Μήνυμα του Ιησού Ιαν. 2011H Αστρική Σπορά του Μέλλοντος

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη

Αγαπημένοι μου βρίσκεστε σε εκπαίδευση. Το γνωρίζετε; Συμφωνήσατε να ενσαρκωθείτε στον κόσμο αυτό αλλά δεν είστε του κόσμου τούτου. Συμφωνήσατε να υπηρετήσετε τη θεότητά σας αναγκαζόμενοι μερικές φορές να παλέψετε με τις προκλήσεις του κόσμου. Και συμφωνήσατε ότι θα κάνετε επίδειξη του Φωτός και της χαράς του Φωτός.
Έχετε έρθει ως «αστρική σπορά» από άλλους πλανήτες, άλλους αστερισμούς. Δεν είναι αυτή η πρώτη σας ενσάρκωση γενικά, και δεν είναι η πρώτη σας ενσάρκωση πάνω στη Μητέρα Γη. Ήρθατε εθελοντικά πριν από πολύ καιρό, για να βιώσετε το γραμμικό χρόνο και να φέρετε την ενθύμηση της θεότητας και της ολότητας και να περπατήσετε ανάμεσα σε αδελφούς και αδελφές – που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και διαφορετικούς αστερισμούς – να φέρετε τον πολιτισμό σας, τις γνώσεις σας, τις μνήμες σας πάνω σε όποιες προκλήσεις φαίνεται να συμβαίνουν κάθε εποχή. Είδατε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές διαφορετικές κουλτούρες στον κόσμο και είδατε ότι κάποιοι προσεγγίζουν τη ζωή μέσα από γενικευμένες διδασκαλίες, όσα τους δίδαξαν οι πρόγονοί τους και είπαν ότι είναι άξια σεβασμού. Και είδατε κάποιους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους προσπαθώντας να διατηρήσουν αυτά που ένιωθαν ότι ήταν σημαντικά στη γενικευμένη σκέψη τους, δηλαδή στον πολιτισμό τους. Και αυτό επειδή προέρχονται από διαφορετικούς αστερισμούς και γνωρίζουν διαφορετικούς τρόπους ύπαρξης.
Είστε αστρική σπορά του Φωτός. Έχετε έρθει από μια πλανητική μάζα που γνώρισε το Φως και γνώρισε τον εαυτό της ως Φως, και επιθυμείτε να το γνωρίσετε ξανά! Αυτός είναι ο σκοπός της αναζήτησής σας. Αυτός είναι ο λόγος που προσεύχεστε. Αυτός είναι ο λόγος που διαβάζετε τα βιβλία που διαβάζετε. Αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνετε σε δασκάλους και εργαστήρια. Θυμάστε πώς είναι να ζείτε με αρμονία. Θυμάστε πώς είναι να ζείτε στο Φως και να νιώθετε το Φως. Ακόμα και σε σωματικό επίπεδο να νιώθετε ελαφρύτεροι και από τον αέρα και να γνωρίζετε ότι ο καθένας από εσάς είναι ο δημιουργικός Ένας που δημιουργεί τη δική του εμπειρία. Κι όμως, μερικές φορές συγκρούεστε με τον κόσμο και αναρωτιέστε: «Πώς είναι δυνατόν να νιώσω το Φως αυτή την εποχή, κάτω από τέτοιες συνθήκες;»
Και μετά, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και έρχεστε σε ένα μέρος ειρήνης μέσα σας που ανοίγει την πόρτα της ενθύμησης ότι είστε πολύ περισσότερο από ένα σώμα, πολύ περισσότερο από μια προσωπικότητα, πολύ περισσότερο από όλα τα βιβλία που έχετε διαβάσει ποτέ, πολύ περισσότερο από αυτά που σας έχουν πει οι δάσκαλοί σας.
Οι δάσκαλοί σας είναι υπέροχοι γιατί σας δίνουν τα «κλειδιά». Σας πιέζουν, σας ωθούν, ακόμα και με αντίστροφη ψυχολογία. Οι εμπειρίες που φέρνετε στους εαυτούς σας είναι πάρα πολύ καλοί δάσκαλοι, ακόμα κι αν μερικές φορές μοιάζουν πιο τρομερές κι απ’ τον ίδιο τον θάνατο. Όμως, οι εμπειρίες είναι οι δάσκαλοι που θα σας επιτρέψουν να ανεβείτε, να ανέλθετε σε ένα μέρος όπου θα γνωρίσετε ότι είστε Φως.
Έχετε διαμορφώσει το σώμα σας από την ενέργεια που είστε, το Φως που είστε και το έχετε εξοπλίσει εσωτερικά με μια υπέροχη μέθοδο εξοπλισμού… που εκκρίνει μια χημική ουσία και όταν αντιμετωπίζετε έντονες ή δραματικές καταστάσεις παίρνετε μια μεγάλη δόση από αυτή την ουσία. Λέγεται αδρεναλίνη. Αναζητάτε την αδρεναλίνη γιατί σας επιτρέπει να νιώθετε ζωντανοί. Σας επιτρέπει να νιώθετε πιο δραστήριοι και ενεργοί απ’ ό,τι στην καθημερινή ρουτίνα της ζωής. Για το λόγο αυτό αναζητάτε το δράμα για την καθαρή χαρά που κρύβει, την έκκριση της αδρεναλίνης. Είναι ένας καλός τρόπος να έχετε πρόσβαση σε περισσότερη από την ενέργεια του Χριστού που είστε.

