Καινούργιο DNA


H γιατρός Berrebda Fox εξηγεί σε συνέντευξη που έδωσε στην Patricia Resh τις κυτταρικές αλλαγές και τη μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA. H γιατρός Fox είναι ολιστική θεραπεύτρια του κέντρου Avalon Wellness στο Mount Shasta στην Καλιφόρνια. Η κλινική Avalon ξαναφέρνει στην επιφάνεια τη θεραπευτική ιδέα και τις μεθόδους όπως εφαρμοζόντουσαν αρχικά στο νησί Avalon. H ολιστική γιατρός απέδειξε, μέσω εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος, πως στην πραγματικότητα υπάρχει ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων.
Ερώτηση: Μπορείτε να μας πείτε ποια είστε και ποιο είναι το βιογραφικό σας ;
Απάντηση: Έχω ντοκτορά στην φυσιολογία και στην naturopathy. Όταν εκπαιδευόμουν και φοιτούσα στην Ευρώπη, έδωσα πολλές συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, έλαβα μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και εργάζομαι στο κανάλι FOX σε προγράμματα που έχουν να κάνουν με εξωγήινους και το ρόλο που παίζουν σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο ανθρώπινο γένος αυτούς τους καιρούς.
Ερώτηση: Ποιες είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν – γίνονται στον πλανήτη και πώς αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν το σώμα μας ;
Απάντηση: Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, τροποποιήσεις και μεταλλάξεις, που κατά τα λεγόμενα των γενετιστών έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Πριν ένα χρόνο, στο Μεξικό, έγινε ένα συνέδριο γενετιστών από όλο τον κόσμο με θέμα «Η αλλαγή του DNA». Ζούμε μιαν επαναστατική αλλαγή, παρόλ’ αυτά δεν γνωρίζουμε σε τι πραγματικά αλλάζουμε.
Ερώτηση : Πώς αλλάζει το DNA μας;
Απάντηση : Ο καθένας από εμάς έχει μια διπλή έλικα DNA. Εκείνο το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Στη διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας, εκείνο που κατανοώ είναι πως θα αναπτυχθούν 12 έλικες. Αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως άρχισε πριν 5-10 χρόνια. ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΕΘΑ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ! Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση! Πρόκειται για μια μετάλλαξη – αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα μας είναι άγνωστο. Οι αλλαγές αυτές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε τον πληθυσμό. Παρομοίως αλλάζουν και τα κύτταρα μας. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή εργάζομαι με τρία παιδιά που έχουν 3 έλικες στο DNA τους. Ήδη πολλές θρησκείες έχουν μιλήσει γι’ αυτές τις αλλαγές και γνωρίζουμε πώς αυτό θα γίνει κατά κάποιον τρόπο. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια θετική μετάλλαξη – αλλαγή, τόσο σωματική όσο και νοητική και συναισθηματική αλλ’ αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί και να προκαλέσει ακόμη και ανησυχία.
Ερώτηση: Αυτά τα παιδιά τι το ιδιαίτερο έχουν ή παρουσιάζουν;
Απάντηση: Πρόκειται για παιδιά που μπορούν να μετακινήσουν αντικείμενα με τη σκέψη ή ακόμα και να πάρουν ένα ποτήρι νερό κοιτάζοντας το μονάχα, πρόκειται για τηλεπαθητικά παιδιά. Κοιτάζοντας τα μπορείς να σκεφτείς πως πρόκειται για υπερανθρώπους ή κατά κάποιον τρόπο αγγελικά όντα, αλλά δεν είναι έτσι, κατά την ταπεινή μου γνώμη έτσι θα γίνουμε κι εμείς στις επόμενες δεκαετίες.
