Η Νέα Γη


Μήνυμα του Ιησού
μέσα από την Pamela Kribbe (www.Jeshua.net)

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Αυτή την εποχή και αυτές τις ημέρες, μια μετάβαση λαμβάνει χώρα στη γη. Μια νέα συνειδητότητα ανατέλλει η οποία νωρίτερα η αργότερα θα λάβει υλική υπόσταση. Πώς ακριβώς θα έρθει ή ποια μορφή θα λάβει δεν είναι καθορισμένο. Το μέλλον είναι πάντα απροσδιόριστο. Το μόνο πράγμα που αληθινά υπάρχει είναι αυτή η στιγμή: το Τώρα. Από την πηγή του Τώρα αναβλύζουν αμέτρητοι δρόμοι, ένας ατέρμων ιστός μελλοντικών πιθανοτήτων.
Βασιζόμενοι στο παρελθόν, μπορούμε να προβλέψουμε αν ένα μέλλον είναι πιο πιθανό από ένα άλλο, αλλά η επιλογή είναι πάντα δική σας. Εσείς είστε που αποφασίζετε αν θα επιτρέψετε στο παρελθόν να ορίσει το μέλλον σας! Οι προβλέψεις βασίζονται πάντα σε πιθανότητες. Οι πιθανότητες συνδέονται με το παρελθόν. Η δύναμή σας, ως ανθρώπινα όντα, είναι ικανή να σπάσει τους δεσμούς με το παρελθόν, να ξεκινήσει μια διαφορετική πορεία. Είστε προικισμένοι με ελεύθερη βούληση και έχετε τη δύναμη να αλλάξετε, να ανα-δημιουργήσετε τον εαυτό σας.
Σ’ αυτή τη δύναμη βρίσκεται η θεϊκότητά σας. Είναι η δύναμη να δημιουργείτε από το τίποτα (να δημιουργείτε ex nihilo). Αυτή η θεϊκή δύναμη ανήκει στην ίδια την ουσία αυτού που είστε.

Μην ξεχνάτε ότι είστε οι κυρίαρχοι της πραγματικότητάς σας. Κάθε ψυχή στη γη θα βιώσει αυτή τη μετάβαση με τον τρόπο που ταιριάζει στη δική της εσωτερική προδιάθεση. Υπάρχουν πολλές πραγματικότητες. Αυτή που επιλέγετε απαντά στις εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Αυτό που κάνει αυτή την εποχή (1950 – 2070 περίπου) ξεχωριστή, είναι ότι τελειώνουν δυο διαφορετικοί κύκλοι συνειδητότητας: ένας προσωπικός κύκλος και ένας πλανητικός κύκλος. Η ολοκλήρωση, αυτών των κύκλων, συμπίπτει και η μία ενδυναμώνει και ενισχύει την άλλη.

Για ένα μέρος της ανθρωπότητας η ολοκλήρωση του κύκλου των γήινων ενσαρκώσεων είναι πλησίον. Οι περισσότερες ψυχές που εμπλέκονται σε αυτή την ολοκλήρωση είναι εργάτες του φωτός. Θα σας εξηγήσω τη φύση αυτού του προσωπικού κύκλου: τι σημαίνει να περνάς μέσα από αυτόν και ποιος είναι ο σκοπός τού να ζει κάποιος όλες αυτές τις αρκετά πολύπλοκες ζωές στη γη. (Συνεχίζεται).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;