Ο προσωπικός καρμικός κύκλοςΣυνέχεια του μηνύματος του Ιησού, μέσα από την Pamela Kribbe www.Jeshua.net

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Οι γήινες ζωές σας είναι μέρος ενός μεγαλύτερου κύκλου της ψυχής σας. Αυτός ο κύκλος σχεδιάστηκε έτσι για να μπορέσετε να βιώσετε τη δυικότητα. Μέσα στον κύκλο αποκτήσατε την εμπειρία του πώς είναι να είσαι άνδρας και γυναίκα, υγιής και άρρωστος, πλούσιος και φτωχός, καλός και κακός. Σε μερικές ζωές ήσασταν πιο πολύ ανακατεμένοι με τον υλικό κόσμο ως αγρότες, εργάτες, μάστορες. Υπήρξαν και ζωές με πνευματικό προσανατολισμό, στις οποίες είχατε έντονη την επίγνωση της πνευματικής σας προέλευσης. Σ’ εκείνες τις ζωές νιώσατε το θρησκευτικό κάλεσμα να σας έλκει. Σε άλλες ζωές εξερευνήσατε τους κοσμικούς τομείς της δύναμης, της πολιτικής κ.λπ. Άλλες πάλι ζωές τις είχατε αφιερώσει στην καλλιτεχνική έκφραση του εαυτού.
Συχνά οι ψυχές τείνουν να εξειδικεύονται σε κάτι, στη διαδρομή όλων αυτών των ζωών. Εύκολα μπορείτε να το καταλάβετε σε ανθρώπους που κατέχουν ένα φυσικό χάρισμα σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Φαίνεται να έχουν ένα δυναμικό στον τομέα αυτό, ακόμα και ως παιδιά και αυτό που χρειάζεται μόνο, είναι να αφυπνιστεί την κατάλληλη στιγμή και μετά πολύ εύκολα αναπτύσσεται.

Οι ψυχές, που ανήκουν στους εργάτες του φωτός, συχνά έλκονται από μια θρησκευτική ζωή και έχουν ζήσει πολυάριθμες ζωές ως μοναχοί, καλόγριες, ιερείς, σαμάνοι, μάγισσες, διάμεσα κ.λπ. Τους ελκύει το γεγονός να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον υλικό και τον πνευματικό κόσμο. Όταν νιώθετε αυτό το κάλεσμα, την έντονη επιθυμία να ανακατευτείτε με την πνευματικότητα, ακόμα και αν αυτή δεν έχει σχέση και δεν ταιριάζει με την καθημερινή σας ζωή, μπορεί πολύ καλά να ανήκετε σε αυτή την οικογένεια των εργατών του φωτός.
Το να ζείτε στη γη, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε πλήρως την εμπειρία, πώς είναι να είστε άνθρωποι. Τώρα, θα αναρωτηθείτε ίσως, τι το εξαιρετικό έχει το να είναι κανείς άνθρωπος; Γιατί πρέπει να αποκτήσω την εμπειρία;

Η ανθρώπινη εμπειρία είναι εξίσου έντονη και πολυποίκιλη. Ζώντας μιαν ανθρώπινη ζωή, προσωρινά βυθιζόσαστε σε ένα συντριπτικό πεδίο σωματικών αισθήσεων, σκέψεων και συναισθημάτων. Ένεκα της έμφυτης δυικότητας του πεδίου, υπάρχει μεγάλη αντίθεση και σφοδρότητα στις εμπειρίες, πολύ πιο μεγάλες από όταν βρισκόσασταν στο αστρικό πεδίο. Ίσως να είναι δύσκολο να το φανταστείτε, αλλά πολλές οντότητες από την πλευρά μας επιθυμούν να βρεθούν στη θέση σας. Επιθυμούν να είναι άνθρωποι, να κερδίσουν την ανθρώπινη εμπειρία. Η ανθρώπινη εμπειρία έχει ένα είδος αληθινότητας που είναι ανεκτίμητη σ’ αυτές. Αν και μπορούν να δημιουργήσουν αμέτρητες πραγματικότητες με τη δύναμη της φαντασίας τους, παίρνουν λιγότερη ικανοποίηση απ' ό,τι η δημιουργία μιας αληθινής πραγματικότητας στη γη.
Πάνω στη γη, η διαδικασία της δημιουργίας συχνά είναι αγώνας. Συνήθως συναντάτε μεγάλη αντίσταση στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Ο νοητικός τύπος δημιουργίας στον αστρικό κόσμο είναι πολύ πιο εύκολος. Δεν υπάρχει χρονική καθυστέρηση ανάμεσα στη σκέψη και στη δημιουργία. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε όποια πραγματικότητα επιθυμείτε και σκεφτείτε. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Τη στιγμή που θα σκεφτείτε μια εικόνα, έναν όμορφο κήπο π.χ., νάτος έτοιμος για να μπείτε μέσα.