Ερώτηση: Νομίζετε πως αυτό θα συμβεί σε όλους μας;
Απάντηση: Φαίνεται πως το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που γεννήθηκε πριν από το 1940 δεν είναι ικανό να πραγματοποιήσει αυτή την μετάλλαξη – αλλαγή, όμως οι επόμενες γενιές κάτι ξεκίνησαν, που τους δίνει την ικανότητα και δυνατότητα να σχηματίζουν μιαν επιπλέον έλικα κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Τα συστήματά μας – ανοσοποιητικό και ενδοκρινολογικό – εμφανίζουν πολλά σημεία αυτής της αλλαγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον εργάζομαι στον ερευνητικό τομέα, με αποδείξεις και θεραπείες. Μερικοί ενήλικες που εξέτασα και μελέτησα έχουν αρχίσει να σχηματίζουν μια νέα έλικα, άλλοι έχουν ήδη την τρίτη. Αυτά τα άτομα ζουν πολλές αλλαγές στο σώμα τους και στην συνειδητότητά τους, που οφείλονται στο γεγονός πως όλα είναι ΕΝΑ.
Η γνώμη μου είναι πως η Γη και οι κάτοικοι της ανεβάζουν τη δόνησή τους.
Πολλοί που γεννήθηκαν τελευταία έχουν φωτεινά σώματα. Οι πιο παλιοί που διαλέγουν να αλλάξουν πρέπει να περάσουν μέσα από πολλές φυσικές αλλαγές.
Ερώτηση: Ποια είναι η αιτία της αλλαγής σε όλους εκείνους που γεννήθηκαν με την κανονική διπλή έλικα;
Απάντηση: Η πιο εύκολη μορφή της μετάλλαξης – αλλαγής του DNA είναι μέσω ενός ιού. Συνεπώς οι ιοί δεν είναι πάντα κακοί. Οι ιοί ζουν πάνω σ’ ένα ζωντανό ιστό, είναι οι επονομαζόμενοι ιοί DNA, όπως ο ιός Epstein Barr και ο ιός Herpes 6. Σχεδόν όλα τα άτομα που βιώνουν ένα τέτοιο φαινόμενο μετάλλαξης ή έχουν μια καινούργια δουλειά ή έχουν ένα καινούργιο τρόπο που σκέφτονται ή αρχίζουν μια καινούργια ζωή.
Παρόλο που μπορεί να αισθανθούν σαν άρρωστοι ή απελπισμένοι, αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο, τους δόθηκε η δυνατότητα να αλλάξουν την δομή του DNA τους και του σώματός τους με μια δομή πιο φωτεινή και περισσότερο υγιή, που θα τους επιτρέψει να ζήσουν τις επόμενες γενιές. Κατά την γνώμη μου πάντα, αυτό το φαινόμενο θα ολοκληρωθεί πριν το 2012.
Ερώτηση: Τι αλλαγές να περιμένουμε ;
Απάντηση: Δεν θα υπάρχουν αρρώστιες, θα έχουμε την ικανότητα να παίρνουμε τα μαθήματά μας στη ζωή όχι πια μέσα από τον πόνο αλλά μέσα από τη χαρά και την αγάπη. Τα παλιά συστήματα θα πρέπει να καταρρεύσουν εάν θέλουμε να δούμε να γεννιέται κάτι νέο: μέχρι τώρα βλέπουμε πολέμους, συστήματα πολιτικο-οικονομικά και υγείας που δεν λειτουργούν… Πολλά παλαιά πρότυπα δεν πρέπει πια να υπάρχουν.
Όλοι εκείνοι που διάλεξαν να ζήσουν σε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή είναι οι πρόδρομοι του νέου είδους.
Βρισκόμαστε στην εποχή της αποκάλυψης και εμφάνισης του ουρανού επάνω στη Γη. Δεχόμαστε βοήθειες από εκείνους που άλλοι αποκαλούν Δασκάλους, άλλοι εξωγήινους, άλλοι αγγελικές οντότητες… Όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε ικανοί να ακούσουμε την εσωτερική φωνή των ουρανών, όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε συντονισμένοι με τις αλλαγές που έρχονται.
