Αγγελική Επικοινωνία

Πολλοί ρωτούν πως θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μιαν αγγελική επικοινωνία. Για το λόγο αυτό δανείζομαι ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Τζόϋς Κέλλερ "Καλώντας τους Αγγέλους".
Λέει λοιπόν η συγγραφέας:
Μετά από κάποια επίκληση, θα καταλάβετε ότι ο άγγελος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά σας αν νιώσετε κάποια αισθήματα γαλήνης - επειδή ο άγγελος φέρνει τη γαλήνη για να ηρεμήσει την ψυχή σας - που κατεβαίνουν ήρεμα προς το μέρος σας, ακόμα και αν δεν μπορείτε να δείτε τον ίδιο τον άγγελο. Το μήνυμά του είναι πάντα: 'Μη φοβάσαι! Μην ανησυχείς! Τα πράγματα πάνε θαυμάσια. Απλά δείξε υπομονή'. Και αν αυτό το βάλετε στη συνειδητότητά σας, έτσι και θα γίνει. Ένας άγγελος δεν φέρνει ποτέ κακά νέα. Θα θυμάστε αυτό που νιώσατε κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας και δεν θα είσαστε ποτέ πια ο ίδιος άνθρωπος.
Η Τέρυ Λυν Τέηλορ, συγγραφέας πολλών βιβλίων για αγγέλους, λέει στο βιβλίο της "Αγγελιοφόροι του Φωτός": "Οι άγγελοι μας μιλούν μέσα από τις σκέψεις μας. Μεταφέρουν μηνύματα με τρόπο που δεν τον περιμένουμε. Μπορούν να φτάσουν σε μας με πολλούς τρόπους, συχνά όμως μας διαφεύγουν γιατί δεν το πιστεύουμε ότι συμβαίνει και δεν δίνουμε προσοχή".
Προσέξτε. Το μήνυμα μπορεί να είναι τόσο φευγαλέο, όσο το πέταγμα ενός πουλιού κοντά σας. Ή τόσο εμφανές όσο ένα αυτοκίνητο με ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του που θα μιλήσει στην καρδιά σας. Οι άγγελοι επικοινωνούν συχνά μέσα από τα όνειρα, ιδιαίτερα αυτά που θυμόσαστε καλύτερα όταν ξυπνάτε. Επειδή μιλούν με "συμπαντικά σύμβολα", προσπαθήστε να καταλάβετε τα όνειρα και τα οράματά σας. Οι άγγελοι έχουν, ακόμα, αναπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και τους αρέσει να παίζουν με λέξεις όταν ονειρευόσαστε. Σημειώνετε τα όνειρά σας, γιατί μπορούν να σας αποκαλύψουν πολλά για τη ζωή σας. Επίσης, σημειώνετε τυχόν λέξεις που ακούτε κατά την ώρα του ύπνου σας ή μόλις ξυπνάτε. Είναι μέρος της επαφής σας με έναν άγγελο που σας είπε κάτι σημαντικό. Σε εσάς απομένει να το αποκρυπτογραφήσετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;