Μήνυμα του St. Germain


Ο ST. GERMAIN Χαιρετά τους αγωνιστές της ελευθερίας.
Ελήφθη μέσω Zilanthrah - 15 Σεπ 2010

Χαιρετισμούς Αγαπημένοι Πολεμιστές της Ελευθερίας!
Σας χαιρετώ με υπέροχα νέα! Η αλλαγή της Εποχής βαδίζει προς τα εμπρός και εσείς βρίσκεστε στις πρώτες γραμμές, αγαπημένοι ηγέτες του Φωτός!

Τα νέα είναι ότι είμαστε στο χρονοδιάγραμμα και ότι όλα βαίνουν καλώς.
Σας εύχομαι να παραμείνετε σταθεροί. Περαιτέρω και προς τα πάνω! Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Αυτό που βρίσκεται μπροστά είναι το πιο λαμπρό Φως, η πιο λαμπρή αλλαγή που έχει ήδη ολοκληρωθεί. Και η πιο λαμπρή ανταμοιβή. Η ανταμοιβή της γνώσης ότι τα καταφέρατε. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεστε περνάνε. Όλοι εκείνοι που θα ήθελαν να σας σύρουν προς τα κάτω - δεν μπορούν να σύρουν πλέον κανέναν. Τα χρόνια για την αναμονή της αλλαγής πέρασαν και έφτασε ο καιρός να δείτε την πιο ένδοξη αλλαγή!

Τολμήστε τις πιο τρελές φαντασίες. Κάνετε ό,τι πρέπει να κάνετε, αλλά πάνω απ ' όλα, ονειρευτείτε το πιο τολμηρό σας όνειρο! Και κρατάτε τα ξίφη σας ψηλά.

Σας χαιρετίζουμε από την πλευρά μας και ευχόμαστε να μας ανταποδώσετε το χαιρετισμό. Στην ελευθερία, στην αδελφοσύνη και στη γνώση που επιτελέστηκε! Εμείς βαδίζουμε προς τα εμπρός και σας παρακαλούμε θερμά να κάνετε το ίδιο. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά, γιατί έχετε κάνει όλα αυτά που ήρθατε να κάνετε.

Σας προτείνουμε τα όνειρά σας να τα ονειρεύεστε με ζωντανό, υπέροχο, λαμπερό χρώμα! Δείξτε το αυτό με χαρά και ευφροσύνη! Έχετε καθοδηγήσει αριστοτεχνικά το δρόμο για τους άλλους. Και εκείνοι ακολουθούν τα βήματά σας. Υπάρχουν πολλά, πολλά παρακλάδια και ομάδες που θα ακολουθήσουν. Αυτά τα πλήθη θα κρατήσουν τα ξίφη τους ψηλά επίσης!

Θα υπάρξουν πλήθη νέων που θα βαδίζουν μπροστά με φρέσκες ιδέες. Όταν συμβαίνει αυτό, θα το κάνουν με ευκολία γιατί θα έχουν καθοδηγηθεί από τους καλύτερους των καλύτερων. Δεν έχετε μόνο εκκαθαρίσει το δρόμο γι’ αυτούς, αλλά το έχετε κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε κουβαλάνε ήδη μέσα τους αυτά που εσείς έχετε μάθει και κερδίσει ενεργειακά. Δεν θα χρειαστεί να περάσουν αυτά που περάσατε, γιατί ό,τι γνωρίζετε βρίσκεται μέσα τους. Θα είναι σε θέση να κάνουν την αναζήτησή τους χωρίς να μοχθήσουν μέσα στα χαρακώματα, όπως κάνατε εσείς.

Γι 'αυτό σας ευχαριστούμε. Θα σας το αναγνωρίσουν και θα σας ευχαριστήσουν, επίσης, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Νέοι και γεροντότεροι θα είναι το ίδιο, θα καθοδηγούν σε νέες ιδέες. Θα μπουν στη γραμμή και θα επιθυμούν να κάνουν το καθήκον τους. Και θα το κάνουν με μεγάλη χαρά και με το βαθύτερο κίνητρο έμπνευσης. Και είναι μέρος αυτού που δημιουργήσατε για τους άλλους που θα ακολουθήσουν τα βήματά σας.

