Μήνυμα του Δασκάλου Ιλαρίωνα 6-13/2Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Πολυαγαπημένοι μου,

Πολλές αλλαγές συμβαίνουν μέσα στο σώμα σας αυτή τη στιγμή και αισθάνεστε πολλές παράξενες αισθήσεις σε διάφορες ώρες της ημέρας. Καθένας από εσάς εργάζεται προσπαθώντας να ευθυγραμμιστεί περισσότερο με τον Ανώτερο Εαυτό του έτσι ώστε μια μεγαλύτερη σύνδεση και ενσωμάτωση να λάβουν χώρα τώρα. Καθώς συμβαίνει αυτή η διαδικασία, τα νεύρα σας μπορεί να νιώσετε ότι ξεφτίζουν και ίσως να έχετε περιόδους ενόχλησης και ευερεθιστότητας η οποία δεν αντικατοπτρίζει, σε καμία περίπτωση, αυτό που συμβαίνει μέσα σας, αλλά αντίθετα είναι ένα σύμπτωμα που συνδέεται με τα ανεβασμένα επίπεδα της συχνότητας και μόνο ο χρόνος μπορεί να τα ανακουφίσει.
Σας συμβουλεύουμε να συνεχίσετε τις καθημερινές πρακτικές σας, περιπάτους στη φύση, να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό και να κάνετε ασκήσεις βαθιάς αναπνοής.
Επίσης, η φροντίδα του Εαυτού σας είναι πολύ σημαντική και για το λόγο αυτό θα σας ωφελήσουν πολύ ημερήσιες περίοδοι ενδοσκόπησης, διαλογισμού ή περισυλλογής. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με εκείνο το καινούργιο βιβλίο που θέλετε να αγοράσετε και να διαβάσετε ή με το να κάνετε εκείνο το απολαυστικό λουτρό στη μπανιέρα, αφού τη γεμίσετε και ρίξετε μέσα θαλασσινό αλάτι. Τα αξίζετε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Θα συνεχίζουν να γίνονται Αφυπνίσεις σε όλες τις Ψυχές που ενσαρκώνονται στον κόσμο αυτό και θα αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερο ανθρώπους να σηκώνονται όρθιοι κάνοντας τη φωνή τους ν’ ακουστεί, καθώς θ’ αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι αυτοί ΕΙΝΑΙ η αλλαγή που θέλουν να δουν στον κόσμο.
Πέρασαν πια οι μέρες, όταν η δήλωση αυτή έφερνε στο νου ότι κάποιος άλλος ήταν που θα έκανε τη δουλειά και την προσπάθεια, γιατί τώρα γίνεται σαφές σε όλους ότι η ενότητα είναι δύναμη για την πραγματοποίηση της ειρηνικής αλλαγής, και κάθε Ψυχή θα κρατά τον αδελφό και την αδελφή της με τιμή και όχι με εχθρότητα.

Καθώς η ενέργεια θα αυξάνεται, η ώθηση για την επίλυση των εσωτερικών συγκρούσεων θα συνεχίσει να ανέρχεται στην επιφάνεια. Και μπορεί να νιώσετε κατάπληκτοι από αυτό που θα βγαίνει από μέσα σας και που θα μοιάζει τόσο σε αντίθεση με αυτό που νομίζετε ότι είστε. Αφήστε το να κυλήσει από μέσα σας και να βγει στην επιφάνεια αυτό που ΔΕΝ είστε, εγκαταλείποντας το ενεργειακό σας σύστημα. Μην παρασυρθείτε στο δράμα αυτού που φεύγει, απλά παρατηρείστε το και αποκολληθείτε. Πάντα να θυμάστε να κάνετε την αντικατάσταση με το αγνό, λευκό Φως του Χριστού και αυτό θα σας βοηθήσει να καλέσετε και να γειώσετε τον Χριστικό Εαυτό σας μέσα στον εξωτερικό σας εαυτό. Να έχετε υπομονή με τους εαυτούς σας και αναμεταξύ σας και να θυμάστε ότι αυτό που φεύγει δεν είστε εσείς. Και καθώς αυτό θα συμβαίνει, περισσότερος από τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σας εαυτό θα μπορεί να εισέλθει και να εκδηλώνει το πνευματικό σας πεπρωμένο. Αυτό ακριβώς είναι που ζητήσατε να ολοκληρώσετε πριν ενσαρκωθείτε και αυτό τώρα εκδηλώνεται. Τα αισθήματα αγάπης, συμπόνιας και συμπάθειας για εσάς τους ίδιους και τους αγαπημένους σας θα σας βοηθήσουν να κρατηθείτε κατά τη διάρκεια αυτών των πολλών αλλαγών στα πολλά διαφορετικά επίπεδα που συνεχώς και αδιάκοπα θα λαμβάνουν χώρα.

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να κερδίσετε και καθώς θα χαράσσετε την πορεία σας με επιτυχία, θα βιώνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά και αυτά τα συναισθήματα θα τα νιώθετε όλο και πιο συχνά μέσα σας.
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ εαυτός σας είναι ένα Ον όλων των πραγμάτων που είναι καλά, θετικά, χαρούμενα, ευτυχισμένα, γεμάτα χιούμορ, δημιουργικά, ευγενικά, συμπονετικά, φιλεύσπλαχνα. Επιτρέψτε στον πραγματικό σας εαυτό να βγει προς τα έξω, επιτρέψτε στο όμορφο Φως σας να λάμψει, γιατί αυτό είναι που είστε.

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;