Συνέχεια της Εισαγωγής


Τις τελευταίες δεκαετίες η επιστήμη πρόσφερε μία άνευ προηγουμένου ευκαιρία σε χιλιάδες κοινούς ανθρώπους - οι οποίοι σε αλλοτινές εποχές θα έπαιρναν ένα άνευ επιστροφής εισητήριο για το θάνατο - να επιστρέψουν στη ζωή και να μας πουν τι είδαν. Πολλοί από αυτούς γύρισαν πίσω με θαυμαστές και συγκινητικές ιστορίες, οι οποίες δείχνουν πως ο θάνατος ίσως πραγματικά να είναι "η μεγαλύτερη ευλογία" και ότι ασφαλώς δεν θα πρέπει να τον φοβόμαστε.
Μερικοί μιλάνε για ταξίδι σε φωτεινούς κόσμους όπου τους υποδέχτηκαν όντα γεμάτα αγάπη. Άλλοι αναφέρονται σε πανοραμικές οπτασίες όλων των γεγονότων της ζωής τους, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούσαν μια βαθιά, προσωπική ανασκόπηση τόσο των καλών τους πράξεων, όσο και των κακών που προξένησαν στους άλλους, χωρίς καμία απολύτως τάση επίκρισης.
Όταν τους λένε - τελικά - πως θα πρέπει να γυρίσουν πίσω, αυτοί οι ταξιδιώτες στα όρια του επέκεινα, συχνά δείχνουν μεγάλη απροθυμία να υπακούσουν. Έτσι δε και επιστρέψουν στα σώματά τους, ανακαλύπτουν πως εκτιμούν την ομορφιά της ζωής περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Λένε πως δεν φοβούνται πια το θάνατο, επειδή γνωρίζουν ότι δεν είναι το τέλος.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
I really like your blog.. very nice colors & theme.
Did you design this website yourself or did you hire someone to do it
for you? Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. many thanks
Feel free to visit my blog :: online casino tips

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα της αύρας και η σημασία τους

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;