμε για το θάνατο. Μεγάλος φόβος υπάρχει σχετικά με τον θάνατο. Ο φόβος του αφανισμού, ο φόβος της λησμονιάς, ο φόβος μήπως σας καταπιεί η μεγάλη μαύρη τρύπα που συνδέεται με το θάνατο. Όπως συμβαίνει συχνά στη γήινη διάσταση, έχετε την τάση να γυρίζετε τα πράγματα ανάποδα και να τα παρουσιάζετε ακριβώς αντίθετα από τον τρόπο που πραγματικά είναι. Στην πραγματικότητα, ο θάνατος είναι απελευθέρωση, μια επάνοδος Σπίτι, μια ανάμνηση του ποιοι πραγματικά είστε.

Όταν ο θάνατος έρχεται, επιστρέφετε χωρίς κόπο στη φυσική σας κατάσταση της ύπαρξης. Η συνειδητότητά σας αναμειγνύεται με τη φλόγα του φωτός που είναι η αληθινή ταυτότητά σας. Τα γήινα φορτία ανυψώνονται από τους ώμους σας. Το ότι διαμένετε σε ένα φυσικό σώμα σας επιβάλλει περιορισμούς. Είναι αλήθεια ότι επιλέξατε να βουτήξετε σ’ αυτήν την κατάσταση περιορισμού λόγω της δυνατότητας των εμπειριών που είχε να προσφέρει. Ωστόσο είναι μια αίσθηση ευδαιμονίας το να επανέλθετε στην φυσική αγγελική σας κατάσταση. Ο άγγελος μέσα σας, αγαπά να πετάει και να είναι ελεύθερος, να ερευνά ελεύθερα τις μυριάδες των κόσμων που αποτελούν το Σύμπαν. Υπάρχουν τόσα πολλά για να εξερευνήσετε και να ζήσετε. Μόλις γεννιέστε σε ένα γήινο σώμα, περισσότερο ή λιγότερο χάνετε την επαφή με αυτή την αγγελική ελευθερία και την αίσθηση του να είστε χωρίς όρια.

Παρακαλώ τώρα, ας πάμε πίσω στο χρόνο, λίγο πριν την κατάδυσή σας στην παρούσα ενσάρκωσή σας. Σ’ ένα εσωτερικό επίπεδο επιτρέψατε στον εαυτό σας να αρχίσει αυτή την επίγεια ζωή. Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Ίσως να το έχετε ξεχάσει αυτό, και να αισθάνεστε περιστασιακά αμφιβολίες για το αν θέλετε πραγματικά να είστε εδώ. Ωστόσο, υπήρξε μια στιγμή κατά την οποία είπατε, ναι. Ήταν μια θαρραλέα επιλογή. Είναι πράξη μεγάλης γενναιότητας να ανταλλάσσετε προσωρινά την αγγελική ελευθερία και την αίσθηση του μη περιορισμού για την ανθρώπινη περιπέτεια, να γίνετε θνητός! Αυτή η περιπέτεια εμπεριέχει μιαν υπόσχεση που κάνει να αξίζει τον κόπο. Νιώστε αυτό το ναι! Που μόλις βγήκε από την ψυχή σας. Θυμηθείτε, επίσης, πώς σας έλκυσε η Γη. Νιώστε πώς συνδεθήκατε με την πραγματικότητα της Γης, και αισθανθείτε τη στιγμή που κατεβήκατε ως έμβρυο μέσα στη μήτρα της μητέρας σας. Ίσως να παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια βαρύτητα γύρω από τον πλανήτη Γη, μια ορισμένη γκριζάδα ή παχύ στρώμα.

Υπάρχει πολλή δυστυχία στη Γη. Πόνος, απώλεια, φόβος, αρνητικές σκέψεις είναι μέρος της γήινης συλλογικής ατμόσφαιρας. Και αυτό είναι που εσείς, ως πρόσφατα ενσαρκωμένη ψυχή, διασχίσατε. Το φως σας βρήκε τον τρόπο μέσα από αυτό το σκοτάδι, αλλά κάνοντάς το, ένα αναπόφευκτο πέπλο άγνοιας σκέπασε την αυθεντική αγγελική επίγνωσή σας. Νιώστε την θλίψη του γεγονότος, και πέρα από αυτό, το θάρρος και τη γενναιότητά σας. Ήσασταν αποφασισμένοι: Θα το κάνω. Για άλλη μια φορά, θα ριζώσω τον εαυτό μου σ’ αυτή τη γήινη πραγματικότητα προκειμένου να βρω το δικό μου φως, προκειμένου να το αναγνωρίσω, να το ανακαλύψω ξανά, και να το δώσω σε αυτόν τον κόσμο που τόσο το χρειάζεται.