Σαν αστρική σπορά του Φωτός έχετε ενσαρκωθεί στο πέρασμα των αιώνων του γραμμικού χρόνου σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. Έχετε ζήσει στο Μεσαίωνα, όπου τότε, κύριος σκοπός σας ήταν η επιβίωση. Να διατηρήσετε το σώμα σας και να έχετε όσο το δυνατόν πιο εύκολο θάνατο. Παίξατε με τα πάντα που μπορείτε να φανταστείτε. Είναι σαν να έχετε μέσα σας ένα πρόγραμμα κομπιούτερ το οποίο σας επιτρέπει να ζήσετε ό,τι δημιουργήσετε με τη φαντασία σας.
Βρισκόσαστε σε στάδιο εκπαίδευσης για να ξεπεράσετε τα πιστεύω της δυαδικότητας, τα πιστεύω του σκότους. Βρισκόσαστε σε εκπαίδευση για να αντιληφθείτε το Φως σας. Όχι μόνο το Φως που είστε αλλά και την ελαφρότητα του εαυτού σας (Εδώ το κείμενο παίζει με την αγγλική λέξη lightness). Να παίρνετε τον εαυτό σας ανάλαφρα.
Μην ανησυχείτε για το αύριο. Μην ανησυχείτε για όσα μπορεί να λέει ο κόσμος για εσάς. Μην ανησυχείτε για όσα μπορεί να σκέφτονται για εσάς οι συνεργάτες, οι φίλοι και οι γνωστοί σας. Η κρίση τους είναι περαστική, φευγαλέα, αυθαίρετη, διότι όπως είδατε μέσα στους αιώνες και στους διαφορετικούς πολιτισμούς που ζήσατε, εκείνο που κάποτε ήταν υπέροχο και όμορφο και επιθυμητό, άλλαξε. Είναι επομένως πρόσκαιρη η κρίση τους.

Ως αστρική σπορά του Φωτός βρίσκεστε σε ένα υπέροχο γήπεδο παιχνιδιού που ονομάζεται κόσμος. Ένα υπέροχο μέρος για να δοκιμάσετε διάφορες τεχνικές ενθύμησης, διάφορες διδασκαλίες, διάφορα τελετουργικά προκειμένου να ξεχωρίσετε εκείνες που έχουν την ίδια αντήχηση με εσάς και σας κάνουν να νιώθετε τα πιο ανάλαφρα αισθήματα μέσα σας. Αυτό χρειάζεται να γνωρίσετε. Να μάθετε την ελευθερία από τα πεδούκλια (εμπόδια) του κόσμου, τα πεδούκλια του σκότους, τα πεδούκλια που λένε ότι πρέπει να υποφέρετε.
Έχετε κάποιες γενικευμένες διδαχές που λένε ότι όσο πιο πολύ υποφέρετε σ’ αυτή τη ζωή, τόσο πιο πολύ θα είναι η ανταμοιβή σας στη μεταθανάτια ζωή. Λοιπόν, σας λέω ότι δεν δουλεύει έτσι. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε. Η μεταθανάτια ζωή θα είναι έτσι όπως εσείς θα την φτιάξετε και το Τώρα θα είναι έτσι όπως εσείς θα το φτιάξετε. Επομένως επιλέξτε ανάλαφρα.
Κάντε επιλογή των σκέψεών σας. Ασκείστε έλεγχο πάνω τους. Ναι, ξέρω ότι οι ειδήσεις, ο Τύπος, λατρεύουν να παίζουν με τις σκέψεις σας, λατρεύουν να σας αναφέρουν όλες τις μηχανορραφίες των αρχηγών και εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία. Ο Τύπος λατρεύει να σας φέρνει ειδήσεις καταστροφών και να σας ζητάει να τις κρίνετε. Έχετε όμως επιλογή του τι επιτρέπετε να μπαίνει στο σπίτι σας, στο μυαλό σας.
Έχετε επιλογή αν θα καθίσετε με τα όσα σας λένε, τα όσα μπορεί να συμβούν αύριο, αυτά που πρέπει να ετοιμάσετε γι’ αύριο κ.λπ. Τα γνωρίζετε όλα αυτά που νιώθετε. Δεν χρειάζεται να ζείτε με αυτή την πάλη μέσα στο μυαλό σας. Κανείς δεν σας ελέγχει. Μπορεί να σας προτείνει, αλλά στο τέλος εσείς είστε εκείνοι που κάνετε την επιλογή, γι’ αυτό επιλέγετε ανάλαφρα. Δεν υπάρχει κανείς που θα γυρίσει να σας πει ότι η επιλογή που κάνατε ήταν λανθασμένη. Το διαχωρισμένο εγώ, όμως, αγαπά να παίζει αυτά τα σενάρια μαζί σας. Στην πραγματικότητα, όποια επιλογή και αν κάνετε, σας φέρνει έναν πλούτο εμπειριών. Κάθε επιλογή που κάνετε σας κάνει να αποκτάτε περισσότερες γνώσεις για τα αποτελέσματα. Γίνεστε πιο ειδήμονες. Αν δεν κάνετε μια οποιαδήποτε επιλογή, ποτέ δεν θα μάθετε τι βρισκόταν τελικά προς εκείνη την κατεύθυνση!

