Η επίδρασή μας στην Ανθρωπότητα

Ένας φίλος - τον οποίο ευχαριστώ θερμά - μου έστειλε το παρακάτω απόσπασμα και θέλησα να το μοιραστώ με περισσότερους ανθρώπους γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό.

H Eπίδρασή μας στην Συνειδητότητα ολόκληρης της Ανθρωπότητας

"...Στο βιβλίο του, Ισχύς εναντίον Δύναμης, ο δρ. Ντέιβιντ Χόκινς γράφει «σε αυτό το σύμπαν όπου τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους, κάθε φορά που βελτιώνουμε κάτι στον προσωπικό μας κόσμο, βελτιώνουμε και τον κόσμο γενικώτερα, για όλους όσους κατοικούν σε αυτόν. Όλοι μας πλέουμε μέσα στο συλλογικό επίπεδο συνειδητότητας της Ανθρωπότητας, και καθετί που προσθέτουμε σ' αυτό, επιστρέφει σ' εμας. Και η ικανότητά μας να επιπλέουμε πιο άνετα βελτιώνεται χάρη στην προσπάθεια που καταβάλουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
Στην ουσία, μπορούμε να υπολογίσουμε το ενεργειακό επίπεδο κάθε μεμονωμένου ατόμου, όπως μπορούμε να υπολογίσουμε το ενεργειακό επίπεδο μεγάλων ομάδων ανθρώπων. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι με κατώτερη ενέργεια δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα. Μπορεί κανείς να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται, ποιον να μισούν κ.λπ. Ο δρ. Χόκινς μας λέει πως το 87% της ανθρωπότητας κινείται σε ένα συλλογικό ενεργειακό επίπεδο που έχει αποδυναμωτική επίδραση. Οσο περισσότερο ανεβαίνουμε στην κλίμακα των δονήσεων των συχνοτήτων, τόσο λιγότερους ανθρώπους θα βρούμε να κινούνται στα ανώτερα επίπεδα..."
Αυτό που ζητώ από σας εδώ, είναι να δείξετε πίστη στα συμπεράσματα που θα σας παρουσιάσω από το δεύτερο βιβλίο του δρα Χόκινς με τίτλο «Το μάτι του εγώ» (The Eye of the I). Προβαίνοντας σε κινησιολογικά πειράματα ακριβείας σχετικά με την αλήθεια σε αντιδιαστολή με το ψέμα, ο δρ. Χόκινς υπολόγισε τον κατά προσέγγιση αριθμό των ανθρώπων, των οποίων η ενέργεια βρίσκεται στο αποδυναμωτικό εκείνο επίπεδο - ή ακόμη και κάτω από αυτό. Θα ήθελα να αναλογιστείτε τα ευρήματα και τα συμπεράσματά του σε σχέση με τη δική σας επίδραση στο πολιτισμό μας. Ο δρ. Χόκινς υποστηρίζει πως είναι ζωτικής σημασίας για τον καθένα μας να έχει επίγνωση της σημασίας της ανύψωσης της συχνότητας των δονήσεών μας στο επίπεδο όπου αρχίζουμε να εναρμονιζόμαστε με την ενέργεια της συμπαντικής Πηγής ή, με άλλα λόγια, στο επίπεδο όπου ερχόμαστε σε επαφή με την δύναμη της πρόθεσης.
Μιά από τις πιο συναρπαστικές πλευρές της έρευνάς του είναι η ιδέα της αντιστάθμισης. Οι άνθρωποι με ανώτερη ενέργεια αποτελούν το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. Ομως, αυτό δεν συμβαίνει σε αντιστοιχία ένα-προς-ένα, από την στιγμή που το το 87% της ανθρωπότητας κινείται στις κατώτερες αποδυναμωτικές συχνότητες. Ένα άτομο που έχει αποκαταστήσει τη σύνδεσή του με την πρόθεση, μπορεί να έχει τεράστια επίδραση σε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα. Οσο πιο ψηλά κινούμαστε στην κλίμακα των συχνοτήτων με σκοπό να γίνουμε τελικά φως και να βιώσουμε την εμπειρία της συνείδησής του Θεού, τόσο περισσότερες αρνητικές ενεργειακές δονήσεις μπορούμε να αντισταθμίσουμε. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά από τα αποτελέσματα των ερευνών του δρα Χόκινς. Έχετέ τα κατά νου, καθώς θα εξετάζετε την επίδραση που έχετε στην ανθρωπότητα, εξαιτίας και μόνο της παρουσίας σας στις ανώτερες βαθμίδες της κλίμακας, που οδηγεί στην πρόθεση.

-Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

-Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

-Ένα άτομο πoυ ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10.000.000 ανθρώπων (περίπου είκοσι δύο τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή).

-Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της Χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σ' έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει η απόλυτη Ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70.000.000 ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα (περίπου δέκα τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή).

Στην συνέχεια, σας παραθέτω δύο συναρπαστικες στατιστικές του δρα Χόκινς, τις οποίες διεξήγαγε κατά τη διάρκεια των ερευνών του σχετικα με τους λανθάνοντες παράγοντες που καθορίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

1. Ένας και μόνο αβατάρ που ζει στην δική μας ιστορική περίοδο, κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο της συνειδητότητας, κάποιος στον οποίο θα άρμοζε ο τίτλος του δασκάλου, όπως ο Κρίσνα, ο Βούδας και ο Ιησούς Χριστός, θα εξισορροπούσε τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας.
2. Η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πολιτισμού θα οδηγούσε σε αυτοκαταστροφή, αν δεν υπήρχε η εξισορροπιστική επίδραση αυτών των ανωτέρων ενεργειακών πεδίων.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(Αποσπάσμα από το βιβλίο του Dr. Wayne W. Dyer "The power of Intention")

Σχόλια

Ο χρήστης Global Greek είπε…
δεν διαβασα το βιβλίο, αλλά σε μια δύσκολη στιγμή μια φίλη που το ζει και ασχολείται πολύ, με βοήθησε ακριβώς βάση αυτού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;