Ερώτηση: Τι άλλες αντιδράσεις θα υπάρξουν από αυτή τη μετάλλαξη;
Απάντηση: Με την κυτταρική αλλαγή που θα γίνει, τα άτομα κάποιες φορές θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται αλλού, μπορεί να αισθανθεί κάποιος εξουθενωμένος και αυτό γιατί θα γίνει μια ριζική κυτταρική αλλαγή από την στιγμή που θα μετατραπούμε σε καινούργιες υπάρξεις· θα αισθανθούμε σαν μωρά που μόλις γεννήθηκαν, μπορεί να αισθανθούν νοητική σύγχυση ή να μην μπορούν να συγκεντρωθούν στις καθημερινές τους ασχολίες. Πολύ κοινό θα είναι οι πόνοι και οι κακοδιαθεσίες σε όλο το σώμα, χωρίς κάποια εμφανή αιτία. Πολύς κόσμος σήμερα αισθάνεται «παράξενα». Εάν πάνε στο γιατρό πολύ εύκολα τους συνταγογραφεί κάποιο αντικαταθλιπτικό, γιατί δεν καταλαβαίνει τι τους συμβαίνει. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ιατρική κοινότητα γιατί δεν είναι συνηθισμένη να αντιμετωπίζει τα ενεργειακά σώματα. Οι γυναίκες βιώνουν ορμονικές αλλαγές, μπορεί να κλαίνε χωρίς λόγο και αιτία, άλλες μπορεί να μπαίνουν σε εμμηνόπαυση πρόωρα. Οι άνδρες μπορεί να αισθανθούν καταπιεσμένοι από την κούραση, μπορεί να αισθανθούν να αναπτύσσεται η διαίσθησή τους.
Ερώτηση: Πώς αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που διανύουν αυτή την αλλαγή;
Απάντηση: Τους προσεγγίζω ατομικά και δεν τους αντιμετωπίζω σαν ασθενείς. Ιατρός στα λατινικά σημαίνει «εκπαιδευτής». Η μοναδική πραγματική θεραπεία, σαν αληθινή θεραπεύτρια, είναι να εμψυχώνω τους ανθρώπους προσφέροντάς τους όλα τα αναγκαία εργαλεία και προσπαθώντας να τους καθησυχάσω για ότι τους συμβαίνει. Τους εξηγώ πώς μπορούν να θεραπευτούν και να απελευθερωθούν από τα «αρνητικά» συμπτώματα, καθ’ όλη την διάρκεια της μετάλλαξης – αλλαγής.
Κάνω ανοσολογικούς ελέγχους και κατόπιν εξηγώ τα πάντα στον ενδιαφερόμενο και τον πληροφορώ δίνοντας του να καταλάβει, πως εκείνος έχει τη δύναμη να αυτοθεραπευθεί. Δεν είμαι εγώ ο θεραπευτής αλλά μονάχα το εργαλείο του ατομικού του θεραπευτικού φαινομένου.
Ο καθένας μας έχει τη δύναμη της αυτοθεραπείας. Το κλειδί βρίσκεται στο να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη και να δράσει από μόνος του. Εγώ χρησιμοποιώ διάφορες θεραπευτικές μεθόδους για να βοηθήσω το ορμονικό σύστημα και το DNA, όπως ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, συμπληρώματα διατροφής, βέβαια η θεραπεία που θα ακολουθήσω είναι εξατομικευμένη και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.
Ερώτηση: Πώς βλέπετε την εξέλιξη της εργασίας σας;
Απάντηση: Την βλέπω σαν μια γέφυρα: η εργασία μου είναι και επιστημονική αλλά και τέχνη. Η ΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Δεν νομίζω πως όλη μου τη ζωή θα είμαι θεραπεύτρια, αφού οι αρρώστιες θα εξαλειφθούν. Σαν συνειδητά όντα θα εξαλείψουμε τις αρρώστιες και τα βάσανα!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταπληκτικό το άρθρο σου Αγγελικούλα! Θα το βάλω κι εγώ στο δικό μας Site.
Kaiti

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;