Ως αστρική σπορά του Φωτός, θείο πατρογονικό σας δικαίωμα είναι να ζείτε στο Φως, να μην παίρνετε τον εαυτό σας στα σοβαρά και να επιτρέπετε στους άλλους να νιώθουν ανάλαφροι όταν βρίσκονται μαζί σας. Αυτή είναι η αποστολή σας και μπορείτε να την κάνετε, ή όχι. Με άλλα λόγια η επιλογή είναι δική σας. Αλλά θα έχετε διαπιστώσει ότι καθώς περνάτε μια μέρα νιώθοντας χαρά για κάτι, νιώθοντας ότι είστε πραγματικά εντάξει – επειδή είστε – οι άλλοι μπορούν να νιώσουν τη χαρά σας, την ευτυχία σας και τότε θα νιώσουν να ανυψώνονται.
Στην Αγία Γραφή υπάρχει το εδάφιο «Όταν υψωθώ από τη Γη θα τους ελκύσω όλους προς τον εαυτό μου» (Ιωάν. 12:32). Αυτό σημαίνει ότι όταν υψώσω τη συνειδητότητά μου θα έλξω τον καθένα σε αυτό το μέρος της ανώτερης συνειδητότητας, όπου θα μπορέσετε να πάτε με πιο ελαφρύ βήμα. Οι άλλοι γύρω σας θα νιώσουν κι αυτοί ανάλαφροι επειδή δεν θα τους βάλετε τα βάρη που ο κόσμος περιμένει να τους βάλετε.

