Διδασκαλία από τις Σφαίρες του Φωτός

Συνεχίζοντας τη διδασκαλία τους για τους Φύλακες Αγγέλους, οι φωτισμένοι δάσκαλοι από τις Σφαίρες του Φωτός, αναφέρουν τα ακόλουθα:
- Ο Φύλακας Άγγελος καταλαβαίνει τις αρνητικές νοητικές επιθέσεις που δέχεται το άτομο που έχει υπό την προστασία του και νιώθει ευτυχής όταν του ζητηθεί βοήθεια, μέσω της σκέψης, για να υπερνικηθούν αυτές οι επιθέσεις. Τότε με όλη του τη δύναμη θα προσπαθήσει να ενδυναμώσει ηθικά το άτομο και να αντισταθεί στις αρνητικές επιρροές.
- Ένας Φύλακας Άγγελος που δεν είναι πολύ ανεπτυγμένος πνευματικά είναι σχετικά τρωτός στις επιθέσεις των σκοτεινών πνευμάτων που προσπαθούν να κάνουν "κατάληψη" στο νου του φυλασσόμενου ατόμου. Γι' αυτό και οι άνθρωποι οφείλουν να εξελίσσονται πνευματικά ώστε να τους "δίνεται" ένας πιο ισχυρός Άγγελος. Επειδή όσο καλύτερος είναι ο "ναός" τόσο καλύτερο είναι και το πνεύμα που θέλει να "κατοικήσει" εκεί.
- Το άτομο που θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τον Φύλακα Άγγελό του, και είναι κάτι σαν προσευχή. Μπορεί να το κάνει με τη σκέψη του, λέγοντας: "Αγαπημένε πιστέ και αόρατε φίλε, σε παρακαλώ προστάτεψέ με από κάθε αρνητικότητα και από κάθε τι άλλο που είναι εναντίον μου".
- Ο Φύλακας Άγγελος έχει άμεση γνώση κάθε σκέψης που κάνει το άτομο που φυλάει. Μπορεί να το βοηθήσει με εμπνεύσεις που θα του δώσει. Όλη η ανθρωπότητα συνδέεται με τον πνευματικό κόσμο μέσω των εμπνεύσεων. Εξαρτάται όμως με ποιον έχετε σύνδεση. Μπορεί κάλλιστα άλλες ψυχές να έχουν εκτοπίσει τον Φύλακα Άγγελο και να σας εμπνέουν τις δικές τους κακές σκέψεις. Αυτό σημαίνει ότι η συμπεριφορά του ατόμου δεν έχει εξασφαλίσει έναν ανώτερο Άγγελο, επειδή ανακατεύεται με "βρώμικα" πράγματα. Όμως ένας άνθρωπος ποτέ δεν είναι μόνος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του. Αν ο Φύλακας Άγγελος έχει βρει μία καλύτερη λύση θα προσπαθήσει να του την εμπνεύσει.
- Αλλά τι γίνεται όταν το φυλασσόμενο άτομο ανακατεύεται με ανήθικα πράγματα; Τότε, αν οι πράξεις του επηρεάζουν τον Άγγελό του, ο Άγγελος θα αντικατασταθεί. Αυτό συμβαίνει όμως σε ελάχιστες περιπτώσεις, όταν ο Άγγελος είναι νέος στα καθήκοντά του.
- Ο Φύλακας Άγγελος ποτέ δεν επιβάλλει τη θέλησή του στις αποφάσεις, αλλά αφήνει την ελεύθερη βούληση του ατόμου που φυλάει να κάνει την επιλογή.
- Οι Φύλακες Άγγελοι δεν είναι άγγελοι με την έννοια που έχουν δώσει οι άνθρωποι στον όρο. Είναι ψυχές ανθρώπων που βρίσκονται στον πνευματικό κόσμο και θέλουν να εκτελέσουν μιαν αποστολή για να αναπτυχθούν οι ίδιες πνευματικά. Αλλά τα άτομα που φυλάσσουν τους κάνουν την αποστολή απίστευτα δύσκολη. Ένας Φύλακας Άγγελος είναι ο εξατομικευμένος ΒΟΗΘΟΣ κάθε ανθρώπου στη Γη. Γι' αυτό και όσο πιο ανεπτυγμένο το άτομο, τόσο πιο ανεπτυγμένος ο Άγγελος που τον προσέχει.
