Έρχονται αλλαγές

Η Μητέρα Γη βρίσκεται προς το τέλος ενός μεγάλου κύκλου και πρόκειται να ανανεώσει τον εαυτό της. Οι άνθρωποι βρισκόμαστε στο χρόνο της τελειοποίησης και της επαναγγέννησης, ενώ συμβαίνουν και τεράστιες μεταβολές μέσα στη ζωή μας. Η ανανέωση θα είναι δύσκολη για πολλούς ανθρώπους, επειδή ακριβώς τώρα οι άνθρωποι είναι χαμένοι. Έχουν χάσει τις ρίζες τους. Έχουν χάσει την ικανότητα να βρίσκονται σε "σωστή σχέση" με όλα τα πράγματα. Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι. Έχουν ξεχάσει τον τρόπο να βρίσκουν τον εαυτό τους στο κάθε κομμάτι της φύσης. Έχουν λησμονήσει ότι ζούνε μέσα σ' ένα σύμπαν που τραγουδά για τη ζωή, η οποία δονείται από την ισχύ του πνεύματος.
Ο πλανήτης μας μπορεί να παρομοιαστεί με ένα κύτταρο μέσα στο σώμα του ζωντανού σύμπαντος, και τώρα που πληγώνεται ο πλανήτης μας, το σύμπαν στέλνει θεραπευτική ενέργεια με τον ίδιο τρόπο που το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα ενεργοποιείται όταν υπάρχει πόνος σε κάποιο μέρος του σώματος. Καθώς διαδοχικά θεραπευτικά κύματα ενέργειας διαποτίζουν τη γη, αρχίζει να συμβαίνει ένας μαζικός εξαγνισμός. Υπάρχει μια κοσμική αναθεώρηση των παλαιών δομών, θεσμών και περιοριστικών πεποιθήσεων.
Καθώς ξεκίνησε η νέα χιλιετία, θα φανούν τεράστιες και συναρπαστικές μεταβολές σε πολλά επίπεδα μέσα στο πολυδιάστατο σύμπαν μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;