Αστρική σπορά του Φωτός, αυτό είναι που είστε. Έχετε έλθει από πολλούς διαφορετικούς αστερισμούς, πλανητικά συστήματα, πριν από πάρα πολλά χρόνια, τόσο πολλά και τόσο παλιά που σχεδόν δεν θυμάστε τίποτα πια, και όμως είναι αλήθεια. Σαν μικρά παιδάκια είπατε τότε στους γονείς: «Πού είναι το σπίτι;» και οι γονείς απάντησαν: «Λοιπόν, εδώ είναι το σπίτι. Βρίσκεσαι σπίτι». Και είπατε πάλι: «Όχι, δεν είναι αυτό που εννοώ. Πού είναι το σπίτι; Θέλω να πάω Σπίτι».
Αλήθεια, όπου και αν είστε, είστε σπίτι, επειδή είστε Σπίτι. Το κουβαλάτε μαζί σας. Το ψάχνετε αλλού, μακριά, αλλά βρίσκεται μέσα σας, συνεχώς. Ψάχνετε σε βιβλία και δασκάλους και γκουρού και φίλους «Δίδαξέ με, πες μου ποιος είμαι». Και όλο το χρονικό διάστημα το σπίτι το φέρετε μέσα σας, τον Χριστό που είστε, την δύναμη που είστε.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας, ακόμα και απόψε, καθώς θα πηγαίνετε για ύπνο, να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να πείτε στον εαυτό σας «Ε, ξέρεις, είμαι ζωντανός· επομένως πρέπει να υπάρχει κάποια θεότητα μέσα μου. Ίσως αυτό που έχω δει για μένα να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ίσως η θεότητά μου να είναι μέσα, μέσα στη συνειδητότητά μου, μέσα μου και μπορώ να επιλέγω τις σκέψεις μου. Ωωω! Νομίζω ότι θα κοιμηθώ με αυτή τη σκέψη». Και έτσι θα γίνει. Θα κοιμηθείτε καλά. Σας λέω με βεβαιότητα και εγγυημένα ότι δεν θα έχετε άλλη ενσάρκωση σαν και αυτή εδώ, επειδή δεν θα είστε πια το ίδιο άτομο. Πιθανόν να επιλέξετε μιαν άλλη ενσάρκωση – όχι απαραίτητα στην ιερή Μητέρα Γη – αλλά θα είστε ένα παιδί της αστρικής σποράς του Φωτός πλήρως ολοκληρωμένο σε εκείνη την ενσάρκωση και στις επόμενες που θα ακολουθήσουν.
Για το λόγο αυτό περνάτε από αυτή την φαινομενικά δύσκολη εκπαίδευση σε τούτη τη ζωή, γι’ αυτό να την θεωρείτε καλή. Τα πάντα να τα θεωρείτε καλά. Βρίσκεστε σε στρατόπεδο νεοσυλλέκτων. Το επιλέξατε πριν από πολύ καιρό και τώρα περνάτε την εκπαίδευση για προχωρημένους, αλλά παρά ταύτα το μόνο που πρέπει να μάθετε είναι για τον Εαυτό σας με κεφαλαίο το Ε και να γνωρίσετε με συνειδητή επίγνωση το «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ όλα εκείνα που πάντα θα είμαι· η αγάπη που είμαι, η δύναμη που είμαι, η δημιουργική έκφραση της θεότητας. Αυτό είναι που είμαι και αυτό είναι που θα γίνω, πάντοτε. Ίσως σε κάθε ενσάρκωση να το εκφράζω διαφορετικά, αλλά αυτό θα γίνεται μόνο για τη χαρά της περιπέτειας». Και αγαπάτε την περιπέτεια. Όλα όσα θα είστε ποτέ, όλα όσα μπορείτε να είστε, όλα όσα θέλετε να είστε, είστε ακριβώς τώρα. Βάλτε το αυτό καλά μέσα στο νου σας και γιορτάστε. Δεν είναι απλό πράγμα! Το διαχωρισμένο εγώ λέει ότι δεν γίνεται… τι ξέρει όμως το διαχωρισμένο εγώ πέρα από το να είναι χωριστά από το Παν το Υπάρχον; Επομένως κάθε φορά που το διαχωρισμένο εγώ έρχεται να σας μιλήσει – και σας ξέρει καλά, ξέρει ποιο μικρό κουμπάκι να σας πατήσει – ευχαριστήστε το και πείτε του «Εντάξει, σε συγχωρώ, διάβασες καλά το ρόλο σου. Τώρα άσε με να ασχοληθώ με κάτι άλλο που γνωρίζω καλύτερα».
Μάθετε τον εαυτό σας. Γιορτάστε. Ζήστε ξέροντας ότι έχετε φέρει την ακτινοβολία σας πάνω στον πλανήτη. Πιστέψτε στο καλύτερο που είστε εσείς και στο καλύτερο που είναι οι άλλοι, και στο καλύτερο όσων συμβαίνουν γύρω σας. Γιατί κάθε κατα-στροφή είναι μια ευκαιρία να κοιτάξετε πέρα από αυτό που φαίνεται και να δείτε το Φως που φέρνει.
Πάντοτε, όπου και αν βρίσκεστε, όπου και αν πάτε, είστε το Φως. Γιατί νομίζετε υπάρχει γύρω από τις εικόνες που μου έχουν ζωγραφίσει οι άνθρωποι ένα φως; Το ίδιο φως υπάρχει και γύρω σας. Όλοι οι «φωτισμένοι» δάσκαλοι έχουν γύρω από το σώμα τους αυτό το φως που λέγεται «άλως», αλλά το ίδιο φως υπάρχει και γύρω από εσάς, επίσης.
Αφήστε το Φως σας να λάμψει. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και κρατήστε το Φως που είστε. Δείτε τον εαυτό σας όπως Εγώ σας βλέπω. Γνωρίστε ότι έχετε σκοπό. Γνωρίστε ότι πάντοτε θα είστε αυτό που είστε, το Φως που ήρθε στη Γη για να εκφράσει και να βιώσει τη θεότητα που βρίσκεται μέσα του, Αγαπημένη Αστροσπορά του Φωτός.

Και έτσι είναι.

Διάμεσο: Judith Coates (www.oakbridge.org)

Σχόλια

Ο χρήστης "ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ" είπε…
.."ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΝΕΜΕΝΕΣ.. ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.... ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΖΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΣΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.... Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ"ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.... ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Ο χρήστης "ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ" είπε…
"ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΛΕΕΙ..... "Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΛΛΑΔΑ...... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..... ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ..... ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.... ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΟΥ.... ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΩ.... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΕΡΕΨΕ.... ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ. ΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΕΛΑΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ... ΛΑΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΘΑΝΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ?"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;