Μήνυμα του Δασκάλου Ιλαρίωνα 9-16/1


Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Καλώς ήλθατε και πάλι, Αγαπημένοι Εργάτες του Φωτός. Πολλοί από εσάς προχωράτε στον νέο επόμενο ρόλο σας, αυτόν του Απεσταλμένου του Φωτός στη Γη. Είναι μεγάλη η ευθύνη και απαιτεί να έχει κάποιος συνολικά ανεξάρτητη κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής του. Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε τη δύναμη που κρατάτε μέσα σας... ότι έχετε τη δύναμη να θεραπεύετε ή τη δύναμη να βλάπτετε μόνο με λίγες λέξεις. Καθώς προοδεύετε όμως, μόνο μία επιλογή μπορεί να υπάρξει και αυτή είναι ο δρόμος της Αγάπης. Βλέπετε τώρα ότι η πραγματική δύναμη απαιτεί συνεχή αυτοπειθαρχία ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που περάσατε όλες αυτές τις τεράστιες δοκιμασίες. Καθώς συνεχίζετε να αποκτάτε την εμπειρία της δύναμης της Κουνταλίνι, που ανυψώνεται μέσα σας, μαθαίνετε για τους τρόπους και τα μέσα της ισορροπίας. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να γειώνετε τις ενέργειές σας στη Γη κάθε μέρα και μερικές φορές πιο συχνά προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία σας. Αυτή είναι η εποχή που ο Ανώτερος Εαυτός σας έρχεται σιγά-σιγά στα χαμηλότερα σώματά σας και κάνει έλεγχο "υγρών", για να το πω πιο απλά. Αν ο Ανώτερος Εαυτός σας ερχόταν απότομα, πολύ σύντομα θα έκαιγε όλα τα κυκλώματα κι έτσι λαμβάνεται μεγάλη προσοχή να εγκλιματιστεί το φυσικό σας "όχημα" στις ανώτερες ενέργειες για να γίνει η όλη διαδικασία με περισσότερη χάρη και ευκολία. Ο Ανώτερος Εαυτός σας είναι Ον με Τεράστια Δύναμη.

Θα συνεχίσουν να γίνονται μεγάλες αλλαγές σε καθέναν από εσάς, αγαπημένοι, και θα βρείτε τον εαυτό σας να αποφεύγει τυχόν χαμηλότερες ενέργειες που θα εκδηλώνονται στο πεδίο σας, έως ότου θα κυριαρχήσετε στην τέχνη της θωράκισης του εαυτού από τις ενέργειες των άλλων.
Αυτό βέβαια είναι ένα δύσκολο μάθημα καθώς θα συνεχίζετε την καθημερινή σας ζωή, επειδή συνήθως αλληλεπιδράτε με πολλούς ανθρώπους κατά την διάρκεια της ημέρας. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την ημέρα σας κάνοντας εκκαθάριση και μετά να συνδέεστε με τη δική σας ενέργεια έτσι ώστε να μπορείτε να αναγνωρίζετε πότε αρχίζετε να παίρνετε κάποιου άλλου την ενέργεια.

Ο νους είναι πολυάσχολος, δεν παύει ποτέ να μιλάει γι' αυτό και είναι ώρα τώρα πια να μάθετε πώς να αποκολλάτε την προσοχή σας από τον συνεχή βομβαρδισμό των "συζητήσεων του εγώ". Αυτό που θα σας βοηθούσε, είναι να στρέφετε την προσοχή σας σε σκέψεις τονωτικές, ενθαρρυντικές, ενισχυτικές, αντικαθιστώντας τις σκέψεις ανησυχίας και άγχους που σας κατακλύζουν ώστε να εκπαιδευτείτε σιγά-σιγά να τις αντικαθιστάτε κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Αν αυτό σας γίνει μια καινούργια συνήθεια, σύντομα θα αποκτήσετε τον έλεγχο και θα γίνετε ικανοί να επιλέγετε τις σκέψεις σας προς την κατεύθυνση των αληθινών στόχων και της πνευματικής προόδου σας. Αυτή η πρακτική θα απελευθερώσει ένα μεγάλο ποσό ενέργειας και θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο ελεύθεροι θα νιώθετε στα σώματά σας.
Η ανταμοιβή είναι μεγάλη για όσους συνεχίσουν με επιμονή το πνευματικό Μονοπάτι τους και το αίσθημα της χαράς θα γίνει ο μόνιμος σύντροφός τους. Το περπάτημα του Μονοπατιού είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, αφού κι εμείς κάποτε το περπατήσαμε και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να παραμείνουμε κοντά στη Γη και να υπηρετούμε κατ' αυτή την τόσο εκπληκτική εποχή. Να θυμάστε να μας καλείτε... απλά επιλέξτε έναν ή μία από τους Αναληφθέντες Δασκάλους με τον οποίο πιστεύετε ότι νιώθετε πιο οικεία και να τον/την καλείτε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθάμε, να σας καθοδηγούμε, να σας δείχνουμε το δρόμο προς τη νέα Χρυσή Εποχή. Λατρεύουμε να μας καλείτε. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα,

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;