Είστε όπως οι καθηγητές των ανώτατων διδασκαλιών. Και θα είναι όπως οι μαθητές που προχωράνε εμπρός με μεγάλη ευκολία με τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Και με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη για σας που «καθαρίσατε» το δρόμο της ελευθερίας γι’ αυτούς. Τους δώσατε την ελευθερία να υπάρχουν!

Σας χαιρετώ!
Και σας συγχαίρω με την υψηλότερη και μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη.
Υπάρχει τώρα μια τεράστια αλλαγή στον τομέα της ενέργειας.
Η νέα αυτή ενέργεια έχει καθαριστεί και αντικατέστησε την ενέργεια των παλαιών. Την ενέργεια της έλλειψης, της σύγχυσης, του φυλακισμένου ανθρώπου με τα λυγισμένα γόνατα. Δεν υπάρχει λόγος για κανέναν να είναι στα γόνατά του αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός να σταθεί ψηλά και να ξέρει μέσα του ότι έχετε επιτύχει. Βολευτείτε αναπαυτικά και απολαύστε ό,τι πρόκειται να έρθει. Διατηρήστε την ενέργεια του επιτεύγματός σας!

Για ένα διάστημα όμως θα φανεί ότι όλα είναι το ίδιο, αλλά θα έρθει ένα γεγονός που θα αλλάξει τα πάντα. Θα δείτε ότι αυτό θα είναι το επιστέγασμα των νέων μεθόδων.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό πρόκειται να συμβεί.
Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ειρήνη και η ηρεμία θα καταστούν σύντομα ο κανόνας.
Μην έχετε πια άγχος. Και χαλαρώστε, αφήστε τις ανησυχίες σας να φύγουν μακριά, ελευθερωθείτε από κάθε ανησυχία, γιατί υπάρχει μεγάλη ελευθερία σε αυτό.

Όταν θα βάζετε το πόδι σας στη νέα θερμή ενέργεια της ειρήνης και της αφθονίας, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Θα μπορείτε να εντρυφήσετε ελεύθερα στο τώρα, χωρίς να ανησυχείτε για ισχυρά ρεύματα που να σας πάρουν μακριά.

Γιατί τώρα είναι ο καιρός σας.
Και είναι η ώρα μας. Είναι καιρός για αδελφούς από άλλες σφαίρες να έρθουν και να είναι μαζί σας. Καιρός για όντα από άλλους τόπους, πολύ μακρινά μέρη, να σφίξουν τα χέρια σας, να σας αγκαλιάσουν μέσα στην ενότητα, της οποίας το δρόμο ανοίξατε γι’ αυτούς.

Η ειρήνη έρχεται.
Για όλα. Η ελευθερία σε όλες τις πτυχές της επίγειας ζωής έρχεται. Γίνεται. Είναι προφανές. Χαλαρώστε, χαλαρώστε και απολαύστε. Απολαύστε τις πολλές ευλογίες σας. Απολαύστε ξέροντας τι έχετε καταφέρει. Και γιορτάστε το μεγαλείο που εσείς φέρατε.

Όλα αυτά που έχετε υπομείνει, όλα τα παθήματα, όλα τα βαριά φορτία γλίστρησαν στο παρελθόν. Πέρασαν και είναι καιρός να καταλάβετε αυτό που συνέβη. Είναι καιρός να καταλάβετε αυτό που πετύχατε, αγαπημένοι του Φωτός.

Μαζί, έχουμε στρέψει την παλίρροια. Μαζί έχουμε καταφέρει την μεταστροφή του πλανήτη που βρισκόταν σε κίνδυνο και στην αγωνία της πιο απόλυτης απογοήτευσης του πιο φρικτού είδους, στον πλανήτη που είναι έτοιμος να σταθεί στην ομορφιά και το μεγαλείο της Αγάπης και της Αλήθειας που είναι αναφαίρετο δικαίωμα του.

Το πατρογονικό δικαίωμά σας στη βαθιά Γνώση που Είστε, και που εργαστήκατε τόσο σκληρά γι’ αυτήν είναι πολύ κοντά. Ονειρευτείτε το πιο όμορφο όνειρό σας!

ΕΙΜΑΙ ο αδελφός σας.

ΕΙΜΑΙ ο Υιός της Ελευθερίας.

ΕΙΜΑΙ ο Σαιν Ζερμέν.

Και χαιρετίζω κάθε έναν από τους αγαπημένους, ακλόνητους πολεμιστές ανείπωτης και αταλάντευτης δύναμης, ακεραιότητας και Αγάπης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;