Ναι, ήταν ένα άλμα στην άγνοια. Ξεχνώντας προσωρινά ποιοι είστε, χωρίς να θυμάστε ότι η αδέσμευτη κατάσταση της ύπαρξής σας είναι μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης. Ξεχάσατε ότι είστε ασφαλείς και ελεύθεροι, ανεξαρτήτως του πού βρίσκεστε. Όντας άνθρωπος, διεκδικείτε εκ νέου τη φυσική αίσθηση της ελευθερίας και της ασφάλειας. Στην αναζήτησή σας, μπορείτε να παγιδευτείτε από δυνάμεις που φαίνονται να σας προσφέρουν αυτό που ψάχνετε, αλλά στην πραγματικότητα σας κάνουν να εξαρτάστε από κάτι έξω από εσάς. Μπορεί να «κρεμαστείτε» σε κρίσεις έξω από σας, να σας λένε πώς να συμπεριφερθείτε έτσι ώστε να αγαπηθείτε. Αυτές οι ψεύτικες εικόνες του Σπιτιού, αυτά τα υποκατάστατα, τείνουν να σας στενοχωρούν και να σας καταθλίβουν. Πράγματι, το ταξίδι από τον ουρανό κάτω στη γη υπήρξε σκληρό. Ο θάνατος, όμως, σας μεταφέρει πίσω στο επίπεδο της αιώνιας αγάπης και της ασφάλειας. Είναι με το που πεθαίνετε που παραδίνεστε σ’ αυτό που πάντα είστε. Αν πεθάνετε συνειδητά, αν μπορείτε να δεχθείτε το θάνατο και να παραδοθείτε σ’ αυτόν, τότε η διαδικασία του θανάτου θα γίνει ένα χαρούμενο γεγονός.

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Πριν πεθάνεις, περνάς από ένα στάδιο αποχωρισμού και αφήματος. Είναι μια φάση όπου μπορείτε να αποχαιρετίσετε την επίγεια ζωή, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά την ίδια στιγμή σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαλογιστείτε βαθιά πάνω στο ποιοι είστε και τι έχετε μάθει και καταφέρει πάνω στη γη στη διάρκεια της ζωής σας. Στη θλίψη μπορείτε να αισθανθείτε αυτό που σας συνδέει με τους αγαπημένους σας. Ο δεσμός της αγάπης είναι αθάνατος. Αυτός ο δεσμός είναι τόσο ισχυρός που περνάει αβίαστα πέρα από το όριο που είναι ο θάνατος. Η αγάπη είναι μια ανεξάντλητη πηγή, που πάντα δίνει αφορμή για νέα ζωή. Να μην φοβάστε ότι θα χάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί είναι τη στιγμή του αποχαιρετισμού που ενισχύεται η άνευ όρων αγάπη ώστε να δοθεί μια νέα ζωή. Γι’ αυτό είναι σίγουρο: όταν αναχωρείτε με αγάπη, θα συναντηθείτε και πάλι. Θα βρείτε ο ένας τον άλλο πάλι, αβίαστα, επειδή η συντομότερη διαδρομή παραμένει πάντα ο δρόμος της καρδιάς.

Αν έχετε αγαπημένα πρόσωπα που «έφυγαν», μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι κοντά σας στο επίπεδο της καρδιάς. Νιώστε την παρουσία τους, γιατί είναι εδώ ανάμεσά μας, απλώνοντας το χέρι τους σε χαιρετισμό προς εσάς. Αισθάνονται προνομιούχοι και ελεύθεροι. Είναι απαλλαγμένοι από την αμφιβολία που μαστίζει τόσους πολλούς πάνω στη γη και λαχταρούν να μοιραστούν μαζί σας την αγάπη και την καλοσύνη που είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Εκείνοι που μένουν πίσω, συνδέουν συχνά το στάδιο που προηγείται του θανάτου αγαπημένων προσώπων, με συναισθήματα θλίψης και απώλειας. Είναι φυσικό να θρηνήσουν την αποχώρηση ενός αγαπημένου προσώπου. Είναι φυσικό να χάνουν και να λαχταρούν για την φυσική παρουσία των αγαπημένων τους. Ωστόσο, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε και να πιστεύετε ότι, με την αναχώρησή τους, μια πύλη προς μια νέα διάσταση ανοίγει, μια διάσταση όπου η επικοινωνία είναι από τη φύση της τόσο καθαρή, σαφής και άμεση που υψώνεται πάνω από τις μεθόδους επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται συνήθως στη γη. Μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με ένα αγαπημένο πρόσωπο, μετά το θάνατό του, από την καρδιά σας στην καρδιά του. Με αυτό τον τρόπο, παρανοήσεις που συνήθως έμπαιναν ανάμεσά σας μπορούν εύκολα να καθαριστούν, μόλις ειλικρινά και ανοιχτά επικοινωνήσετε με τον άλλο. Το μήνυμά σας θα λαμβάνεται, πάντα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;