- Γενικά, και οι πιο αρνητικά σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν προστασία στη Γη, γιατί είναι πλανήτης εξαγνισμού. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δείχνουν με τη συμπεριφορά τους ότι ο Άγγελος δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους. Πολύ επικίνδυνη είναι η συμπεριφορά εκείνου που νομίζει πως τα ξέρει όλα και του φανατικού επειδή έχει να κάνει με ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη. επίσης μια άθεη συμπεριφορά είναι επικίνδυνη για το άτομο επειδή δεν δέχεται την προατασία που διαφορετικά θα του δινόταν. Η μέθη επίσης είναι πολύ επικίνδυνη γιατί κάνει την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ανέφικτη.
- Μία κατάληψη μπορεί να μην είναι απόλυτη, αλλά και ένα τμήμα του νου να επηρεάζεται από χαμηλά πνεύματα, δημιουργείται επικίνδυνη κατάσταση, ειδικά αν πρόκειται για το νου στρατιωτικών, πολιτικών αρχηγών και άλλων που κατέχουν εξουσίες και τις τύχες των ανθρώπινων ζωών στα χέρια τους. Κανείς δεν μπορεί να υποπτευθεί ποιος κρύβεται πίσω τους.
- Οι Φύλακες Άγγελοι βρίσκονται στη Γη με το άτομο που προστατεύουν και παρακολουθούν για τυχόν κινδύνους ώστε να τους μειώνουν την ένταση. Είναι πολύ ευαίσθητοι και συνδέονται τηλεπαθητικά με τις ψυχές. Κύριο καθήκον τους είναι να 'πιάνουν' τις αρνητικές σκέψεις και να τις κάνουν να μην 'ακούγονται'.
- Ο Φύλακας Άγγελος μπορεί να σε προστατέψει από έναν ειδικό κίνδυνο με ένα πολύ ισχυρό προαίσθημα, που θα μετατραπεί σε προαίσθηση ή με προειδοποίηση μέσω της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ. Αν δεν ακούσει το άτομο αυτή την προειδοποίηση θα είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνο για όσα θα του τύχουν. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις είναι δυνατόν ένας Φύλακας Άγγελος να επέμβει προσωπικά, αν υπάρχει αρκετή ζωτική ενέργεια πρόσφορη.
- Ο Φύλακας Άγγελος υποδέχεται τον άνθρωπο που πεθαίνει για να του παρουσιάσει το πνευματικό βασίλειο. Μετά την ψυχή θα αναλάβουν άλλα ΠΝΕΥΜΑΤΑ υπεύθυνα για τον κόσμο εκείνο. Ο Φύλακας Άγγελος είναι υπεύθυνος μόνο για τη ζωή στη Γη.
- Τα ανθρώπινα όντα περιβάλλονται από έναν κύκλο αρνητικών πνευμάτων που τα επηρεάζουν με πολύ πιο επίμονο τρόπο από ό,τι ο Φύλακας Άγγελός τους, γιατί εκείνα δεν σέβονται την ελεύθερη βούληση. Εξαρτάται λοιπόν από το ανθρώπινο ον κατά πόσο θα ανοίξει την πόρτα της προσωπικής του αύρας μέσω του εγωισμού και της ανίσχυρης βούλησής του. Μόλις η πόρτα ανοίξει, τα Αρνητικά Πνεύματα έχουν το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν. Και δυστυχώς οι άνθρωποι κάνουν το λάθος να υπερασπίζονται τις πράξεις τους και βρίσκουν γι' αυτές τις μεγαλύτερες δικαιολογίες με τις οποίες εξαπατούν τους εαυτούς τους και τη συνείδησή τους.

Οι ανωτέρω διδασκαλίες προέρχονται από φωτισμένους δασκάλους της φυλής των ΣΑΝΤΙΝΕΡ, φυλή εξωγήινων με έδρα τον Άλφα του Κενταύρου, και που έχουν σαν αποστολή τους την ανάπτυξη της πνευματικότητας των ανθρώπων της Γης ώστε να προληφθεί μια μέλλουσα καταστροφή του πλανήτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;