Αντίθετα, στη γη, το να κάνετε μια ιδέα πραγματικότητα, απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Θέλει δυνατή πρόθεση, επιμονή, διαύγεια πνεύματος και καρδιά με εμπιστοσύνη. Στη γη έχετε να αντιμετωπίσετε τη βραδύτητα και το πείσμα του υλικού κόσμου. Έχετε να αντιμετωπίσετε τις αντιφατικές παρορμήσεις μέσα σας, αμφιβολίες, απογοητεύσεις, έλλειψη γνώσης, χάσιμο πίστης, κ.λπ. Η διαδικασία της δημιουργίας μπορεί να αποτύχει εξαιτίας οποιουδήποτε από αυτούς τους παράγοντες. Παρά ταύτα, αυτά τα δυνητικά προβλήματα, ακόμα και οι αποτυχίες είναι οι αιτίες που κάνουν την εμπειρία της γήινης ζωής τόσο πολύτιμη. Σ’ αυτή τη διαδικασία, οι προκλήσεις που συναντάτε είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι. Δίνουν στη γήινη εμπειρία μια βαθύτητα πολύ ευρύτερη και πληρέστερη απ’ ό,τι η άνευ καμιάς προσπάθειας δημιουργική διαδικασία των αστρικών πεδίων. Η μη προσπάθεια κάνει κάτι να μην έχει νόημα, να μην αξίζει. Οι αστρικές οντότητες που δεν έχουν βιώσει ακόμα τις γήινες εμπειρίες το ξέρουν και το καταλαβαίνουν αυτό.

Συχνά αποθαρρύνεστε και απελπίζεστε από την μη υπάκουη φύση της πραγματικότητάς σας. Συχνά η πραγματικότητα δεν απαντά στις επιθυμίες και τις ελπίδες σας. Συχνά οι δημιουργικές σας προθέσεις φαίνεται να καταλήγουν σε πόνο και να σας προσγειώνουν απότομα. Όμως, θα βρείτε το κλειδί που οδηγεί στην ειρήνη και στην ευτυχία σε ένα βαθμό. Θα βρείτε αυτό το κλειδί μέσα στη δική σας καρδιά. Και όταν γίνει αυτό, η χαρά που θα πάρετε δεν θα μπορεί να συγκριθεί με καμία από τις δημιουργίες των αστρικών πεδίων. Θα είναι η γέννηση της θεϊκότητάς σας. Η έκσταση που θα νιώσετε από την αφύπνιση της θεϊκότητάς σας θα σας παρέξει τη δύναμη να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Αυτή η θεϊκή αγάπη θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε από τις βαθιές πληγές που σας δημιούργησαν οι ζωές σας στη γη.
Και μετά, θα μπορέσετε να θεραπεύσετε άλλους που θα περνούν τις ίδιες δοκιμασίες και θλίψεις. Θα αναγνωρίζετε τον πόνο τους. Θα τον βλέπετε στα μάτια τους. Και θα μπορέσετε να τους οδηγήσετε στο μονοπάτι της θεϊκότητάς τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;